Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

I meni se dakle ovo desava:
Andrijana89 napisao: I meni isto ne radi ovo. Hoce li nam neko pomoci? ..............

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

i sta he tu problem???tako i treba da pise,nastavi da citas uputstvo,i ako ti tu pored pise ready (tj odmah tu negde) sledi uputstvo...ko ti je rekao da ovo ne valja??? :uhuh: :uhuh: :uhuh:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Nennad napisao:ali kako ima srpski, hrvatski u njemu?
Vrlo jednostavno nema samo jedan balkan code ;)
Ti imaš product code koji je za ovo područje samo nije naveden u spisku na strani 8
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Tnx, gameforce. :D / Nikola, ovde u ovoj temi nigde ne pise da treba kliknuti na "read current mode" u NSS-u, da bi ocitao kod i ostalo sto ocitava, neko ko nije bas vican, moze dosta da luta dok to ne otkrije... :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne bih da budem bezobrazan, ili nesto, ali svaki program ima svoj HELP, Manual i ostalo. A ako i nema, negde na netu sigurno nesto pishe o tome. Zasto su svi toliki gotovani da im treba sve prezvakati? Meni lichno je najvece zadovoljstvo kad nesto sam uspem da odradim bez ichije pomoci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

miodrage, slažem se sa tobom.
Nema većeg zadovoljstva.
Pri tom ono što je tako naučeno nikada se ne zaboravi a ako ti neko to sažvaće to se pročita i zaboravi za 2 dana.
Medjutim u 90 procenata postova ovde je nažalost ta tendencija.
Svi su nervozni i kao da imaju "nervous breakdown" i ne mogu da sačekaju ni sekundu sve je hitno!
I to ne za sutra nego za JUČE!
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ljudi moj ortak na n82 updateowo n82 na 31.nesto i posle o5 reinstalirao jel mu uleteo virus,i kada je posle par minuta,prekinulo se...izvadio je bateriju,i upalio fon...da li je nekako ostyetio fon i da li tu nesto ne valja?sve mu radi lepo,da znate,pa ako moze malo objasnjenj posto ovde ima puno ljudi koji se razumeju :D :D

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Nikola gr, i gde je problem ako sve radi kako treba ? :?
Rebel in heart.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

@ Nikola

A da uzivaš i ne brineš toliko oko svega sto se desi na telefonu. Virusi ne postoje za s60v3.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ne postoje virusi?n82 je symb sta pricas bre??? :dry: :dry: :dry: :? :? :? :uhuh: :uhuh: :uhuh:

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nikola gr, NE postoje virusi!O čemu pričaš?I prekini da stvljaš 120 smajlija u svaki post :dry:
Nokia C6

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

cek a gde postoje virusi???ovo je forum da se pomogne,a ne moras ti tehno maniac, daobavljas posao moderatora...to ce oni ispraviti,zato 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nikola gr, jedini virus za symbian jeste curseSMS, ali do sad nisam video ni jedan slučaj.
I zar moram biti moderator da bih ti ukazao na grešku??
Da, ovo je forum da se pomogne, ali forumaši sigurno nisu ovde 24h dnevno da bi odgavarali na pitanja koja su xx puta postavljana....
I meni stvarno nije jasno kako možeš da dišeš od tolike lenjosti??Sve hoćeš na gotovs, mrzi te da vidiš postove pre tvoga posta ili izguglaš šta znači hard reset, kako se hard resetuje telefon i da li to nanosi štetu ( :lol: :lol: :lol:).
Ti si najveći kralj ovde..."da li je nekako ostyetio fon i da li tu nesto ne valja?sve mu radi lepo,da znate,pa ako moze malo objasnjenj posto ovde ima puno ljudi koji se razumeju :lol:
Nokia C6

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

Ok,ja nisam imao da sada ni jedan symb. a previse paranoisem,i nisam lenj,citam...a jos ni jednom nisam usao na forum a da nisam video bar jednog "forumasa" :lol: :lol: :lol:
Ako vec oces da ukazujes na greske,nadji neku pravu zamerku,a ne tu neki stinis... :uhuh:
Ti da malo gledas video bi ljude na forumu,ili si lenj,ili ocno pa cvikeri... 8)

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Nikola gr, ne postoje virusi za Symbian S60v3, tj. postoji CurseSMS ali kao sto @tehno maniac kaze:"ja nisam video nijedan slucaj"
Nokia 5800XM

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ok shvatio sam ne mora sada 10000 clanova da me ispravi 10000x . . . nema virusa shvatio sam :dry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nikola gr, a da malo procitas jedno 45 stranica unazad, onda bi shvatio i zasto ne postoje virusi za Symbian S60v3 i novije. Ovde smo zaista sve prezvakali mali milion puta. Uzmi i citaj svaku temu od prve do poslednje stranice. Em ces da nauchish jako mnogo novih stvari, em neces pitati ono sto je vec xy puta pitano i odgovoreno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

jel neko uradio update softvera na 4.13?ja od kad sam uradio update telefon nemoze da instalira ni jedan sis program!u cemu je fora?jel moze da se vrati predhodni firmware 3.08 i kako?telefon mi je pre updatea bio hackovan a sada nista!hvala na pomoci!pozdrav

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

zoranns, mislim da bi ti pomoglo da mu opet odradis hack? Sta mislis na to? :) :wink: :) :wink:

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

zoranns, ne možeš da downgraduješ, ali možeš da izvršiš novi hack na ovoj verziji softvera ;)
Nokia 5800XM

Odgovori