Pa i u testu nokie N80 koji imate ovde na sajtu pise da je kamera razocarala iako ima ima 3MPX.
Evo citata:
"Mnogi su polagali velike nade u ovu kameru i njen kvalitet. Ono što se desilo sa ovom kamerom je da je rezolucija fotografija povećana ali je kvalitet inferioran ne samo u odnosu Nokia na N90 već i u odnosu na Nokia N70 (prikaz boja, izbeljivanje svetlih delova slike). Svakako ne treba očekivati čuda od ove kamere - nema autofokus a blic je beskoristan. Nokia je namerno izbegla takmičenje sa modelom aparata iz ove serije koji još nije predstavljen (najverovatnije model Nokia N95), čija bi kamera trebalo da ima maksimalne mogućnosti."
Konačno! N serija - 2 talas u prodaji!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Ljudi ja mislim da mi treba lepo da batalimo price o ovakvim telefonima.
.......Realno, za godinu dana ce imati pravu i dostupnu cenu.......Do tad ce ga imati samo oni koji te pare nisu zaradili pa ih tako bacaju...
...........Za soma i po evra cu radije da kupim komp,mobilni,fotoaparat i da mi josh ostane za troshkarenje..........Ovde vishe nije stvar u tome ko ima a ko nema para nego ko je lud.
..
Pozdrav.......

Pozdrav.......