problem u povezivanju 6630 sa racunarom

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E pa ovako, ja obećah da ću da se javim kad rešim problem. Pominjao sam da mi ni kod kuće sa matorom instalacijom XP-SP2, ni na poslu sa svežom, ne uspevam da ga nateram da radi, kao i da je odbijao saradnju pri pokušaju fleša kod drugara u servisu, ali evo rešio sam. Nosio sam tel. 6680, u servis u kome mi važi garancija, i posle 2 dana ga je lik završio, i sad mi kod kuće i dalje ne radi, ali na poslu radi idealno (hrk, puu, pu). :D

Što znači da su objašnjenja Dr Mengelea veoma dobrodošla jer će nekome možda (software-ski) rešiti problem, ali da apsolutno može da bude i hardware-ske prirode. Serviser je bio u gužvi i nije baš bio raspoložen da mi objašnjava o čemu se radi. U ovom slučaju mi ni Oxygen ni bilo šta drugo ne bi pomoglo, a i neću da koristim budž program, kad već ima originalan za dž. Ko ima problem sa ovim a ne uspe da ga reši software-ski, nekaga odnese u servis jer provera telefona barem ništa ne košta. :blinky:

Odgovori