Nece ni sa ovim ActiveFile, istu poruku izbaci
Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
MilančeBGD, obrati paznju na treci korak,to je mene zezalo.Znaci Mapdrives txt fajl kopiraj na E tek nakon instalacije Mapdrives.sis.I preporucujem ti prvo hard reset da znas da te ne zeza nijedna aplikacija.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
- Expert

- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- MilančeBGD
- Expert

Da li neko ima ideju zašto mi se ne pojavljuje Modo ikonica u meniju?
Odradio sam hack, jedino što mi nema te ikone pa moram svaki put da idem na Search (Internet and my contents)?? Jel se još nekom ovo dešava, 3 puta sam radio i svaki put isto
edit: našao sam, kao što je neko gore spomenuo nalazi se u glavnom meniju u folderu Leftup. Može li se pomeriti?
Odradio sam hack, jedino što mi nema te ikone pa moram svaki put da idem na Search (Internet and my contents)?? Jel se još nekom ovo dešava, 3 puta sam radio i svaki put isto
edit: našao sam, kao što je neko gore spomenuo nalazi se u glavnom meniju u folderu Leftup. Može li se pomeriti?
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
Naravno da moze.Izvuci je iz foldera u kojem se nalazi pa je prebaci gde god hoces. Folder Leftup mozes da obrises.
A jos bolja varijanta je da instaliras RomPatcher i da patchom omogucis X-plore-u da odradjuje posao koji radi Modo. Kad to uradis,Modo ces moci i da obrises.
Uzgred,jel ti radi hack i navedi koji si tel i sa kojim sw hack-nuo?
A jos bolja varijanta je da instaliras RomPatcher i da patchom omogucis X-plore-u da odradjuje posao koji radi Modo. Kad to uradis,Modo ces moci i da obrises.
Uzgred,jel ti radi hack i navedi koji si tel i sa kojim sw hack-nuo?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- MilančeBGD
- Expert

- MilančeBGD
- Expert

Da, ali koliko znam xplore ne radi sa ovim hakom, potrebno je ubaciti patch da bih omogucio rad sa xplore...
Nasao sam juce neki novi hack
Samo ne znam da li smem da ga sad probam kad sam ovaj hack zapoceo...
Nasao sam juce neki novi hack
Kod: Obeleži sve
Hack_for_new_Firmwares_
\Drakkarious\
Drakkarious 3.01 3250 5500 E50 E51 E61.SiS
Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.SiS
\RomPatcher\
Open4All.rmp
ROMPatcher.sisx
JBakTaskMan.sis
MapDrive-3_EMU_H_By_DeltaFoX.SISX
s60SignSis_V1.0.SISDesign is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

1) Moj telefon i verzija softvera su u potpisu
2) Da instaliram još jednu aplikaciju da bih mogao drugu da obrišem...hmmm ne hvala, nakon ove patnje sa hackom držim se onog pravila koje važi i za PC kućni obični: NE diraj ono što radi
3) To da li hack ˝radi˝ - kako se to definiše? Imam pristup c:\private folderu i instalirao sam Garmin, za danas mi je dosta.. to je to zasad pa ako ti je to odgovor...
4) Kako misliš da izvučem ikonu iz foldera u kom se nalazi, ne znam putanju, a nemam ni kursor pa da je izvučem..ovo je garant nešto banalno lako ali takve stvari najteže kapiram
2) Da instaliram još jednu aplikaciju da bih mogao drugu da obrišem...hmmm ne hvala, nakon ove patnje sa hackom držim se onog pravila koje važi i za PC kućni obični: NE diraj ono što radi
3) To da li hack ˝radi˝ - kako se to definiše? Imam pristup c:\private folderu i instalirao sam Garmin, za danas mi je dosta.. to je to zasad pa ako ti je to odgovor...
4) Kako misliš da izvučem ikonu iz foldera u kom se nalazi, ne znam putanju, a nemam ni kursor pa da je izvučem..ovo je garant nešto banalno lako ali takve stvari najteže kapiram
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
- MilančeBGD
- Expert

Pa kad obrišeš kompletan hack (i onu lokaciju E:/hack/sys/bin/installserver) potrebno je da restartuješ fon i particija bi trebalo da se obriše. Ako neće probaj još par puta da ga restartuješ, jer me kod tebe više ništa ne čudi
Kod mene je ta particija sama nestala posle nekoliko puta restartovanja (isprobavao sam neke fontove) iako nisam ništa brisao od hack-a....
edit: Jesi li tu particiju imao pre hakovanja telefona? Sad se setih da sam na N82 imao tu Y particiju i pre nego što je izašao ovaj novi hack. Za šta je služila nemam pojma, u njoj se nije nalazio nijedan fajl.
Kod mene je ta particija sama nestala posle nekoliko puta restartovanja (isprobavao sam neke fontove) iako nisam ništa brisao od hack-a....
edit: Jesi li tu particiju imao pre hakovanja telefona? Sad se setih da sam na N82 imao tu Y particiju i pre nego što je izašao ovaj novi hack. Za šta je služila nemam pojma, u njoj se nije nalazio nijedan fajl.
milann,n82 ima tu Y particiju tako da ce imati problem da obrise te file-ove od hack-a...
mladj,razumem te da ne zelis da instaliras na tel aplik. koje neces koristiti i koje ce ti praviti probleme.Preporucio sam ti RomPatcher jer je aplik. odlicna i odradjuje svoj posao za 10-ku.RomPatcher koristi file-ove u rmp formatu,koje mozes i sam napraviti.Jedan od tih patcheva omogucava da pristupis sistemskim folderima i fileovima(posle hacka),uz pomoc X-plorea kao i na ranijim verzijama hack-a.A to da li je tel hack-ovan ces videti kad pokusas da instal. neku nepotpisanu aplik. Naravno instal. tih aplik. ce biti moguca samo ako si kopirao odgovarajuci installserver.exe u Sys\bin folder...
mladj,razumem te da ne zelis da instaliras na tel aplik. koje neces koristiti i koje ce ti praviti probleme.Preporucio sam ti RomPatcher jer je aplik. odlicna i odradjuje svoj posao za 10-ku.RomPatcher koristi file-ove u rmp formatu,koje mozes i sam napraviti.Jedan od tih patcheva omogucava da pristupis sistemskim folderima i fileovima(posle hacka),uz pomoc X-plorea kao i na ranijim verzijama hack-a.A to da li je tel hack-ovan ces videti kad pokusas da instal. neku nepotpisanu aplik. Naravno instal. tih aplik. ce biti moguca samo ako si kopirao odgovarajuci installserver.exe u Sys\bin folder...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II