Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa po testovima ima 208/214 Mhz ali trebalo bi da ima 314Mhz kao N91 kao i chitav drugi talas N serije... :roll: RAM-a ima ima 48 od chega je oko 25 mb slobodno...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Sve što sam pročitao u specifikacijama me je oduševilo, ali me zbunjuju dve stvari: To klimanje gornjeg dela :wacko: , jel to zaista tako strašno i da li je to neko poredio sa 7650 (jel to tamo bilo bolje odrađeno) :? i procesor (brzina) tj. jel 214 ili 314? :wacko: :?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

procesor je 314 a klimanje dela jeste strashno... vrlo nercvra.... uzmi neku motorolu v3x i videces kako se klima poklopac... i isto toliko se klima i n80 to uzhasno nervira

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma da,drugi talas N serije bi trebao da ima 314Mhz pa na vishe ali po nekim testovima brzine procesora izbacuje rezultate od 214Mhz... :dry:

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Postoji li jaca baterija koju bih mogao da ubacm u n80? :shock: :shock: a ako ima moze li mi neko na pp poslati gde ima..

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

Freyr, vidio sam negdje na internetu da postoji od 1000mAH. nego mene zanimaju aplikacije. zna netko barem gdje ima za skinuti smartmovie?

e još nešto. nokia N80 ima onaj uPnP. ne vidim korist od njega. za šta on uopće služi?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

bateriju josh nigde nisam video...
smart movie mozhesh skinuti sa oficijalnog sajta, krekovana verzija josh ne postoji
uPnp- univesal plug and play ti je tehnologija koju mora podrzavati i drugi uredjaj [npr TV] i onda ti lepo povezhesh TV i Telefon preko toga i gledash slike i video klipove na TVu

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

jok_jok, poslao sam ti private gde imash da skinesh razne aplikacije sa symbian 9... :wink:

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jok_jok »

Mirko BGD, a uPnP radi preko WLAN-a? jer nisam našao aplikaciju koja se zove uPnP! ili je možda uPnP onaj home network?

Dexter, hvala! :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A slider N80 vs. 7650? :blinky:
Zašto radi kao da je sporiji? Hoće kad se nakrca programima i temama biti još sporiji? Na ovo znam odgovor. :(
Šta to toliko troši j***** bateriju? Biće da skoro ceo N-series mora još malo da se ustali i primi u narodu :angry: :x :angry:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

7650 nikad nisam drzhao u rukama tako da ne znam kakav je...
telefon u opshte nije spor, samo se ponekad zabaguje... ali to je do verzije softvera koju cu vrlo uskoro da promenim....
baterija se u opshte ne troshi... ako je osvetljenje na normal baterija izgura puna 3 dana meshovite upotrebe, a ako je osvetljenje na najjachem [kao kod mene] baterija izgura puna dva dana meshovite upotrebe...
ocu i ja taj sajt sa programima...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Kakav je u slikanju teksta u onom text modu? Jel' bi mogao da okacis sliku od 2mpx (velicina koja me interesuje), a mozes i od 3mpx sa slikanim tekstom iz neke knjige (interesuje me kako se vidi slikana cela A4 strana).
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od jok_jok »

Mirko BGD napisao: baterija se u opshte ne troshi... ako je osvetljenje na normal baterija izgura puna 3 dana meshovite upotrebe, a ako je osvetljenje na najjachem [kao kod mene] baterija izgura puna dva dana meshovite upotrebe...
ocu i ja taj sajt sa programima...

WOW!!! :o :o :o :o :o 3 dana!!!!! meni drži od jutra do mraka, a nisam previše ne mobitelu. nisam formatirao bateriju, jer svi vele da netreba

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

To ovi sa symbian 3G (6630) telefonima mogu da ti objasne detaljno gde da ides.
Pogledaj tamo gde su ti mreze, pa tamo tamo gde je dual ili kako vec, stavis GSM. Baterija ti se verovatno brzo trosi jer ti mobilni trazi 3G mrezu koja ne postoji.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

text mode??? hmm to josh nisam nashao a ni chuo... sad cju da prochachkam kamera opcije pa ako nadjem okachicju

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Cuo sam da N80, sobzirom da nema AF, ima tri moda- obican, fiksni macro i taj za tekst... javi sta je bilo.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Mirko BGD napisao:text mode??? hmm to josh nisam nashao a ni chuo... sad cju da prochachkam kamera opcije pa ako nadjem okachicju
Mislio je sigurno na makro mod...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Lobachewsky napisao:ima tri moda- obican, fiksni macro i taj za tekst.
To sam video na poredjenju N80 sa k800, pa me zanima sta je to ustvari. Poz

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

vidi stvarno... pored macro mode-a tu je i kao neki text mode... hehehe ovo je novost za mene... :D sad sam josh vishe odushevljen

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Jun 2006. 00:38

Post od dzambo »

Eh uzmem ti ja prije nekih 20 dana n70 i gle cuda niko me ne cuje kad pricam....totalno sam popizdio. Nakon 3-4 odlaska kod servisera odlucim promijeniti telefon i kupim novu n80( izaso me oko 1100 E)
Odlican telefon.....slika u pravim uvjetima odlicna a i video takodje! To sto se tice slidera odlicno funkcionira jer malo teze ide i ne mozete ga ono slucajno zatvorit. A to sto nema automatskog zakljucavanja je super jer nakon sto zatvorite slider mozete ostalim tipkama radit sve na telefonu osim sms! Jedino sto me brine je spori pregled slika u galeriji....nakon sto otvorim sve slike i krenem nazad isto uzima vremena da otvori sliku koju sam vec gledo...sto nije bio slucaj kod n70. Sto se tice menu-ja ide brzo i bez problema! Jedno pitanje: dali sam mogu staviti npr novi symbian ako izadje sta bolje i brze?
All in all we're just anoter brick in the wall!

Zaključana tema