Da li moze da se u galeriji n70nekako odvoje slike i clipovi

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

v 2.0537.1.7 i datum 18-09-05 rm-84!!!! :smutny: sad sam se skroz smorio.to me toliko nervira sto mozes bukvalno kaficu da popijes dok on otvori galeriju... :roll: Moramo da ga popravimo inace cu ga prodati!!!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

belli_tigric, moram da te pitam koji si mobilni imao pre ovoga...ako je to bio neki ne symbian...pa ne treba nikako da ih poredis...sad ne znam....imamo trenutno isti firmware...mada ja u petak dobijam najnoviji ... ono sto je tebi mnogo dugo otvaranje galerije...mozda meni znaci...isto kao na 6680...Nemoj ga prodavati...bar nemoj jos... :roll:

Jel ti telefon jos pod garancijom...? Ako jeste ...parvac tamo...pozali se ...neka ti daju drugi da uporedite koliko je i da li je sporiji...Ako treba da ti urade i upgrade firmwera ili flash...a to bi, ako je fon pod garancijom, trebalo da urade za dzabe... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

jeste kupio sam ga pre mesec dana odprilike...tj prvo sam uzeo n90 koji je sr... pa sam zamenio za ovaj n70... :smutny: a pre sam imao 6230i!!!prvi put imam symbin!!! :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, i meni je ovo tek drugi symbian...prvi sam kupila pre tri meseca a da pre toga nisam imala symbian u rukama...I meni je posle k700i koji sam do tada imala ovo sve bilo malo sporije...ali kad upoznas kakve su mu sve mogucnosti...i kako ti sa njim ne moze nikad biti dosadno...a jos ako je lep i fantastican kao N70...pa ja ne znam sta jos treba...Ja sam juce kupila N70 i sad sam zaista zadovoljna mobilnim u svakom pogledu...Treba mozda malo vremena da se naviknes...ali nemoj ga jos prodavati...Daj mu sansu... :roll: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

zato sam ga ja i kupio sto sa njim nikad nije dosadno!!! :roll: to mi se extra svidj ali zato sam hteo da uporedim sa nekim da vidim da nije mozda do konkretno ovog modela??? :roll: instalirao sa ovaj fe.. isuper je!!e da hteo sam da te pitam da li mozes da promenis screensaver da stavis ono sto ti oces a ne ona budjavi tim!!!???? :) :) :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, kad izaberes neku temu...imas ponudjeno na options da je edit-ujes...kad to izaberes...imas opciju screensaver, i tu mozes da postavis i nesto drugo kao sto je recimo vreme i datum ... 8)

Ma, mislim da ces mnogoooo uzivati u ovom telefonu... :D :lol:

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

da da to znam ali da li mogu da postavim neku drugu animaciju sem one tim???? :) :)
i ja se nadam....mislim da ces i ti jer vidim koliko uzivas da pises o njemu!!! :roll: :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, pa za to ti treba program Power lock, na primer...i vidim da kod mene super radi...imas s njim i mogucnost postavljanja auto-lock-a za tastaturu...po meni je najbolji... 8)

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

Znaci treba programcic :oops: to nisam znao!!!gde da ga skinem... :roll: i sama znas kako mi to skidalje nesto neide najbolje od ruke :oops: !!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

belli_tigric napisao:da li mogu da postavim neku drugu animaciju sem one tim???? :) :)
Mislim da moze, ja sam na TIMovoj 6630 promenio, tj, prepravio timov screensaver sa programom MBM Wizard na kompu i vratio na telefon i onda u settings-u dobijes pored Date & Time, Text-a i screensavera jos jednu opciju, taj novi scr koji si napravio
HOX Titanium gray

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

kako to objasni nam??? :unsure: i gde da nadjem taj program?? ..

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, pa proveri svoj mail... :lol:

Moze sa ovim programom sigurno... 8)

Pozdrav... ;)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

http://nokiafree.org/forums/showthread. ... 9&posted=1

Tu je sve objasnjeno, nije neka nauka, lako mozes da napravis scr od nekih svojih fotki, videces

http://www.symbian-freak.com/downloads/ ... wizard.zip
To je link za program

Ali napominjem jos jednom, na 6630 provereno radi a na N70 nisam probao, pobajte pa javite sta ste uradili :)

Pozdrav :)
HOX Titanium gray

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Postoji i program MBM Tool, ima malo lepsi interfejs, nekako je pregledniji, poslacu ti na mail, mozda ce da ti bude laksi a ako si bas raspolozen da se igras mozes iz neke gif animacije da izvuces frejmove u bmp slicice i onda od njih napravis scr
HOX Titanium gray

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

e ljua koja je vrsta memorijskie kartice za n70???jer rs-mmc?? ili neka druga :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

belli_tigric, ja koristim MMC mobile...i te su najbolje...imas vise proizvodjaca, ali bih ti preporucila ili Kingston...malo je skuplja ...ili PQI...koja je malo jeftinija...ja imam PQI od 512 mb, i super radi...MMC mobile su brze kartice i malo ces brze pokretati cak i galeriju...kao i ostale aplikacije sa kartice...

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

da da...da da ili zar nije ova kao redukovaa jer nije ista kao :) kod onih starijih nokia kao sto je 6230 i ti modeli???

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Na n70 možeš razdvajati sliku i video samo ako ih razbacaš u različite albume :dry: , kreiranje foldera u galeriji nije moguće, to je najveća glupost i razlog zašto sam ja prodao svoju n70. Kreirati foldere možeš u FExploreru, ali ih u galeriji opet nemaš, što je mene izluđivalo. Kako je to fino urađeno na 6630 :x

Možda na novijoj verziji softvera to isprave, ali ne vjerujem :dry:

Za n70 ti treba dv-rs mmc, o tome je već bilo riječi na forumu potraži, kada budeš kupovao ne idi preko 256mb ionako je telefon prilično spor, još kad ga zatrpaš :cry: :cry: , kingston je dobar, ali u osnovi ako radi radi, ako ne radi onda ne kupuj 8)

Animaciju isključi, za početnika je to najbolje, temu promjeni, tim-ove ikone potrpaj u neki folder i od tim-a ti ostaje samo oznaka na masci. Ili opet ako si raspoložen za igru odradi kako su ti ljudi gore rekli, i to je super :) ili možeš da flešneš telefon i ubaciš čist software, mnogo je opcija....

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od belli_tigric »

hvala ti puno..i mene izludjuje ova galerija nemam reci :x a za albume znam to sam i uradio :roll: jedino sto ja imam od tim-a je nalepnica animacija!!! a za memorijske taj model nema nigde na netu ima one rs-mmc zar nije to isto???? :?

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

DV RS MMC i RS MMC nije isto, ove prve idu u telefone tipa 6680, N70, a ove druge u starije modele kao sto je 3650 npr. vece su i ne mogu stati u N70,tako da ne moras da se brines da ce te neko zeznuti od prodavaca :) ....eh sada za N70 konkretno, imas DV RS MMC i MMC Mobile,ove Mobile su brze,ali su malo skuplje i trebalo bi da ih nadjes u bilo kojoj mob. prodaji,pogotovu ako si iz BG-a. :)

Odgovori