Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Koliko sam ja trazio po gradu, jos nije stigla DV RS MMC od 1GB, steta, ali ok... Mislim da je 512 vise nego dovoljno!
Pozdrav!
p.s. Zoko, jel' tvoj kolega uzeo 1GB (DV RS MMC) karticu?
Ja sam uzeo Transcend HS DV RS MMC (High Speed Dual Voltage RS MMC) memorijsku karticu, i pravo da vam kazem sljaka kao luda... Topla preporuka... Mada sam razmisljao da uzimam od 1GB, ali ipak mislim da je 512 sasvim dovoljno!
Pozdrav svima!
Ineresuje me jedna stvar; da li SanDisk RC MMC 1GB vredi kupovati, tj da li neko zna kako se pokazala, jer se kopkam izmedju te ili 2x Kingston RC MMC 512MB?
Cek bre...meni sad nije nesto jasno.....kako moze 6600 da koristi dual voltage kartice kad one rade na 1.8v a 6600 ima podrsku samo za 3.8v, ili gresim? Iskreno nadam se da gresim!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.