Problem:svaki put kada hocu da instaliram Nokia Software Updater u predzadnjem koraku pokaze mi : FATAL ERROR DURING INSTALATION...i tu se postupak zavrsava,kako da rijesim ovaj problem?
Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jesi proverio jel sve podeseno kako treba,znaci pc suite mora biti instaliran,baterija treba da je skoro puna,sim kartica obavezno u telefonu,i da na telefonu bude odabran profil general.
Ako je sve to ok,mozda je neki problem sa samom verzijom NSU-a ili sa tvojim kablom.
Ako je sve to ok,mozda je neki problem sa samom verzijom NSU-a ili sa tvojim kablom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Problemmmmmmm..... Ovako,imam nokiu N95,promenio sam product code (za balkan 0534853) preko NSS-a....zakacio se na nokiin sajt da skinem NSU kad ono ne mogu da ga instaliram na moj komp.....imam win 7. da li to ima neke veze,i da li ce biti nesto sa telefonom ako sam promenio samo product code? Please helppppp
Uspeo sam da resim problem. Jednostavno je,odes i drpis matorcima onu krsinu od racunara i pali u akciju.....
Citao sam dosta postova na ovoj temi (stigao do 46 str...nisam mogao dalje,oci su mi otpale),p da spomenem ako neko vec nije....
Znaci NSU koji se skine sa nikiinog sajta NE MOZE da se instalira na win 7.
Dakle,promenio sam product code(0534853),ubacio najnoviji softver 35.0.002 i sada sam presrecan. Nadam se da ce sve biti ok sa fonom.

Uspeo sam da resim problem. Jednostavno je,odes i drpis matorcima onu krsinu od racunara i pali u akciju.....
Citao sam dosta postova na ovoj temi (stigao do 46 str...nisam mogao dalje,oci su mi otpale),p da spomenem ako neko vec nije....
Znaci NSU koji se skine sa nikiinog sajta NE MOZE da se instalira na win 7.
Dakle,promenio sam product code(0534853),ubacio najnoviji softver 35.0.002 i sada sam presrecan. Nadam se da ce sve biti ok sa fonom.
Godzilla, product code za E71 Balkans sa qwertz tastaturom je 0559566.
Mislim da ces tesko pronaci nas product coda za telefon sa qwerty tastaturom ali u svakom slucaju ti pokusaj,mozda ga i iskopas negde...
Inace ukoliko bi odradio update sa ovim product code-om koji sam ti napisao,postoji resenje kojim bi jednim malim programom remapirao,u ovom slucaju zamenio mesta slovima Z i Y.
Mislim da ces tesko pronaci nas product coda za telefon sa qwerty tastaturom ali u svakom slucaju ti pokusaj,mozda ga i iskopas negde...
Inace ukoliko bi odradio update sa ovim product code-om koji sam ti napisao,postoji resenje kojim bi jednim malim programom remapirao,u ovom slucaju zamenio mesta slovima Z i Y.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
darkonda, o cemu ti pricas?
Ti si promenom product code-a odradio samo prvi deo update,tacnije omogucio si da se sw update-uje...Sada uz pomoc Nokia sw updatera ili,posto je E52 FP2 telefon pa ima tu mogucnost,preko samog telefona (opcija update sw bez upotrebe PC) treba da skines update i da update-ujes sw.
Ti si promenom product code-a odradio samo prvi deo update,tacnije omogucio si da se sw update-uje...Sada uz pomoc Nokia sw updatera ili,posto je E52 FP2 telefon pa ima tu mogucnost,preko samog telefona (opcija update sw bez upotrebe PC) treba da skines update i da update-ujes sw.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
-
symbianman
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Sre, 01. Apr 2009. 00:14