N83???

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

hahhah, samo sam cekao da se javi Milan i da kaze da je fake... iskidao sam se od smeha.... :D :lol: :lol:

btw, izlazi u Q1, verovatno...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Moze li neko da pretpostavi kolika ce cena biti? Ja sam citao po forumima da bi tebalo da bude najavljena ista cena koju su najavili i za n80 :D :lol:
12 godina na forumu!

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

milan91 napisao:pa niko ne bi kupovao drugi telefon svi bi cekali ovaj (...) Ako izadje ovakvo savrsenstvo onda nece moci da izadje nista bolje od toga.
Jbt, imaš prilično nenormalne stavove... kako bi svi čekali ovaj? Kao, svi imaju tih 600 i kusur Evra, koliko će minimum ovo zadovoljstvo da košta? Pa ljudi i ne kupuju telefone za sva vremena dok ne izađe novi. Rotacija cijena ide ka tome da se za iste pare vremenom dobija sve više tehnologije. A daleko smo od toga da "ne može ništa bolje od ovoga". To su ljudi govorili i za prvi telefon sa kolor ekranom i šta sve ne. Za par godina, imaćeš za iste pare koliko danas košta jedan N80 telefon sa 8MP kamerom, 20GB HDD, 32-bitnim touchscreen 800x600 ekranom, slotom za dodatni HDD, BT 3.0, Wi-Fi, procesorom na 1GHz i Symbianom 12 sa 3D user interfaceom... a da ne pominjem TV i audio izlaz i slične stvari. :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E bre sta mislis da ne bi neki ljudi skupljali pare za taj telefon makar nemali bilo kakav telefon 2godine,slusaj ovo zadovoljava sve potrebe,kad bih ovo kupio ne bih kupovao nista 5godina,jer nema sta vise da se doda na taj telefon.Ja ne znam kome treba kamera od 8 ili 25mpx,sasvim je dovoljna i ona od 1,3mpx,a tih 20gb sta ces da stavis na to a,je 6dvd filmova sta.Ovaj telefon ako izadje mislim da ce zadovoljavati sve potrebe,a ako bude imao os 9.1,sigurno ga necu uzeti,zbog manjka aplikacija koje ce tek da zazive za 4godine.Slusaj ako kazes za sta ti treba 20gb,samo to bre nije to komp pa da ti treba za multimediju i za programe,i za velike igrice toliko memeorije.A ti to sanjaj te tvoje funkcije.

viewtopic.php?t=4224
ovaj telefon je bolji,jer je nas clan Green imao lepu mastu pa je sve lepo smislio,pa sta je bilo od ovog telefona je izasao ne.Tako moze biti i sa ovim,akki ako se secas ovog telefon a,ja kazem da fake.Ali vreme ce pokazati.
Akki pogledaj tvoj komentar
akki napisao:ova slika sa watermarkom Deuxani je photoshop jednog decka na osnovu ovih slika sto su protzurele, dakle to je fake, ali tako nekako tje izgledati telefon... :wink:
Poslednja izmena od MilančeBGD u Ned, 02. Jul 2006. 17:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

milan91 napisao:Slusaj ako kazes za sta ti treba 20gb,samo to bre nije to komp pa da ti treba za multimediju i za programe,i za velike igrice toliko memeorije.A ti to sanjaj te tvoje funkcije.
Meni to ne treba ništa i samo potvrđuješ moju priču - za te pare koliko bi to koštalo, više se isplati PDa ili laptop. A funkcije ja ne sanjam, ako pogledaš razvoj mobilne tehnologije, to je samo logičan slijed događaja. Ja imam N-Gage QD upravo zato što bih da imam maksimum naprednijih funkcija za male pare.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa dobro ako ti vise volis laptop i pda ti onda uzmi to,bolje da imam svakave funkcije u telefonu kao i ove sto moze da mi stane u dzep,a ti PDA uredjaji koji su slicni po funkcijama sa k750i,samo sto imaju windows kostaju od 600-900e,tako da bolje dam tuh 600-900e za ovakav telefon.Nego laptop ili PDA.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

