Konacno, 6630..

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ne mogu jos da verujem.. umesto da sad pricam sa vama o tome koje su aplikacije zanimljive, sta sve moze da se uradi sa najjacim fonom na svetu (citaj: 6630), mi pricamo o gubitku istog.. Nevera... :cry:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Jesi li uopšte pokušao da prijaviš policiji. To je telefon novije generacije na kojima se IMEI ne menja tako lako (čak mislim da ne može uopšte da se promeni!)... Probaj, nemoj sedeti skrštenih ruku... Zovi Mobtel/mt:s-ov korisnički servis pitaj šta oni mogu da urade po tom pitanju...

Da mi je samo znati šta li si radio u taxiju kad si zaboravio na telefon od 300€... 8)
make. believe

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Hehe.. (ne mogu da verujem da se smejem) pa ono vozio sam i tel. mi je bio kraj sebe.. Uvek ga drazim kraj sebe kad se vozim u atomobilu.. Nije mi samo jasno zasto to radim.. :( Eto, dzjavo je dosao po svoje.. :smutny:

Videcu sta cu da uradim po tom pitanju..

p.s - IMEI br. se nalazi u garanciji, zar ne..? :unsure:

Paralelni_Svet
Banned
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33

Post od Paralelni_Svet »

da , u garanciji i eventualno na rachunu.
e care, srce me boli :smutny:
neverovatno... ali samo hrabro, prijavi obavezno policiji, pa vidi shta mozhe od toga da bude...
srecjno

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Mislim, glupa teorija ali ipak ću vam je izneti... Ide ovako nekako...
Kažeš da taxista nije video telefon (osim ako nije lagao), što znači da postoji mogućnost da je zapao u sedište taxija... A pošto je u pitanju Nokia 6630 čija baterija (bar kod moje bivše drage :) ) ne traje ni čitav dan, lako je moglo doći do toga da se telefon sam od sebe isključi, što je ujedno i razlog što telefon nije dostupan. Znači, telefon ti verovatno uživa u vožnji taxijem po celom Bgd-u...
Sve ovo se zasniva na tome da je taxista rekao istinu, da sledeći korisnik taxija nije pokupio telefon i mojoj bujnoj mašti... Što znači, šanse da je ovo tačno su minimalne, ali ne i potpuno neosnovane.

Ne očajavaj, biće boljih telefona... :( Ajde pa nije niko umro...

Bio sam u sličnoj situaciji pre dve-tri godine... Doduše nema veze sa taxijem a i našao sam telefon, tako da nije bitno... :roll:

PS Moram da prestanem da gledam serije 8)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Bedak...
Ivane, stvarno mnogo gledas serije... mada ja bih proverio, da ne proverim nikad ne bih bio miran...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Taxi sam proverio (Inace nisam seo u BG taxi vec u VS :)), to za sediste takodje, i ja sam o tome razmisljao.. Iz mobtela su mi rekli da tel; nije paljen vec 2-3 dana koliko nemam tel.. Tako da.. Za sad nista.. :(

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jesi siguran u te iz mobtela? probaj da nadjes neq vezu u panduraciji... tako je najbolje... ako imas vezu, tel tjes natji jako brzo... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Nemoj samo pandure da mi spominjes, nisam bas omiljen u SUP-u.. :unsure:

Ali cu da pokusam nesto preko jednog drugara...

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Kako to nisi :blinky: :blinky: :o :o :shock: :blinky: >?mislim jel si naprawio neko njesra ili?????????????????idi pitaj bwe nemoj da budesh krele :wink:
Black Sabbath!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

6600-tuning, pa nije valjda da je toliko ozbiljno?
Ipak je 6630 fon od 300 evra, mislim da se vredi max pomučiti za njega... :wink: :)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ma nisam pravio nista.. tj. jesam ali pre.. sad sam se opametio! :chytry:

Danas sam pricao sa jednim drugarom, videce sta moze da uradi.. ima veze u MUP-u..

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To shto mu govorite da prijavi MUP-u je glupo(u neku ruku),jer znam da panduri tu zaplenjenju robi itd znaju da razdele izmedju sebe,tako je prijatelju cale(pandur)doneo pre par meseci chinimi se bash jednu 6630,tako da razmislite o tome... :roll:

E sad pokushaj neke veze da povuchesh itd,a sledeci put pamet u glavu...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma sve je to ok, mislim da treba da se pokuša makar nešto....ali ako ga je neko pokupio iz taksija ko se bar malo razume... :uhuh:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa ako ga je neko pokupio onda shta cesh,nek vozi bizikl onda pa nece moci da spusti nigde fon..
Shalim se,zao mi je,al pokushaj,potegni neke vezi i tako pa probaj dok nije kasno...

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

6600-tuning, ne bih da te obeshrabrim, ali od MUP-a ti je slaba vajda...

Nego, ima li neko možda informaciju gde u Beogradu brzo i sigurno flešovati 6630 na najnoviju verziju softvera v4.03.38?

Koliko to košta otprilike? Čuo sam ljude da se frljaju sa ciframa od ~3000 din. Zar to nije mnogo za obično flešovanje?!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Koliko ja znam, flešovanje se kreće oko 15-20 evra...zavisi sve gde...ja ti mogu preporučiti infotim, oni su meni flešovali 3650, i ono, sve je bilo ok...nazovi ih pa vidi :wink: :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

infotim je ok,ja chesto idem kod njih i nisam imao problema....a mislim da je flashovanje za 6630 neshto skuplje,bar je tako bilo..

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne znam koliko kosta po mesecu osiguranje na takav telefon, dal' je moguce to uopste... u Beogradu kradu i kradu... I jel' radio neko registraciju kartice (broja)? Ono, kad ga izgubis, dobijes isti taj broj...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Moj tata je registrovao svoju pre paid karticu....i stvarno, kada je izgubio telefon otišao je u mobtel...i onu su nekako blokirali karticu i on je dobio novu sa potpuno istim brojem...to se inače desilo pre par meseci.... :wink: :)

Odgovori