Konacno, 6630..
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Jesi li uopšte pokušao da prijaviš policiji. To je telefon novije generacije na kojima se IMEI ne menja tako lako (čak mislim da ne može uopšte da se promeni!)... Probaj, nemoj sedeti skrštenih ruku... Zovi Mobtel/mt:s-ov korisnički servis pitaj šta oni mogu da urade po tom pitanju...
Da mi je samo znati šta li si radio u taxiju kad si zaboravio na telefon od 300€...
Da mi je samo znati šta li si radio u taxiju kad si zaboravio na telefon od 300€...

make. believe
- Paralelni_Svet
- Banned
- Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Mislim, glupa teorija ali ipak ću vam je izneti... Ide ovako nekako...
Kažeš da taxista nije video telefon (osim ako nije lagao), što znači da postoji mogućnost da je zapao u sedište taxija... A pošto je u pitanju Nokia 6630 čija baterija (bar kod moje bivše drage
) ne traje ni čitav dan, lako je moglo doći do toga da se telefon sam od sebe isključi, što je ujedno i razlog što telefon nije dostupan. Znači, telefon ti verovatno uživa u vožnji taxijem po celom Bgd-u...
Sve ovo se zasniva na tome da je taxista rekao istinu, da sledeći korisnik taxija nije pokupio telefon i mojoj bujnoj mašti... Što znači, šanse da je ovo tačno su minimalne, ali ne i potpuno neosnovane.
Ne očajavaj, biće boljih telefona...
Ajde pa nije niko umro...
Bio sam u sličnoj situaciji pre dve-tri godine... Doduše nema veze sa taxijem a i našao sam telefon, tako da nije bitno...
PS Moram da prestanem da gledam serije
Kažeš da taxista nije video telefon (osim ako nije lagao), što znači da postoji mogućnost da je zapao u sedište taxija... A pošto je u pitanju Nokia 6630 čija baterija (bar kod moje bivše drage

Sve ovo se zasniva na tome da je taxista rekao istinu, da sledeći korisnik taxija nije pokupio telefon i mojoj bujnoj mašti... Što znači, šanse da je ovo tačno su minimalne, ali ne i potpuno neosnovane.
Ne očajavaj, biće boljih telefona...

Bio sam u sličnoj situaciji pre dve-tri godine... Doduše nema veze sa taxijem a i našao sam telefon, tako da nije bitno...

PS Moram da prestanem da gledam serije

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
To shto mu govorite da prijavi MUP-u je glupo(u neku ruku),jer znam da panduri tu zaplenjenju robi itd znaju da razdele izmedju sebe,tako je prijatelju cale(pandur)doneo pre par meseci chinimi se bash jednu 6630,tako da razmislite o tome...
E sad pokushaj neke veze da povuchesh itd,a sledeci put pamet u glavu...

E sad pokushaj neke veze da povuchesh itd,a sledeci put pamet u glavu...
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
6600-tuning, ne bih da te obeshrabrim, ali od MUP-a ti je slaba vajda...
Nego, ima li neko možda informaciju gde u Beogradu brzo i sigurno flešovati 6630 na najnoviju verziju softvera v4.03.38?
Koliko to košta otprilike? Čuo sam ljude da se frljaju sa ciframa od ~3000 din. Zar to nije mnogo za obično flešovanje?!
Nego, ima li neko možda informaciju gde u Beogradu brzo i sigurno flešovati 6630 na najnoviju verziju softvera v4.03.38?
Koliko to košta otprilike? Čuo sam ljude da se frljaju sa ciframa od ~3000 din. Zar to nije mnogo za obično flešovanje?!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS