Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

materijalmen, na ovoj adresi ti je upustvo: viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140

ili ovde imas propraceno slikama: http://www.elitesecurity.org/t208891-0- ... Update-FAQ

Verziju softvera na fonu proveravas sa sifrom: *#0000# , trenutno zadnja verzija SW je 20.0.062 za N82!

Cestitke na kupovini i u zdravlju ga poderao! ;)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Meni i dalje vazi garancija posto se ne menja IMEI a to pise meni na garantom listu.

*#0000# tvoj sw update imas na prvoj strani kako se radi

bojanbk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2008. 20:21

Post od bojanbk »

Postavio sam vec temu pa me uputise ovde. Imam nokiu 6300, i odlucim da je updatujem preko gprs i odjednom nemam vise softwere i kada je povezem s pc ne prepoznaje je. Jel ima neko ideju sta bih mogao da uradim?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

bojanbk, već ti je Miškoni rekao šta da radiš.
Pravac servis .
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ako sam dobro razumeo tvoj problem, pukao je flash. znaci pravac servis, i mozda ces imati srece da ti to srede za 20-ak evricja

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

IDzO, fala fala, ja imam ovu zadnju verziju softvera sada sam proverio, oho onda ovaj aparat je jako nov, hehe.
markosvaba, dali si primetio da soft ponekad, ponekad kao da koci...i kada pritisnes otvarac kamere i kada slikas kao da tel daje neki tih zvuk, kao da skrpi nesto unutra ali ne jako, bas tiho, jedva ali se primecuje.
Da ne kazem da izmeju tastere kada pritisnem plastiku/izmedju tatere sam razumeo da vertikalno, ne bukvalno izmedju tipke/ malo skripi, ali ok, to je ipak nokia :angry:
i kada otvorim kameru, onda posle 1-3sekunde sa sociva nestaje uf kako se kaze neki zatvarac? kako da ti objasnim..evo, otvorim kameru, zatvarac kamere naravno nestaje, vidim sociva ali tek posle 1-3sekunde kadase nestaje sa sociva jos neka tanka sociva ili sta je to...jesi li to primetio?

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

To za sociva sam uocio ali meni iste sec kada otvorim ona nestanu i pojavi se ljubicastno nesto a to skripanje nemam sto ti kazes !

i soft mi ne koci

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

markosvaba, pa sta je onda kod mene :o :shock: :blinky:
ja cu nekome razbiti glavu zbog ovoga. Ozbiljno kazem. Kod mene taj ljubicasti nesto vidi se samo za 1-3 sekund. A to skripanje kazem kada napravi sliku..kao da ne softver procesuje sliku nego hardver. Sta ti kazes za ovu dali mogu reklamirati zbog ovoga ili ne?
aaa...nemogu da verujem...ne ne i ponovo ne...

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Pa vidi to skripanje moze da ti bude samo ton slikanja :oops: :oops: :oops:

Meni nema nicega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

markosvaba, ja sam ga prodao. sledece nedelje uzecu novu, ako je i kod toga tako onda verovatno je ova serija malo lose uradjena, mada svejedno. Nazalost soft je zezao, kocio...dali neko moze da mi kaze da ako npr stavim novi soft, opet zadnju verziju dali ce ovo kocenje nestati? :x

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

materijalmen, imam ga već duže vreme.
Nikada mi nije zabagovao a stalno imam najnoviji sw.
Čim sa pojavi novi ja ga update.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

materijalmen, bas nisi imao strpljenja? :)
Kod mene je isti slucaj to sa kamerom , ali mi ni najmanje to nije cudno. Kad otvoris poklopac treba ipak malo vremena da bi se kamera aktivirala i tad se skloni i taj unutrasnji poklopac koji tebi bode oci. I kad zaboravis da zatvoris poklopac posle izvesnog vremena se taj poklopac sociva sam zatvori i kamera je na stand-by. A taj zvuk koji cujes je mehanicki - to je onaj skljoc kao i kod svih mogucih foto-aparata koji se cuje u trenutku slikanja. Ziv bio!

Ima li mozda neki info o novom fwu za N82?

materijalmen
Banned

Post od materijalmen »

gameforce, onda blago tebi. Veruj mi da ne pricam bezveze, softver je stalno kocio... :shock:
i to neznam zasto, ovaj ima vise memorije nego 6292, pa logicno da bude znatno brzi....
Butters, hehe, o mrtvima samo najlepse, idemo da;je. Videcu sledeci kako ce ponasati...

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Izasao novi softver za N95 classic! Jedva cekam da ga probam! Sto znaci da ipak odustajem od prodaje istog, bar na neko vrijeme :D :D :D

Nema jos uvijek zvanicnog changelog-a ali ovo su neke stvari koje sam nasao o nov sw-u.
As usually, this release should improve the Nokia N95-1 performance as well as fix known bugs and problems from previous versions and brings some more than welcome improvements like; i increased start-up speed, share online feature, auto screen rotation, slightly different icon pack, latest version of the Nokia Maps application and maybe the most important, YES it can be hacked!
I jos nesto:
Alittle review the menu icon seem bit smaller,we got the full n-gage now as it now a blue icon,new nokia maps app,the camera seem much better,new share online icon that what i can see so far that new
http://www.symbian-freak.com/news/008/0 ... rmware.htm

Inace uskoro se ocekuje i novi sw za N95 8gb i N82 ;)
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Sve sto ovo cudo ima tipa n gage itd ja imam u fonu na n82 ali mojom rukom ubaceni !

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Izasao je SW za N95 8 GB ceka se jos samo za N82!
Nokia N95 8GB: New Firmware v.30.0.018:

NEW FEATURES:
- Maps 2.0 (e.g. Pedestrian navigation, Traffic info, Multimedia city guides, satellite imagery)
- Full N-Gage
- Nokia Search 4.0 with Google plug-in
- Share on Ovi
- Enablers for “Comes With Music”
- Mosh & Ovi Bookmarks added to Browser

CHANGES/IMPROVEMENTS:
- Download! application updated (v 3.1.50)
- New baseline for Startup settings
- New baseline/upgrade to Music Player
- Baseline update for Flashlite3 (improved viewing of sites like YouTube)
- Current consumption improvements (for e.g. WLAN scanning)
- New baseline for VoIP (with significant error corrections)
- General error corrections

Source: The Symbian Blog

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Ae bre poludecu mora veceras i za n82 mora bre :smutny:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Sad sam bio na nokiinom sajtu(skidam nsu) i prva reklama na stranici za update je "slusajte duze muziku na N95..." dakle izgleda da su i na bateriji poradili :D

Slika
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

a za N73???
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

sawas
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 04:48

Post od sawas »

Gde nadjete vi tu novu verziju?? Ja sam bio na Nokiinim sajtovima i poslednja je 2.0.... I da li je to finalna verzija? Da ne bude neka beta pa da unakazim nov telefon...

Odgovori