Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Hm, djeluje mi kao da su riknula mozda donja 2 reda LED-ica... Ponesi u servis, ako nista drugo nista te ne kosta da pogledaju...
Eee, a sto ti fino ne otvoris telefon, tj. maknes masku pa vidis rade li sve diode? Ako rade, nema frke...
Nemoj da otvaras sam jer ti onda nema garancije vise. To bi bilo najgluplje sto bi mogao da uradis! Lepo odnesi mob u servis, pa nek oni tamo petljaju, a ti izfrketaj...
Kopte3, ti bas volis da siris dezinformacije?
Naravno da ima garancije, to je samo maska, pa ja maske micem 100 puta dnevno... I ne moze da se pozna da je maska micana inace...
Ne volim da sirim dezinformacije, sta ti je?
Prisustvovao sam sceni u kojoj su serviseri iz radnje lepo rekli da garancija ne vazi ako se dira maska, pogotovo sto 6630 ima masku koja treba da se skida samo u servisu... I sta ga kosta da ode za svaki slucaj i da samo odnese telefon tamo gde je kupio..?
Domaci serviseri ce ti na 6680 reci da nemash garanciju ako otvorish poklopac za kameru (mislim ne bi me chudilo da to nekome urade). Pogotovu shto svi znate kako gore pomenuti telefoni stizu do nas i shta im se radi (o cemu ja volim da gnjavim ).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.