UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
markosvaba, preko kineza...
Koliko sam primetio od danas su uvedena opet nova pravila kod kineza, tako da jedan nalog ima mogucnost da zatrazi i da dl oko 2 sertifikata i 2 keya, tako da cu ja sad raditi samo za clanove koji imaju barem 300 poruka na forumu, sto se tice ostalih... zao mi je, nemam toliko vremena za pravljenje 3 acc na dan.
Koliko sam primetio od danas su uvedena opet nova pravila kod kineza, tako da jedan nalog ima mogucnost da zatrazi i da dl oko 2 sertifikata i 2 keya, tako da cu ja sad raditi samo za clanove koji imaju barem 300 poruka na forumu, sto se tice ostalih... zao mi je, nemam toliko vremena za pravljenje 3 acc na dan.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, samo da ne dodje do zatrpavanja foruma beskorisnim porukama da bi se sto pre stiglo do broja 300.
Sta mislis da okacis adresu tog kineskog sajta (ako nije protiv pravila ovog foruma) i da se objasni procedura oko dobijanja potrebnih fajlova i da se resi to onda za duzi vremenski period?
Sta mislis da okacis adresu tog kineskog sajta (ako nije protiv pravila ovog foruma) i da se objasni procedura oko dobijanja potrebnih fajlova i da se resi to onda za duzi vremenski period?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- MilančeBGD
- Expert
Ljudi su lenji i nece da se cimaju sa "Kinezima", a u ostalom sto bi, kad ima neko ko ce to da uradi za njih?
Nazalost.
A registracija i dobijanje sertifikata je vise nego prosto.
Mene je skoro neki tip startovao na drugom forumu preko PPa "E, uradi mi sertifikat, IMEI je taj...".
Nema ni "mozes li", "jel ti cim...", "hvala".
Nazalost.
A registracija i dobijanje sertifikata je vise nego prosto.
Mene je skoro neki tip startovao na drugom forumu preko PPa "E, uradi mi sertifikat, IMEI je taj...".
Nema ni "mozes li", "jel ti cim...", "hvala".
iPhone 3G[s] 16GB
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Jos jedno novo pravilo od strane OPDA foruma, ogranicen je broj acc sa jedne IP adrese, tako da sam ja probio maksimum (jer se sa jednim acc moze skinuti 2 sertifikata i 1 key) koji su oni predvideli za jedan IP.
Tako da ja prekidam(em zbog ovog novog pravila, em zbog svojih privatnih obaveza) slanje zahteva i njihovu dalju obradu! (ako budem nasao neki drugi nacin koji ce biti mnogo povoljniji za mene, vracam se slanju i kacenju).
Tako da ja prekidam(em zbog ovog novog pravila, em zbog svojih privatnih obaveza) slanje zahteva i njihovu dalju obradu! (ako budem nasao neki drugi nacin koji ce biti mnogo povoljniji za mene, vracam se slanju i kacenju).
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
milann, Hvala ti carino stvarno si mi mnogo pomogao.... Sada sam singovo nokia maps 3 posto nije mogao da se singuje na onom sajtu simbiansinged zato sto je crackovana mapa...
ali kad ne lezi vraze... kada udjem u aplikaciju pise mi Not enough memory to start the application sta da radim????
da li se to odnosi na memoriju ram ili na memorisku karticu...
ali kad ne lezi vraze... kada udjem u aplikaciju pise mi Not enough memory to start the application sta da radim????
da li se to odnosi na memoriju ram ili na memorisku karticu...
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert