Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Sensei, hvala covece ovo radi. Vi ste momci carevi bez vas, nista. HVALASensei napisao:b0ban, onda sigurno imas neki drugi product code...
Edit:
ljudi ova verzija v30 za N95 ima bag, kada se gurne slajder na drugu stranu i tad treba da se otvori ono media i ostalo, e to se ne desava cak nece da se otvori ni kad pritisnes ono dugme za precicu iznad crvene slusalice. Al se desilo to jos nekom ili je to prob kod mene?
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
b0ban, kad se gurne slajder na drugu stranu ne otvara se media menu vec zadnja 3 update-a, to je odavno ukinuto, ti mora da si imao neki mnogo stari sw 
Na taster se meni normalno otvara, inace mozes da ukljucis opciju automatsko rotiranje ekrana u podesavanjima za ekran, onda kad okrenes telefon okrenuce se i citav menu
P.S.
Izasao je vec novi app trk 2.8.9 koji radi i na N95 sa v.30 sw, uzivajte

Na taster se meni normalno otvara, inace mozes da ukljucis opciju automatsko rotiranje ekrana u podesavanjima za ekran, onda kad okrenes telefon okrenuce se i citav menu

P.S.
Izasao je vec novi app trk 2.8.9 koji radi i na N95 sa v.30 sw, uzivajte

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
djolex hvala, morao sam ga odneti u servis, jer mi je to trebalo hitno zbog caletovog rodjendana, da sto pre dobije Srpski jezik, oni su to odradili za DZ. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
imam problem...hocu da updateujem fw na mojoj nokiji 6260...sadasnji je 3.0436.0 i krenem po uputsvima koja se nalaze na nekoj starni pre ali ne stignem dalje od nss-a.kad idem na SCAN da bi promenio product code napise mi samo error.kada pustim samo nokia softver updater kaze mi da ni jedan telefon nije pronadjen.na zvanicnom sajtu preko product coda koji pise na telefonu ispod baterije pise da tako ensto uopste ne postoji...kako i sta dalje?
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Vidi cim nokia kaze da product code ne postoji onda si pogresio
evo ovo je product code na slici vidi pa pogledaj gde se tebi nalazi
http://europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_CO ... t_code.jpg
evo ovo je product code na slici vidi pa pogledaj gde se tebi nalazi
http://europe.nokia.com/EUROPE_NOKIA_CO ... t_code.jpg
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Kontakt:
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam da li je u pitanju ovaj novi SW za N95 ili su nesto promjenili sami operateri ali ja vec duze vrijeme sve svoje sms-ove pisem iskljucivo sa nasim slovima(š đ č ć ž) i svaki put mogu da ispisem 160 karaktera a i dalje mi sve to bude jedna poruka!
Provjeravao sam puno puta do sad i svaki put mi skine kredita samo za jednu poruku, bez obzira koliko nasih slova otkucam, ne znam za ostale ali to prije kod mene nije moglo! Cim bih otkucao par nasih slova odmah bi mi se znatno smanjio broj preostalih karaktera za taj sms... to sad vise nije slucaj
Provjeravao sam puno puta do sad i svaki put mi skine kredita samo za jednu poruku, bez obzira koliko nasih slova otkucam, ne znam za ostale ali to prije kod mene nije moglo! Cim bih otkucao par nasih slova odmah bi mi se znatno smanjio broj preostalih karaktera za taj sms... to sad vise nije slucaj

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Uradio sam update nokie n95 8gb sa ovim ovde kodom i sve radi odlicno,medjutim imam par crknutih pixela na ekranu i telefon mora da idem nazad u garanciju e sad problem je sto za taj kod je najnovija verzija 20.0.016 a meni je ova nova 30... da li zna neko kaka da ga vratim na ovu staru verziju?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D