par pitanja u vezi Symbiana i 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hm, djeluje mi kao da su riknula mozda donja 2 reda LED-ica... Ponesi u servis, ako nista drugo nista te ne kosta da pogledaju...
Eee, a sto ti fino ne otvoris telefon, tj. maknes masku pa vidis rade li sve diode? Ako rade, nema frke... :wink:

Kopte3
Banned
Pridružio se: Ned, 17. Jul 2005. 15:13

Post od Kopte3 »

Nemoj da otvaras sam jer ti onda nema garancije vise. :shock: To bi bilo najgluplje sto bi mogao da uradis! :? Lepo odnesi mob u servis, pa nek oni tamo petljaju, a ti izfrketaj... :wink: :D
Pa dooobroo!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Kopte3, ti bas volis da siris dezinformacije? :angry:
Naravno da ima garancije, to je samo maska, pa ja maske micem 100 puta dnevno... :dry: I ne moze da se pozna da je maska micana inace... :dry:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

e pa u pravi je stefank sta ce mu bti ako skine maske mislim.....
nesta mu se nece desiti :| :| barem takav je slucaj kod mene
The Bloody Alboz

Kopte3
Banned
Pridružio se: Ned, 17. Jul 2005. 15:13

Post od Kopte3 »

Ne volim da sirim dezinformacije, sta ti je? :wink:
Prisustvovao sam sceni u kojoj su serviseri iz radnje lepo rekli da garancija ne vazi ako se dira maska, pogotovo sto 6630 ima masku koja treba da se skida samo u servisu... I sta ga kosta da ode za svaki slucaj i da samo odnese telefon tamo gde je kupio..? 8)
Pa dooobroo!

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

Domaci serviseri ce ti na 6680 reci da nemash garanciju ako otvorish poklopac za kameru :lol: :lol: :lol: :lol: (mislim ne bi me chudilo da to nekome urade). Pogotovu shto svi znate kako gore pomenuti telefoni stizu do nas i shta im se radi (o cemu ja volim da gnjavim ). :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključana tema