Problem sa SMS na 6600 !
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Problem sa SMS na 6600 !
Ovo mi je druga 6600 po redu. Na prethodnoj pisanje poruka mi je islo normalno, kao i na svakoj Nokiji, ali kod ove nove kada udjem u Write Message UVEK mi prvo stoje brojevi, pa moram da prebacujem na slova Abc da bih pisao poruku. Slicno kao sto na Samsung uvek moras da ugasis T9. Zna li neko kako da podesim da mi u startu daje odmah pisanje slova ?
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55
Pa kliknes na olovcicu i podesis sve...
Ne bi trebalo da vrace, za takvi bug ili neku zezalicu sa 6600 nisam cujao, mozda ti nisi nesto dobro uradio.
Ugasi fon, izvadi bateriju, vrati je i opet ga upali, ako je opet tako, uradi full restart fona, kucajuci *#7370#, sifra je 12345. Ako moradnes ovo zadnje, zeznuo si nesto instaliranjem neke aplikacije koja nije pravljena za 6600, vec za neki drugi Symbian fon.
Inace, ako smijem da znam, zasto si kupovao 2x 6600?

[/quote]
Pa imao sam prvu od Maja meseca i prodam je da bih uzeo 6230 jer mi je odgovarala zbog velicine, misleci da je ista kao 6600. I onda skapiram da sam se zestoko zaj.... ,i odem da je zamenim OPET za 6600. Eto iz ciste gluposti mi je ovo druga 6600, a da sam znao ne bih je ni menjao. Mada sad razmisljam o E-700. lep telefoncic.

Pa imao sam prvu od Maja meseca i prodam je da bih uzeo 6230 jer mi je odgovarala zbog velicine, misleci da je ista kao 6600. I onda skapiram da sam se zestoko zaj.... ,i odem da je zamenim OPET za 6600. Eto iz ciste gluposti mi je ovo druga 6600, a da sam znao ne bih je ni menjao. Mada sad razmisljam o E-700. lep telefoncic.