Pitanje za TELEKOM + (N95)
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pitanje za TELEKOM + (N95)
Zdravo. Ako iko iz TELEKOM+-a cita ovo, MOLIM da odgovori. Ja sam u toj radnji kupio nokiu n95 za 850 evra pre jedno 8-9 dana. Moja komsinica ga je kupila u nekoj drugoj radnji (u orig. pakovanju, isto kao i ja) ali ona ima normalnu tastaturu BEZ znakova na prvih pet brojeva i tarabi. Moje pitanje je: da li bih mogao da zamenim svoj za neki takav (sa normalnom tastaturom i normalnim punjacem)? Ako ne, da li bih mogao da ga zamenim za novac? Koliko biste mi dali? (potpuno ocuvan, garancija, kutija - sve)? Hvala.
Sigurno?? A ima jos i jedna razlika. Moj ima neki glupi recnik, a njen ne. Da li cu update-om firmware-a imati isti kao njen (ako updajtujem evropskim). Dal i ste 100% sigurni da ne treba da ga menjam, jer za nekoliko dana ni to necu moci! A zameni tastature sam i sam razmisljao.
I, gde mogu da kupim tastaturu? Naravno, samo originalnu.... Koliko otprilike kosta? Hvala svima na pomoci.
I, gde mogu da kupim tastaturu? Naravno, samo originalnu.... Koliko otprilike kosta? Hvala svima na pomoci.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Pa pitaj u alpha copy-ju to je u Rajicevoj 12 normalna na Knez,paralelna sa kralja Petra,oni su generalni uvoznici i pitaj u mobis-u u yu biznis centru,ima ih jos.Ali to je nov model tako da ne verujem da vec imaju tastaturu mislim rezervne delove,ali ti pitaj.cena ~40e original.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
haha strashno
za 14. rodjendan mali ladno dobio owakaw telefon
Neko ga lupi po ushima i ode mobilni. . .
Swaka chast roditeljima. . Lobachewsky, samo se widi kako se sistem wrednosti izwrnuo naopachke. . nishta wishe. .
Btw. . nemoj da menjash mobilni,nishta mu ne fali
nece ti ga sigurno zameniti jer predpostawljam da si wec wrshio razgowore sa njim i td. . nego kao shto su drugi rekli,zameni tastaturu kada se bude pojawila. . mada cesh se do tada wec nawiknuti na takwu tastaturu pa je werowtno necesh ni menjati 

Btw. . nemoj da menjash mobilni,nishta mu ne fali

ja sam za proshli rodjendan dobio od mojih 100 evra i sve otishlo popdne na cevape ..
mali! - prodaj telefon, i reci da su ti ga ukrali, pre nego shto ti ukradu telefon, pa kazesh da su ti ga ukrali!
moderatori, udarite gore jedan poll - da li ce mali da ostane bez mobilnog za manje ili vishe od nedelju dana ?
mali! - prodaj telefon, i reci da su ti ga ukrali, pre nego shto ti ukradu telefon, pa kazesh da su ti ga ukrali!
moderatori, udarite gore jedan poll - da li ce mali da ostane bez mobilnog za manje ili vishe od nedelju dana ?
There is no knowledge that is not power
Igoritza, mojne da si na kraj srca, negativan, i ljubomoran. Ja se doduše ne sećam ni kad mi je bio 14-ti rodjendan (u stvari pre 14 godina he he..... u vreme tataSlobe).
Back to the theme: Ako te baš toliko nervira ta tastatura kao neke one oznake mreže, zameni je ali to kao rezervni deo sigurno još nekoliko meseci neće niko imati, a dotle ćeš se i navići. A zbog toga ti niko ne bi zamenio telefon. To nije kvar, nego ti nisi gledao

Back to the theme: Ako te baš toliko nervira ta tastatura kao neke one oznake mreže, zameni je ali to kao rezervni deo sigurno još nekoliko meseci neće niko imati, a dotle ćeš se i navići. A zbog toga ti niko ne bi zamenio telefon. To nije kvar, nego ti nisi gledao

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Телефон није скидан с мреже, тако да нема ознаке те врсте. У праву сте, ипак би било глупо мењати га. Имам још само једно питање: да ли је могуће игде у Србији наћи неки од кодова (QR, DATAMATRIX) тако да могу да употребим Barcode Reader, или ипак морам до Јапана. Јер још неко с овог форума купио овај телефон?
П.С. Када одем у речник, каже ми да не може да пронађе базу речи. Где могу да је скинем? Хвала унапред.
П.С. Када одем у речник, каже ми да не може да пронађе базу речи. Где могу да је скинем? Хвала унапред.
Auuuuuuuu, brateeeee, ala si ti tamo smorio s pitanjimaaaaa........ Ljudi se ubiše da odgovore na tvoj Tarzan English a ti ih ič ne kapiraš. Znači ajde iz početka. Na Srpskom. Pošto znaš da koristš telefon, lepo mu uradi fleš, i jedino po čemu će ti se razlikovati je ta tastatura.
E sad koje je to pitanje na koje nismo do sad odgovorili?
P.S. Idi do Japana, mnogo lepa i uređena zemlja

E sad koje je to pitanje na koje nismo do sad odgovorili?
P.S. Idi do Japana, mnogo lepa i uređena zemlja