Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ako je to odgovor na moje pitanje, znam da se moze skinuti sa njihovog sata besplatno, ali to je naravno demo verzija koja je pre svega vremenski ogranicena, a i program ne funkcionise u potpunosti (vec sam probala sa exselom, pa znam) tako da mi to i nije neko resenje. Treba mi nesto konkretnije...Hvala u svakom slucaju!

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

Moja preporuka ti je da uzme 3650 Telefon je odlican nece se pokajati a nije toliko skup :uhuh: :x :) Moze da se nadje polovni za 80-90 e a novi 160e-180e
3650 je bolji od 3660

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Zoko imas sve na bureku, ne znam sto se uopste svi trudite da trazite nedje drugo... :) Ima jos par free sajtova al ja samo ovaj koristim...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ma znam, obrati paznju na datum poruke, znaci pre mesec dana tacno, tako da je taj problem odavno resen :wink: U svakom slucaju hvala na savetu :oops:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Zoka napisao:Ma znam, obrati paznju na datum poruke, znaci pre mesec dana tacno, tako da je taj problem odavno resen :wink: U svakom slucaju hvala na savetu :oops:
U, da, pocheo sam ka qwert... :lol: :lol: :lol:

1200. post. :D

Odgovori