3660 problem
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
3660 problem
Ljudi pomagajte,neznam vise kome da se obratim...imam nokiu 3660 i obrisao sam welcomeimage.mbm iz C:\system\data ili tako nesto koliko se secam,od tad mi pri paljenju izbacuje start up error i nemam ni meni ni nista samo dva akrivna dugmeta,STA DA MU RADIM HELP PLEASE!!!
bozazec@yahoo.com
bozazec@yahoo.com
necete da mi verujete...
Ej ljudi kazite dragicka
jutros u 07:30 mi je pala briljantna ideja,posto mi je start up bio sje.an onda sam pomislio da mozda postoji neka fora kao u windows-u da preskoci start up i setim se za shift,verovali ili ne,upalio sam tel i silno drzao dugme koje podize slova (shift) za svojoj nokiji i kad ono prodje,na srecu fajl koji sam maknuo iz system\data sam sacuvao na kartici(neznam sta me je na to nateralo) i u originalu ga vratio na mesto...da kucnem u drvo nema nista od flesovanja,tel radi kao sat,ali sam sinoc izgubio 5 god zivota od nervoze...
ipak hvala svima na odgovorima,
POZDRAV
jutros u 07:30 mi je pala briljantna ideja,posto mi je start up bio sje.an onda sam pomislio da mozda postoji neka fora kao u windows-u da preskoci start up i setim se za shift,verovali ili ne,upalio sam tel i silno drzao dugme koje podize slova (shift) za svojoj nokiji i kad ono prodje,na srecu fajl koji sam maknuo iz system\data sam sacuvao na kartici(neznam sta me je na to nateralo) i u originalu ga vratio na mesto...da kucnem u drvo nema nista od flesovanja,tel radi kao sat,ali sam sinoc izgubio 5 god zivota od nervoze...
ipak hvala svima na odgovorima,
POZDRAV
Tacnije na c/data... jer na z ne moze ionako nista da cacka. Iz c/data samo kopiraj u cilju backupa ono sto ti treba, nikako nemoj da brises nesto jer ce ti se opet desiti isto - zaglupavice se telefon. Ovog puta uspeo si da obrises fotografiju (ili cak animaciju) koju OS ucitava kao pozdravnu prilikom podizanja, pa kako nije znao sta treba da radi - zaglupavio bi se...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ima Safe boot, držiš olovčicu prilikom boot-ovanja i preskače (skoro) ceo Autorun, podiže samo ono što je neophodno da bi telefon radio. Doduše, ne pomaže baš uvek...
A i ti si Srbine, kao još neki na forumu, pristalica onoga: "ne radi, nosi na fleš"... Pa, može problem da se reši i bez flešovanja, to je po meni - kao što sam rekao - opcija iza poslenje!

A i ti si Srbine, kao još neki na forumu, pristalica onoga: "ne radi, nosi na fleš"... Pa, može problem da se reši i bez flešovanja, to je po meni - kao što sam rekao - opcija iza poslenje!

● PRAVILA FORUMA ●
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
- StaCuKadSamNarcis
- Banned
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Za četvoroprsti format mora sim kartica napolje...
Srbine, slažem se potpuno sa tobom u vezi komentara "kad neko ne zna", ali ne mora odmah flash, format u 99% slučajeva reši problem, što i sam korisnik može da uradi, uz nečiju pomoć i savete (recimo naše), za džabe, usput još po nešto i nauči, plus - ne drnda mu telefon neki priučeni "serviser"...
Srbine, slažem se potpuno sa tobom u vezi komentara "kad neko ne zna", ali ne mora odmah flash, format u 99% slučajeva reši problem, što i sam korisnik može da uradi, uz nečiju pomoć i savete (recimo naše), za džabe, usput još po nešto i nauči, plus - ne drnda mu telefon neki priučeni "serviser"...

● PRAVILA FORUMA ●