Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
imam jedno pitanjce...
Hoce jedan momak da mu napravim od n73 obicne n73 me,da ga flesujem,ja sam to uradila vec na 2 tel,i ovo bi mi bio trecu put da to uradim,al sam to davno uradila,ne sjecam se koji sam kod koristila,neg mogu li ja da koristi kod za n73me pa da obicnu pretvorim u music edition? jel to rizik jer ja nebi volila da sta pokvarim valja mi onda domirit covjeku za tel??sta vi mislite?

Hoce jedan momak da mu napravim od n73 obicne n73 me,da ga flesujem,ja sam to uradila vec na 2 tel,i ovo bi mi bio trecu put da to uradim,al sam to davno uradila,ne sjecam se koji sam kod koristila,neg mogu li ja da koristi kod za n73me pa da obicnu pretvorim u music edition? jel to rizik jer ja nebi volila da sta pokvarim valja mi onda domirit covjeku za tel??sta vi mislite?

pozdrav,od pre neki dan sam vlasnik nokie 3500 clasic,smeta mi sto nema srpski jezik,a moj drug je kupio nokiu 6300 i ona ima srpski,a softver je gotovo identican,pa me zanima da li je moguce da ja flesnem moju nokiu 3500 clasic,sa softverom od nokie 6300,i da tom prilikom dobijem i srpski jezik u moju nokiu 3500c,ako neko zna bolji nacin da ubacim srpski,nek mi napise,hvala unapred. 

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
nikodim, šta bi ti????
Sve što si pitao već piše.
Da ti napisem ja to isto ponovo?
Pa Lomnica je to tako lepo napisao da i totalni laik može da odradi.
Ne može jednostavnije i bolje!
Ako ti to nije jasno...onda nema pomoći!
Sve što si pitao već piše.
Da ti napisem ja to isto ponovo?
Pa Lomnica je to tako lepo napisao da i totalni laik može da odradi.
Ne može jednostavnije i bolje!
Ako ti to nije jasno...onda nema pomoći!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
ma ljudi ja sam to procitao i uradio sve kao sto pise,medjutim telefon nije prepoznat od strane nss,kad probam da ukucam kod i pritisnem write on pokaze eror i zato pitam jel uopste moguce,ili nije da ubacim srpski u nokiu 3500 clasic,jel ona bb5 nokia ili nije,trazio sam ali nisam mogao da nadjem tkz spisak bb5 nokia pa da vidim jel ima 3500 clasic na spisku ili ne,nisam ja hteo nikog da vredjam ili da se pravim pametan,samo sam hteo savet,pozdrav. 

- gameforce
- Ex-Moderator
nikodim, nisi pročitao.
Jer da jesi ne bi postavljao onakva pitanja.
Postavio bi pitanje kao što si sada (konkretan problem)
nokia.com kaze da možeš da uradiš update na ovaj način
LINK
Ukucaj ovde svoj product code pa vidi
Možda je problem u tome da ti je telefon pod šifrom (zaključan)
Jer da jesi ne bi postavljao onakva pitanja.
Postavio bi pitanje kao što si sada (konkretan problem)
nokia.com kaze da možeš da uradiš update na ovaj način
LINK
Ukucaj ovde svoj product code pa vidi
Možda je problem u tome da ti je telefon pod šifrom (zaključan)
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- gameforce
- Ex-Moderator
nikodim, sve ti je to džabe pošto tebe definitivno mrzi da lepo pročitaš Lomnicin tekst
Da si pročitao video bi gde grešiš i šta treba da uradiš.
Da bih te naterao da pročitaš ceo tekst reći ću ti samo da MOŽE da se ubaci srpski i ako kaže da imaš najnoviji sw.
Pročitaj ceo tekst ponovo (ne preskači)

Da si pročitao video bi gde grešiš i šta treba da uradiš.
Da bih te naterao da pročitaš ceo tekst reći ću ti samo da MOŽE da se ubaci srpski i ako kaže da imaš najnoviji sw.
Pročitaj ceo tekst ponovo (ne preskači)
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ajde da budem surovo iskren... stvarno me mrzelo da pretrazujem 50 stranica teme, a otkako je citam... negde od 10. strane, ne secam se da je neko pomenuo podatak koji mi treba. Elem, da li pri flashovanju E61 i menjanjem produkt koda za balkans se menja i layout tastature? Ne bih da dobijem QWERTZ, ili ne daj Boze AZERTY.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!