kupovina sx1

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Prvo, ova tema ima vise od mesec dana, i covek je verovatno odlucio vec sta da kupi ili je kupio.

Drugo, apsolutno preterujes u svakom pogledu, na nisam neko okoreli nokijevac, ali 6600 je mnogo bolja od sx1 u sta sam se licno uverio! Jedina prednost sx1 je solidan mp3 player i fm radio, ali opet to mnogim ljudima nije bitno, mnogo je bitnija stabilnost i pouzdanost. Ne kazem ja da se sx1 los, ali kazem da je nokia 6600 mnogo bolja! :wink:

StormScion
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2005. 10:42

Post od StormScion »

popste napisao:Prvo, ova tema ima vise od mesec dana, i covek je verovatno odlucio vec sta da kupi ili je kupio.

Drugo, apsolutno preterujes u svakom pogledu, na nisam neko okoreli nokijevac, ali 6600 je mnogo bolja od sx1 u sta sam se licno uverio! Jedina prednost sx1 je solidan mp3 player i fm radio, ali opet to mnogim ljudima nije bitno, mnogo je bitnija stabilnost i pouzdanost. Ne kazem ja da se sx1 los, ali kazem da je nokia 6600 mnogo bolja! :wink:
naravno video sam da je stara tema , ali nevazno sta je kupio njegova stvar neka mu je sa srecom ... ok ako ti kazesh da je 6600 bolji , ali ja ti kazem koji sam praktino imao jedan pored drugog fonove pola god da je sx1 bolji , stvarno jako dugo radim sa telefonima i jednostavno svako ko je radio sa sx1 vishe od mesec 2 dana ne bi ga menjao za 6600 ...
ne vazno ... nije to poenta , razlika u telefonima su minimalne ali ja ipak dajem prednost sx1 iako je za dlaku ... npr sv9i skacu na tastaturu , vau nikada se necesh navici na nju itd , ja lepo kazem covek se navikne i brze kuca poruke nego na normalnom fonu , ajde da vas vidim da lepo kucate poruke na 7610 !!! , ma koliko god ti vezbao , ako imash prste prosecne velicine ili ne daj boze malo vece nema sanse da ista napishesh ma koliko dugo vezbao ... meni je trebalo da 5 min da na tom fonu napishem poruku ...

elem , kao sto rekoh svi ti smartphonovi , sve se to izgustira sa pola god i sve se svede na mp3 radio i kameru , eventualno po koju igricu , ali i to prodje ... Ajde koliko ljudi na uzorku od 100 koji ima bilo koji smarthpne koristi redovno neku bisznis funkciju ? Mozda 2-3 ovde u srbiji , u inostranstvu mozda 10 ... i to je to ... Uostalom simbijan je kao bolji za mediju , a MS ovaj za biznis ... zato kome treba on ce kupiti neki fon na foru pda i to je to . Sam simbijan ne pruza mnogo sem gledanja razlicitih vrsta fajlova itd ...

ok izvinjavam se sto sam ovako nashiroko krenuo ali jbg moram negde da se raspravljam kada mi u radnju udje covek koji nece ni da pogleda d500 nego trazi 7260 , a u ruci drzi 3100 , a kaze trazi odlican fon sa mnogo funkcija a da je nokia i ne simbian ( jer se kao ne razume itd ) , i jbg i kako onda udovoljiti coveku koji nece da pogleda nista drugo i 2 dana se kasnije vraca i oce da vrati i oped da uzme drugu josh bolju nokiu 7280 ?!! I onda kao ja varam ljude ... jbg zivot je takav ... ljudi su ovce ovde ...
Siemens fan
and the last scion

Dejan0710
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 22:21

Post od Dejan0710 »

Sto se tice Nokie ,jeste lider,ali nece jos dugo.Pogledajte samo kvalitet slike na displejima tih telefona,vrlo lose.Neracunajuci 6600,ali uzmite u obzir cenu.Ni Simens nemoze da se pohvali time neracunajuci SX1.A pogledajte Samsunge one jeftinije od po 100e,slika da se smrznes,razmislite...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

mitre cisto me zanima koji si telefon kupio i kako te sluzi jainace sada imam ponudu za siemens sx1 meclaren verziju za 200 evra kao nov je ili sa karticom od 512 za 250 evra
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

janisam uzeo sx1 posto mi je tip umesto sx1 doveo mrsavi m65 i pokusao e dame prevari tako sto mi je ponudio da m dam nov samsung e600 i da dodam jos100 evra za taj m65,koji ja naravno nisam prihvatio.inace,sada imam nokiu 6680 i odlicno misluzi
The Bloody Alboz

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

uzeo sam taj siemens i vrlo sam zadovoljan naravno imam 7.1 symbian ne onaj stari sto je bio kada se proizveo telefon
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

je li to samo na meclaren verziji ima 7.1 symbian ili se moze ubaciti i na ovaj obicni sx1 posto je na mom 6.1. Nije da mi ovaj ne odgovara ali bih voleo kad bi mogao da mu ubacim novu verziju OS-a.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

mclaren i obicna verzija se softwerski uopste ne razlikuju :uhuh:
symbian se NE MOZE menjati,to je nemoguce! moguce je samo promeniti firmware,a to je nesto sasvim drugo.
Krile007: mozda ti je neko prodao telefon patchovanim firmware-om pa samo lici na os 7.1,inace to je moguce,ali pretpostavljam da je zabranjeno dikutovati ovde... :D

Odgovori