Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
štos je u tome što mi NSS uopšte više ne čita podatke sa telefoma. telefon radi, NSS sam reinstalirao, ali koji god scan da uradim prijavi samo error.
kako da ga vratim na fabrički kada mi ne dozvoljava da pristupim telefonu uopšte?
i zanima me kojim još programom mogu da probam da flešujem softver a da mi pritom ne treba neki box hardver?
hvala
kako da ga vratim na fabrički kada mi ne dozvoljava da pristupim telefonu uopšte?
i zanima me kojim još programom mogu da probam da flešujem softver a da mi pritom ne treba neki box hardver?
hvala
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Demjan mozes preko nemesisa da vratis code na fabricki,nisam pri kompu pa ne mogu tacno da ti kazem,ali pogledaj u programu sve opcije i naci ces meni gde moze da se odradi full factory settings pa i p.code.
A softver na nokijama mozes da flesujes i preko phoenixa sa usb kablom.
A softver na nokijama mozes da flesujes i preko phoenixa sa usb kablom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
hm, moram da skontam o čemu se radi.
kod mene je sve počelo otkad sam ukucao jedan od potencijalno pogrešnih kodova. pre toga je sve bilo ok.
u servisu su mi stavili novi softver, bio je 6.6 a sada je 7.0
nije li samim tim product code trebao da se vrati u default ili koji su već oni u servisu ubacili?
product code se nalazi u softveru?
a i dalje imam neke softverske bagove, bar ja kontam da su softverski...
kod mene je sve počelo otkad sam ukucao jedan od potencijalno pogrešnih kodova. pre toga je sve bilo ok.
u servisu su mi stavili novi softver, bio je 6.6 a sada je 7.0
nije li samim tim product code trebao da se vrati u default ili koji su već oni u servisu ubacili?
product code se nalazi u softveru?
a i dalje imam neke softverske bagove, bar ja kontam da su softverski...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 07. Dec 2008. 19:57
- Kontakt:
ljudi treba mi pomoc, nashao sam firmware za Nokiu 5700 v5.11, ali ima problem, skinem sa neta
i dobijem od toga jedan file neki setup.exe, i shta ja sa time mogu da uradim ako mogu da ga instaliram na komp, kako to da stavim na mob... ako je uopshte to shto trazim
.... ew sajt na kome sam nashao to cudo, na njemu sve pishe i ima precica sajta gde se skida taj navodno firmware
( http://www.mechodownload.com/forum/mobi ... -11-a.html )
i dobijem od toga jedan file neki setup.exe, i shta ja sa time mogu da uradim ako mogu da ga instaliram na komp, kako to da stavim na mob... ako je uopshte to shto trazim

( http://www.mechodownload.com/forum/mobi ... -11-a.html )
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
To sto si nasao je softver tj firmwaare koji instaliras u telefon preko programa phoenix a ne preko nsu-a a i sajt je warez.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
-