3660 problem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
bomarz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 20:07

3660 problem

Post od bomarz »

Ljudi pomagajte,neznam vise kome da se obratim...imam nokiu 3660 i obrisao sam welcomeimage.mbm iz C:\system\data ili tako nesto koliko se secam,od tad mi pri paljenju izbacuje start up error i nemam ni meni ni nista samo dva akrivna dugmeta,STA DA MU RADIM HELP PLEASE!!!
bozazec@yahoo.com

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Vec sam ti rekao kod mene na forumu.
Nije mi jasno ni kako ni zasto si to uradio, al posto si uradio, nosi na flashovanje u servis. Ja bar mislim da 3660 nema safe mode da mozes da ispravis tu glupost.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa vrati sve na fabricko podesavanje uz pomoc sifre pa onda probaj ponovo :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :|

bomarz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 20:07

necete da mi verujete...

Post od bomarz »

Ej ljudi kazite dragicka
jutros u 07:30 mi je pala briljantna ideja,posto mi je start up bio sje.an onda sam pomislio da mozda postoji neka fora kao u windows-u da preskoci start up i setim se za shift,verovali ili ne,upalio sam tel i silno drzao dugme koje podize slova (shift) za svojoj nokiji i kad ono prodje,na srecu fajl koji sam maknuo iz system\data sam sacuvao na kartici(neznam sta me je na to nateralo) i u originalu ga vratio na mesto...da kucnem u drvo nema nista od flesovanja,tel radi kao sat,ali sam sinoc izgubio 5 god zivota od nervoze...
ipak hvala svima na odgovorima,
POZDRAV

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

sledeci put nemoj cackati nista na z: i ustedećes sebi 10 godina života :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :mrgreen:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Tacnije na c/data... jer na z ne moze ionako nista da cacka. Iz c/data samo kopiraj u cilju backupa ono sto ti treba, nikako nemoj da brises nesto jer ce ti se opet desiti isto - zaglupavice se telefon. Ovog puta uspeo si da obrises fotografiju (ili cak animaciju) koju OS ucitava kao pozdravnu prilikom podizanja, pa kako nije znao sta treba da radi - zaglupavio bi se...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Koliko znam 3660 nema safe mod.. bar nije dokumentovan, to je uvedeno kod 6600, ali super ako ti je uspelo.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ima Safe boot, držiš olovčicu prilikom boot-ovanja i preskače (skoro) ceo Autorun, podiže samo ono što je neophodno da bi telefon radio. Doduše, ne pomaže baš uvek... :wink:
A i ti si Srbine, kao još neki na forumu, pristalica onoga: "ne radi, nosi na fleš"... Pa, može problem da se reši i bez flešovanja, to je po meni - kao što sam rekao - opcija iza poslenje! :roll: :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pristalica sam toga kad neko ne zna sta ima u rukama.. mnogo je lakse odneti da se uradi kako valja nego totalno zeznuti stvar...

StaCuKadSamNarcis
Banned
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03

Post od StaCuKadSamNarcis »

e ja sam negde procitao da drzis call(zelenu slusalicu)+3(tri)+*(zvezdica) kada palis fon i to kao nesto uradi, e sad ne znam sta posto je sajt na kom sam procitao bio turski, samo sam to desifrovao. da ne zna neko sta je to tacno?
We live together, we die together!
Bad boys for life!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Kad to drzis uradis Low level formating telefona :) Na srpskom... sprzis sve sto je bilo i ostane fabricki ono sto ima :)

StaCuKadSamNarcis
Banned
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03

Post od StaCuKadSamNarcis »

pa pokusavao sam ali nece nesto??? drzim ti ja kao blesav i nista, upali se normalno??? isto sam cuo i za olovcicu, ali kod mene nece, ili ne znam kako, nesto ot toga jeste! :(
We live together, we die together!
Bad boys for life!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Za četvoroprsti format mora sim kartica napolje...

Srbine, slažem se potpuno sa tobom u vezi komentara "kad neko ne zna", ali ne mora odmah flash, format u 99% slučajeva reši problem, što i sam korisnik može da uradi, uz nečiju pomoć i savete (recimo naše), za džabe, usput još po nešto i nauči, plus - ne drnda mu telefon neki priučeni "serviser"... :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

JEs.. al on nije mogao da dodje do ekrana za format.. bar je to meni tako zvucalo... a mozda i gresim... sludjen sam ovije dana.
Radi format onako, al tacno kaze miskoni, sim napolje.

Odgovori