sta posle 3650?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Ja trenutno imam 3650, tacnije imam je 2 godine i odlicno me je sluzila. Sad razmisljam o novom telefonu, jer iskreno zasitila sam se 3650, pa sam posle duzeg razmatranja odlucila za 6630, to je bukvalno unapredjena verzija 3650, i dizajn je slican, tako da ti ga toplo preporucujem 
P.S Da li neko mozda zna za koliko odprilike mogu dobiti za 3650?
I da, da li mogu nekako da podesim na telefonu da mi poruke idu na memorijsku karticu a ne na tel. memoriju?

P.S Da li neko mozda zna za koliko odprilike mogu dobiti za 3650?
I da, da li mogu nekako da podesim na telefonu da mi poruke idu na memorijsku karticu a ne na tel. memoriju?

Araphel, to neće ići tako jednostavno, 6600 i 3650 imaju različite verzije Symbiana, (7.0 i 6.1) pa verovatno neće funkcionisati kako si zamislio. Drugo, OS telefona jedan (mali) deo sistemskih fajlova drži i na C particiji, a ti ih u novom telefonu nećeš imati (logično) pa ni po tom pitanju aplikacije neće funkcionisati... Znači, instalacija ti ne gine. Ma opusti se, sve je to deo zabave!
Zoka, pročitaj malo prethodne komentare u ovom postu, detaljno smo predočili Araphelu računicu koliko koštaju polovne i nove 3650... No, evo kratko: ako prodaješ sama - oko 100 EUR ili malo više, a ako daješ u zamenu - 70 do 80 EUR max.
Poruke na memorijsku karticu: message/options/settings/other/memory in use = memory card
Zoka, pročitaj malo prethodne komentare u ovom postu, detaljno smo predočili Araphelu računicu koliko koštaju polovne i nove 3650... No, evo kratko: ako prodaješ sama - oko 100 EUR ili malo više, a ako daješ u zamenu - 70 do 80 EUR max.
Poruke na memorijsku karticu: message/options/settings/other/memory in use = memory card
evo,brat mi uskoro dolazi na odmor ovamo,i kaze da mi je nasao i novu tastaturu i neku cool futrolu za 3650!ja sam nasao solidne maske,tako da cu jos malo da produzim zivot svojoj obozavanoj nokiji!a tamo negde na prolece ako uspem da dodjem u bg-ima da pazarim ili 6630 ili 7710,ako se ne pojavi nesto novo do tada.....mada ni ovi slajderi nisu losi,steta sto nisu symbian!
Araphel, ne moras da budes previse sentimentalan po pitanju svoje Nokie 3650... Nece umreti ako je prodas. Pokloni je dragoj osobi
Ne znam kakve su Izraelke... Ali ovo je skretanje s teme. Ako ti se ne zuri s kupovinom telefona, razmisli o Nokiinoj N seriji, cini mi se da su mocni phonovi.

Vrisak, Vladar, Vetar
cela poenta oko menjaze je bila u tome da je ovde nemoguce naci futrole tastature,maske,tako te stvari.....pa sad posto sam se obezbedio,sacekacu jos neko vreme.evo bas sad ima da procitam test za ovu n90 nokijicu,pa ko zna?ako se strpim do proleca,pare nece biti problem sigurno!a 3650 sam resio da apsolutno zadrzim i kad kupim nov fon,jer je ipak to bio poklon od zene!ionako ce mi uskoro trebati jos jedan fon zbog posla,pa da mogu lepo da ga ugasim kad ne zelim da me sefovi smaraju!hehe!to je najgotivnije resenje!