Mp3 plejer za Symbian?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Doolentije, mada meni i on ume da secka ..... sto je najcudnije, pesme koje seckaju, rade normalno ako izadjem iz onog ekrana sa kontrolama dok pesma traje ili ga pustim da bude aktivan u pozadini?! ..... btw. kako to da mi onaj plejer koji dolazi uz 6630 pusta wma fajlove, dok ovaj za n90 ne pusta?
pozdrav
pozdrav
- Doolentije
- Redovni učesnik
b_udder, iskreno, secka jedino kada, dok je player minimiziran, idem na net (samo u trenutku kada kliknem na ikonicu web), inace, radi perfektno... Jeste, mana playera je sto ne moze da pusta wma fajlove, ali sta da se radi... Nokia je mozda napravila malu gresku, ali ne znam da li na N90 (aparatu) wma funkcionise,...
Pozdrav

Pozdrav
- Doolentije
- Redovni učesnik
Dexter, pored toga, sto je player koji dobijes uz 6630 jako dobar, prednosti Nokia N90 playera su jednostavnost funkcionisanja, sve sto radis, radis uz pomoc djojstika (posto imas i N90 player, znas da mislim na krug u gornjem desnom uglu playera, tako da je sve jasno), a i preglednost informacija (naziv pesme, albumi i sl.).
Pozdrav!

Pozdrav!
- Doolentije
- Redovni učesnik
Dexter, nisi me ocigledno shvatio, po pogledu dzojstika, uz pomoc dzojstika na Nokia N90 playeru radis: gore, dole sluzi za prelazak ili povratak na drugu pesmu (njihovo dugo drzanje je premotavanje, napred-nazad, dok kod Nokia 6630 playera, da bi premotao pesmu moras vise puta da kliknes na rew i ff), a levo-desno ti je pojacavanje i utisavanje zvuka, krajnje jednostavno, zar ne?
Pozdrav!

Pozdrav!