6630 kao mp3 player

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Sanjica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Nov 2005. 21:21

Post od Sanjica »

Bagzi77, Pa zašto moraš da brišeš? Koristiš oba po potrebi 8) Inače ja moj glas dajem mp3 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da stvarno, ako imaš dovoljno memorije, onda ni nemoj da brišeš ništa...Mada ne znam čemu tolika dilema... :roll:

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Pa i nemoram :wink: nego mislim nesto...glupo je drzati dva programa koja odradjuju isti posao.
Ali mislim da ih za sada necu brisati.
Udaljih se od teme :roll:
Pozdrav od Bagzija !

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

racke, sto se tice toga tu stvarno ne mozes da zamijenis ali kupi slushalice od 6680...(to ti je neka poboljshana verzija slushalica 6630). Bagzi77, iskreno ja nemam nijedan player jer mi je "kratka" memorija :disgust: ali sam radio na ultra mp3 playeru i dobar je, a iskreno WinAmp ne mogu ni da vidim ocima jer mi se zgadio jer im je svaka verzija loshija od prethodne, pa sad sigurno znam koje playere necu da uzimam...Bagzi77, skini ultra pa shibaj! :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A po cemu su slusalice od 6680 poboljsane u odnosu na one od 6630?Ja nisam video nikakvu razliku,moj bata ima 6630 i imamo potpuno jednaku opremu pa i slusalice a posto telefoni nisu odavde nije sigurno nikakva smicalica lokalnih"prodavaca"!?
Pozdrav 8)

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

ljudi, moze mi neko (ako se sjeca) reci kolka je bila cjena nokie 6630 kad je tek dosla u prodaju???

.........hvala! :D .............

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mnooooogo velika... Cini mi se 570e... Il 630, mnogo nesto! :unsure:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

instalirao sam ultramp3 i kad pustam muziku secne s vremena na vreme, a ako radim nesto na telefonu onda ne moze da se slusa koliko secka .... da li neko zna kako to da resim ... ne verujem da je do programa posto ga svi hvale da je najbolji, a sa druge strane, telefon je nov i nista od drugih programa nije aktivno u trenutku slusanja :(

da li postoji mogucnost da se iz galerije slusa mp3, ali da automatski ide na sledecu pesmu?

hvala
poz.

Resident
Banned
Pridružio se: Ned, 18. Dec 2005. 09:10

Post od Resident »

b_udder napisao:da li postoji mogucnost da se iz galerije slusa mp3, ali da automatski ide na sledecu pesmu?

Naravno, Gallery -> Tracks -> New track list a fabricki je je najstabilniji i cini mi se najbolje cuje a ultra ime lepe skinive i to je to.
Sa ove strane groba od vas ocekujemo samo jedno,da vasa dobra strana spozna onu mracnu.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Resident: Hvala ti, nisam znao za to. Ja iskreno ne patim bas za promenjivim skinovima tako da je i fabricki plejer sasvim dobar :)

p.s. sinoc sam instalirao MP3Player 3.40 i cini mi se da je ok, medjutim nisam ga koristio duze od par minuta tako da ne mogu jos da ocenim

poz.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ultra mp3 jeste lep sa onim razlicitim skinovima ali nije nesto posebno.Zna ponekad da secne,mono zvuk na slusalicama tako da je bolje koristiti fabricki ili od n-serije.Ipak je muzika za slusanje a ne za gledanje u ekran.Inace ima ogroman broj plejera za mp3,a mozes koristiti i Erekorder za slusanje i neograniceno snimanje zvuka

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

a da li je moguce flesovati telefon softverom od 6630 Music Edition i da li se time nesto dobija?
koji je to od n serije .... zar moze da se instalira nezavisno od verzije Symbiana?

poz.

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Ja sam instalirao Mp3 player predvidjen za N90 i savrseno mi radi, neznam koji je naziv ali videcu da nadjem instalaciju pa cu vam reci! :wacko:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Drobnjak81 napisao:Ja sam instalirao Mp3 player predvidjen za N90 i savrseno mi radi, neznam koji je naziv ali videcu da nadjem instalaciju pa cu vam reci! :wacko:
aj vidi, bio bih ti zahvalan :)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

mplayer_n90_mmc_145_FullMaza.com, evo drugari em imate naziv em ima i adresa gde da skinete program, izvinjavam se sto m je trebalo malo vremena! :D

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Meni kaze da Firefox nemoze da nadje ovu adresu?Ajd ako te ne mrzi da mi posaljes na e-mail,poslacu ti ga preko PM-a,OK?
Pozdrav i unapred hvala! 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Drobnjak81: hvala za adresu .... koliko vidim ovde ima dosta programa ... samo jos ne znam da li su samo trial ili full 8)

poz.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Skinut Music player za N90,utisci odlicni!
Posle restarta mi se prebacio da bude default player!Ako sam dobro zapazio na reklami za 6630 Music edition,u njega ubacuju bas ovaj player!?Malo je zeznuto naci motanje pesme,treba malo da se zadrzi dzojstik na dole kao da ce te da prebacite na sledecu pesmu i posle par sekundi ce poceti da preskace po 10 sekundi pesme!
2 Drobnjak81: Netreba da odgovaras na moje PM-ove,sredio sam sve!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

evo i ja sam skinuo plejer i koliko sam ga probao svidja mi se... jednostavnog je izgleda, dobrih mogucnosti i, sto je najvaznije, ne stuca kada radi u pozadini dok pregledam kalendar, imenik itd. :). inace na tom sajtu ima jos dosta dobrih programa i svi su "besplatni" :D

Drobnjak81: hvala jos jednom :)

Odgovori