Programi za 6600.

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

... ludakova_zabranjena_adresa lol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Znam mnogo likova koji ga kupe, a sve što koriste je zum fotografije, a za ostalo im symbian nije ni potreban, sad koristim SE s700 super telefon, ali ništa više :D "

Da, znam i ja takve... Ili zbog video klipova... :roll: Ili zato sto takav mob ima neka poznata licnost, ima i takvih. :lol: :lol: :lol:

LaMpiR
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Dec 2003. 13:32
Kontakt:

Post od LaMpiR »

Ludak da li si zainteresovanan da meni pomognes posto ja cu imati mnogo vise prostora od tebe i bice domen i sve to ?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

E kako da otvorim one RAR arhive, koji program da skinem za to, namucih se nikako da nadjem? :roll:
Odosmo u off ljudi... :roll:

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

pop73 napisao:tek sada nastaje problem treba naci "takvog" ortaka to znaci ortak za jednom ako ti i posle bude ortak onda je stvarno :? 8O ....................Nego sada stvarno...imao sam instaliran ir remote pa mu je prosao rok trajanja onda sam ga ja REMOVE iz telefona i sada kad ja instaliram taj isti ir remote ili sa nekog drugog sajta telefon nece da mi da ni trial verziju nego mi trazi da ga odmah registrujem mozda sam ovo lose objasnio ali mislim shvatice te sta sad key nemam ali bih voleo da ga imam jer mi je program radio i svidja mi se...uh
Deinstaliraj ir remote aplikaciju, onda vrati datum na godinu dana unazad, pa ponovo instaliraj ir remote. Proradiće ti trial verzija, onda ubaci key da ga otključaš i naravno vrati normalan datum. :D

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Nemam key za tu moju verziju imam neki key za remote 131 ali nemam remote 131 ...........dali neko ima registrovan remote kao sto sam rekao imam pun CD programa ako nekom nesto treba neka se javi ja u stvari i neznam pola od tih programa sto su na cd-u ima i krekovanih
tako ti je to...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Podji na Ludak -ov sajt , mislim da tamo imas crackovan Psiloc IR Remote , ne znam koja verzija. :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Natovario sam izvesnu gomilicu programa na Ludakov sajt, pa ko voli neka izvoli... :wink: :mrgreen:

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

E ludak ako si nekom pomogao onda si meni :D :D :D svaka ti cast za sajt programi su savrseni nema sta da se covek muci a i miskoni je nabacio mnogo toga .Sada mi je 6600 dobila pravi pravi oblik tako to dobro radi da nemam reci :D :D :D :D :D :D :D :D :D
tako ti je to...

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

izgleda da cu morati da pisem poruku za porukom,ali ovo sto imam da pitam pripada ovoj temi kad instaliram laz detektor i iskopiram APP file koji pronadjem u explorer-u onda kada otvorim aplikaciju trazimi da registrujem program ,ja onda njemu register a on meni zatvori aplikaciju ovo je za tel 6600 a program sa skinuo sa www.ludak zasto?????? :? :? :? :?
tako ti je to...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Pa, ne znam baš, već je "13318 Kb used of 20480 Kb total", pa ti vidi... :mrgreen:
Ali, možeš da dodaš nešto korisno. :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Ma za mesto nije problem, otvoricemo novu grupu, ili cu to upload-ovati nekde drugde, pa cu kod ludaka da stavim link. :mrgreen: :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

Dali neko zna gde se moze kupiti ili naci program recnik englesko-srpski i srpsko -engleski za nokiu 6600 ????????????????
tako ti je to...

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

free programi

Post od punkrockserbia »

ja imam nokiju 3650 i sve programe koje sam skinuo sa ovog sajta mi jos uvek rade, a ima vise od dva meseca,stim da ovaj sajt ukucas na mob.pa picis preko gprs.ima preko 30 programa.(http://cvelv.nm.ru/zagr/s60/app.wml#card1),a mozes i wap pretrazivacu na mob.kucas `symbian zone`i izbacice ti brdo sajtova pa surfuj planetu

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

pop73 napisao:Dali neko zna gde se moze kupiti ili naci program recnik englesko-srpski i srpsko -engleski za nokiu 6600 ?
www.Nokia-Download.cjb.net
SlovoED ima mnogo raznih verzija pa i srpsko engleska.

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

samo obrati paznju na sifre za aktiviranje slovoed-a. moras i to naci na istom sajtu koji je srbin preporucio. bez njih ne vredi
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Radi... samo vremenom smara sa registracijom ali sve vreme radi.
Sifre su 1-2 strane napred. Meni rade sasvim ok.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

stefank napisao:E kako da otvorim one RAR arhive, koji program da skinem za to, namucih se nikako da nadjem? :roll:
Odosmo u off ljudi... :roll:
rar fajl ti je slicno odnosno isto kao i zipovan fajl otvaras ga tako sto skines program za otvaranje rar fajlova imas ga svuda, vidi na www.burek.co.yu :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Instaliraj ZippMan plus dodatak - softverčić za .rar datoteke, i imaces jedan programcic koji otvara oba tipa datoteka... Imas ih na Yahoo grupama.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

ZipMan, mada ne treba muciti telefon ako nije neophodno :)
Mislim radi zipman super, ali nije nikakav problem odrarovati na kompu pa poslati.

Odgovori