Mp3 plejer za Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Thanks, sad imam oba player-a instalirana ali mi je nekako drazi Power Mp3 8), ima i EQ a mada sa ovim slusalicama i nije nesto upotrebljiv ali razlika se ipak oseti
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

A jel ima neki player koji biste mogli da mi preporucite a da podrzava i mp3 i mp4 ...?Ili bar koji je dobar za mp4?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ninolina, meni se cini da n90 plejer podrzava mp4 ........ nisam siguran

pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

b_udder, imam jedan fajl u mp4 formatu, ali nisam uspela ga otvorim...U pitanju je film u mp4 formatu...Ima li neki nacin i player da to mogu da gledam?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

TCPMP - Player for video files WITHOUT convert
moze da pusta mp3 i mp4 , kao i DivX ,XviD i josh mnoge druge formate. ukoliko zelish poslacu ti na pp link odakle mozesh da ga skinesh
tu je takodje i Smart movie player 2.76 i Viking DVDPlayer v1.23 Cracked S60
8) :wink: :) :D :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

DEL BOY, imam Smart Movie player 3.0 ali on taj fajl ne prepoznaje...
daj mi link na PP, ako nije problem, za taj TCPMP - Player for video files WITHOUT convert ...
Hvala ...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

eto poslao sam ti adresu sa kojeg mozesh da skinesh TCPMP - Player for video files WITHOUT convert na pp. 8) :wink: :) :D :lol:

nastyS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jan 2006. 03:13

Post od nastyS »

mislim da je potpuna besmislica govoriti o ekvilajzerima na softverima za mobilne telefone...
mislim,ok ima male razlike,ali te slusalice i taj kvalitet zvuka koji izlazi iz telefona... mozda neki jednostavno suvise cepidlace

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nastyS, po toj logici onda ni mp3 plejeri ne bi trebalo da imaju ekvilajzere ...... danasnji telefoni su dosta uznapredovali po pitanju zvuka i imaju stereo izlaz, a vrlo cesto i sasvim solidne slusalice...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

upravu si b_udder, dobra je stvar imati ekvilajzer na telefonu , mada je i nastyS, upravu , i nema velikih poboljshanja kada namjestish sve u ekvilajzeru , malo samo u jachini zvuka.
p.s. ninolina, da li radi TCPMP - Player for video files WITHOUT convert
8) :wink: :) :D :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

DEL BOY, nazalost ni TCPMP - Player mi nije pomogao...on kao da radi, ali nece ovo da mi otvori...Jel ima u ponudi jos neka varijanta...?

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Nokia N90 Pleyer se za sada pokazao kao najpouzdaniji, meni sljaka bez ikakvih problema... Pozdrav svima! :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Doolentije, mada meni i on ume da secka ..... sto je najcudnije, pesme koje seckaju, rade normalno ako izadjem iz onog ekrana sa kontrolama dok pesma traje ili ga pustim da bude aktivan u pozadini?! ..... btw. kako to da mi onaj plejer koji dolazi uz 6630 pusta wma fajlove, dok ovaj za n90 ne pusta?

pozdrav

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Doolentije »

b_udder, iskreno, secka jedino kada, dok je player minimiziran, idem na net (samo u trenutku kada kliknem na ikonicu web), inace, radi perfektno... Jeste, mana playera je sto ne moze da pusta wma fajlove, ali sta da se radi... Nokia je mozda napravila malu gresku, ali ne znam da li na N90 (aparatu) wma funkcionise,... :dry:

Pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni je najpouzdaniji onaj obichan player koji se dobije uz 6630... :P Ne znam shto toliko filozofirate,imam i N90 player i nema nikakve razlike tako da... 8)

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Doolentije »

Dexter, pored toga, sto je player koji dobijes uz 6630 jako dobar, prednosti Nokia N90 playera su jednostavnost funkcionisanja, sve sto radis, radis uz pomoc djojstika (posto imas i N90 player, znas da mislim na krug u gornjem desnom uglu playera, tako da je sve jasno), a i preglednost informacija (naziv pesme, albumi i sl.). 8)

Pozdrav!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da shvatam ja shta hocesh da kazesh,ali koliko ja znam i na obichnom Nokia playeru shto dobijesh uz njega isto sve radish preko djojstika,tako da to nije neki izgovor! A shto se tiche preglednosti informacija,to jedino sluzi ako su ti nazivi pesama potpuni tj da imash i sa kog su albuma itd,itd...

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Doolentije »

Dexter, nisi me ocigledno shvatio, po pogledu dzojstika, uz pomoc dzojstika na Nokia N90 playeru radis: gore, dole sluzi za prelazak ili povratak na drugu pesmu (njihovo dugo drzanje je premotavanje, napred-nazad, dok kod Nokia 6630 playera, da bi premotao pesmu moras vise puta da kliknes na rew i ff), a levo-desno ti je pojacavanje i utisavanje zvuka, krajnje jednostavno, zar ne? 8)

Pozdrav!

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da shvatam te,shta mi objashnjavsh kad imam N90 player ali i preko obichnog playera radish sve preko djojstika samo u malo vishe pokreta... :wink: Ne kazem da je losh,svidja mi se ali mi je i default player sasvim zadovoljavajuci... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

a je l ima neko iskustva sa PowerMP3? ..... cini mi se da ne secka, ima ekvilajzere, skinove..... i trial je! :(

pozdrav

Odgovori