Problem sa SMS na 6600 !

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Problem sa SMS na 6600 !

Post od Ilija »

Ovo mi je druga 6600 po redu. Na prethodnoj pisanje poruka mi je islo normalno, kao i na svakoj Nokiji, ali kod ove nove kada udjem u Write Message UVEK mi prvo stoje brojevi, pa moram da prebacujem na slova Abc da bih pisao poruku. Slicno kao sto na Samsung uvek moras da ugasis T9. Zna li neko kako da podesim da mi u startu daje odmah pisanje slova ?

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55

Post od Nabukodonosor »

Kliknes na onu malu olovku (ispod Menu tastera) i izaberes Alpha mode. Sve ovo kada udjes u pisanje nove poruke.

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Evo kliknuo sam na olovku i izabrao Alpha mode. Telefon jeste prebacio na pisanje slova i to je ok. Medjutim vec kod pisanja sledece poruke OPET je izbacio pisanje brojeva (123) , pa sam morao da prebacim na slova. ne znam kako da podesim da mi uvek odmah daje pisanje slova kod svake nove poruke.

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Okt 2004. 15:10

Post od adidas108 »

Koliko ja znam on uvek i izbaci number mode jer trazi prvo da upises broj na koji saljes poruku.A zatim prebaci na alfa mode.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa kliknes na olovcicu i podesis sve... :roll: Ne bi trebalo da vrace, za takvi bug ili neku zezalicu sa 6600 nisam cujao, mozda ti nisi nesto dobro uradio. :mrgreen: Ugasi fon, izvadi bateriju, vrati je i opet ga upali, ako je opet tako, uradi full restart fona, kucajuci *#7370#, sifra je 12345. Ako moradnes ovo zadnje, zeznuo si nesto instaliranjem neke aplikacije koja nije pravljena za 6600, vec za neki drugi Symbian fon. :mrgreen:
Inace, ako smijem da znam, zasto si kupovao 2x 6600? :lol:

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Inace, ako smijem da znam, zasto si kupovao 2x 6600? :lol:[/quote]

Pa imao sam prvu od Maja meseca i prodam je da bih uzeo 6230 jer mi je odgovarala zbog velicine, misleci da je ista kao 6600. I onda skapiram da sam se zestoko zaj.... ,i odem da je zamenim OPET za 6600. Eto iz ciste gluposti mi je ovo druga 6600, a da sam znao ne bih je ni menjao. Mada sad razmisljam o E-700. lep telefoncic.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Haha... :lol: Pouka: Nikad ne mijenjaj Symbian telefon za telefon serije 40. :mrgreen: E700 jeste lijep, ali je Nokia 6600 neuporedivo bolja... Ali ako se odlucis ipak za Samsung, uzmi E710, ima blic (zapravo neke LED diode, ali bolje ista nego nista :D ) i video zapis. :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Slučajno sam naletio i vidio da hoćeš da uzmeš e700 ili e710 :?:

Imao sam ih, vjeruj mi poslije nokie brzo će da ti dosade, mogućnost softvera nula, povezivanje sa kompom čista sreća, vjeruj mi ja prodajem telefone, ali jesu li šminka jesu :roll: :roll:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ilija, kupis li E700, bice kupovine 6600 i po treci put... Sem super displeja i lepog dizajna, ostalo ne moze ni da pridje nekom dobrom smartphonu...
Usmeri svoje interesovanje u buducnosti prema 7610 ili nekom jos novijem smartphonu... Ustedeces silno vreme i nerviranje (a i pare)...

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Ostajem pri 6600. Symbian je symbian. jedino kad poludim zbog ovog smaranja sa porukama prodacu je i uzeti TRECU prokletu 6600. valjda ce oda sve biti ok. ne kazu dzabe treca sreca .

milee
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Nov 2004. 18:15

Post od milee »

samo ti ovisi zasto ti mobitel treba. ako ti treba za sminku onda je 6230 i po mogucnostima i po izgledu dobar, a ako ti izgled nije bas pretjerano bitan onda je tu nokia 6600 koja je lepa ali je malo velika.
Ja ne volim nista ostavljati nedov

Odgovori