"Znam mnogo likova koji ga kupe, a sve što koriste je zum fotografije, a za ostalo im symbian nije ni potreban, sad koristim SE s700 super telefon, ali ništa više

Da, znam i ja takve... Ili zbog video klipova...

Deinstaliraj ir remote aplikaciju, onda vrati datum na godinu dana unazad, pa ponovo instaliraj ir remote. Proradiće ti trial verzija, onda ubaci key da ga otključaš i naravno vrati normalan datum.pop73 napisao:tek sada nastaje problem treba naci "takvog" ortaka to znaci ortak za jednom ako ti i posle bude ortak onda je stvarno8O ....................Nego sada stvarno...imao sam instaliran ir remote pa mu je prosao rok trajanja onda sam ga ja REMOVE iz telefona i sada kad ja instaliram taj isti ir remote ili sa nekog drugog sajta telefon nece da mi da ni trial verziju nego mi trazi da ga odmah registrujem mozda sam ovo lose objasnio ali mislim shvatice te sta sad key nemam ali bih voleo da ga imam jer mi je program radio i svidja mi se...uh
www.Nokia-Download.cjb.netpop73 napisao:Dali neko zna gde se moze kupiti ili naci program recnik englesko-srpski i srpsko -engleski za nokiu 6600 ?
rar fajl ti je slicno odnosno isto kao i zipovan fajl otvaras ga tako sto skines program za otvaranje rar fajlova imas ga svuda, vidi na www.burek.co.yustefank napisao:E kako da otvorim one RAR arhive, koji program da skinem za to, namucih se nikako da nadjem?![]()
Odosmo u off ljudi...