Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zaključana tema
zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

mrm i meni se to ponekad dogadj a i ljudima u europi vidio sam na stranim forumima da imaju isti taj problem

mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

Zigi jel si mozda video negde resenje za taj problem?mozda neki patch il nesto?danas sam ga nosio da mi reistaliraju softver i za sada mi se nije ponavljalo al opet ko zna... :unsure:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mrm, moga si sam reinstalirati softver, procedura je toliko prosta da ti ne mogu opisati :roll: :roll: :roll:

zigi
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Jun 2006. 19:07

Post od zigi »

mrm javi ak ti se opet pojavi a ako ne opet javi,mirko ce mi objasniti kakao jednostavno reinstalirat softver :D

mrm
Banned

Post od mrm »

Mirko jel znas odakle mogu da skinem softver i ako bi mi objasnio kako se to radi za slucaj da se ovo ponovi.Jel si imao ti probleme kao zigi i ja? :blinky:

mrm
Banned

Post od mrm »

Vazi Zigi.nadam se da se nece ponavljati jer me iskreno mrzi da se ganjam sa ovim nasim servisima,niko nista ne zna,bilo sta da pitam oni mi kazu da ne znaju

mrm
Banned

Post od mrm »

Nemam,uzeo sam ga pre 3 dana ,nisam jos trazio,mada ninolina mi rece da ima jako malo aplikacija za ovaj tel jos uvek,bice za 2-3 meseca,ako nesto nadjem,saljem ti

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

mrm imas na burek forumu ogroooooman tred gde je sve do sitnica objasnjeno a upravo sam dodao neke linkove za flash i jezicki fajl za dosta telefona (da ne skidate onolike EURO pakete zbog 2 fajla)!
Pozdrav 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

mrm, ja nisam imao takvih problema ali mi se dogadjalo da mi se fon zakuca, blokira, restartuje se sam od sebe i tako...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

jel zna neko da li sad ima da se kupi kartica od 2gb za n80, koliko kosta i da li se isplati uzimati je sad ili sacekati jos da se cena stabilizuje???
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ima od 1 gb , a evo ti i cjenovnik .
http://www.itsvet.com/karakteristike-Ca ... riteria-14
8) :wink: :D

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

hvala u svakom slucaju :wink: ali mene zanima iskljucivo od 2gb... pa ako je ko cuo mogao bi da podeli znanje sa nama..

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

trazio sam na nekim vecim sajtovima i na jednom (gsmarena) sam nasao da mu je volume 97.4cc (n80) a na drugom (newmobile) da mu je volume 109.3cc, e pa sada kom sajtu verovati??? i ako je neko siguran koliki mu je volume.

zaboravih da pitam koliko iznosi volume na n91, jer ja ne mogu da nadjem

dzambo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Jun 2006. 00:38

Post od dzambo »

Imam opet isti problem kao i sa n70! Pri razgovoru javljau se neki sumovi.......ja odlicno cujem, medjutim sa druge strane ne cuju mene dobro! Nesto susti, prekida.....kao kad je los signal! Ljudi pomazite ne znam sta da radim. Jeli neko imao slicnih problema.....da li je problem u softweru? :x :x
All in all we're just anoter brick in the wall!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

nebi da otvaram novu temu, ako neko ima snimke smimane sa ovog telefona i vramena neka mi posalje na mail, ja bi mu bio zahvalan!!!

pozz..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Zaključana tema