milan91 napisao:Tako moze biti i sa ovim,akki ako se secas ovog telefon a,ja kazem da fake.Ali vreme ce pokazati.
Akki pogledaj tvoj komentar
Sta ti nije jasno kod tog komentara??? Jasno je na koju se sliq odnosio i da je ta slika fake na osnovu slika koje su protzurele...
A ti si za svaki telefon cija je slika protzurela rekao da je fake, milion puta si pogresio, nije mi jasno da neko ko je toliko puta pogresio moze biti toliko tvrdoglav da jos uvek tvrdi za neke telefone da su fake, a ne zna nista o njima... :roll:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

vala kad su najavali n80 ja sam mislio da je fake... i tako je i izgledala, one ostre ivice, debljina ma uzas i na kraju se ispostavi kao tacna informacija... tako da ja nebih zurio sa komentarima, sacekacemo jos mesec dana i videti da li ce nokia stvarno objavati obvaj model....

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

milan91 drzimo te za rec ovo u vezi samoubistva................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dobro ajde nije fake i izacice sledece godine,za koje telefone ja jos tvrdim da su fake,samo mi to reci e necu bezveze da gusim forum,glupostima ovamo si rekao da je fake,sad tu nesto pricas ko da ti proizvodis telefon pa znas da nije fake,to sto se rekao na prosloj strani da je fake odnosilo se na onu sliku na kojoj je telefon sa iste ove slike koja je sad izasla koju je postavio dexter,na te dve slike ne vidim ni jednu promenu,isti je telefon i na onoj slici za koju si ti rekao da je FAKE,a sad tvrdis za istu tu sliku koja je malo obradjena i puna sumova da je to ustvari PRAVI telefon.

Masterokrata, da da,ubicu se ako izadje,haha :D :wink: :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

ili si uzasno glup pa ne mozes da skapiras jednu prosirenu recenicu ili se pravis mutav i bezobrazan... znas ti dobro koliko si puta pogresio, ne moram ja da ti pokazujem, isto kao sto znas koliko si me puta smarao preko pp=a sa debilnim pitanjima a sad se pravis pametan i bezobrazan...
I ovim si zavrsio kod mene za sva vremena... Ok je kad neko ne zna pa pita, kad pogresi da se izvini ali sa tvrdoglavim i bezobraznim ljudima nemam nameru da se raspravljam :wink:

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

milan91 napisao:Pa dobro ako ti vise volis laptop i pda ti onda uzmi to,bolje da imam svakave funkcije u telefonu kao i ove sto moze da mi stane u dzep,a ti PDA uredjaji koji su slicni po funkcijama sa k750i,samo sto imaju windows kostaju od 600-900e,tako da bolje dam tuh 600-900e za ovakav telefon.Nego laptop ili PDA.
Kome trebaju te funkcije, sigurno ih neće koristiti na telefonu... u najboljem slučaju, to je jadna zamjena. A za cijene si malo pretjerao, imaš solidne WM PDA čak od 200€ starije modele, a već za oko 500€ šta ti srce želi.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jeste ja sam i glup,i tvdoglav i bezobrazan,preko pp sam te smarao sa 5poruka najvise,koje nisu bile glupave nego u vezi promene ikonica na k750i,ne znam kad sam ja to pogresio pa da ti se izvinim,i ja sam zavrsio sa tobom.Ako mi bude trebalo nesto pitacu druge koji se razumeju tebe necu.
Roy Fokker, nisam preterao hp,i ostali malo bolji pda uredjaji su toliko,koji imaju 2mpx kameru i ostale dobre funkcije,moze da se nadje PDA i za 180e,ali mogu da uzmem za te pare i neki symbian.

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

milan91 napisao:Roy Fokker, nisam preterao hp,i ostali malo bolji pda uredjaji su toliko,koji imaju 2mpx kameru i ostale dobre funkcije,moze da se nadje PDA i za 180e,ali mogu da uzmem za te pare i neki symbian.
Osim proklete kamere koja ionako ništa ne valja, sve funkcije PDA su još uvijek neuporedivo jače od bilo kojeg smartphone-a. Čak imaš iPaq iz 2003. koji ima XScale 400MHz procesor, Pocket PC OS 2002, koji se lako upgrade-uje na WM 2003, SDIO port za SD/MMC kartice i dodatne uređaje, 240x320pix 3,5" touchscreen, mikrofon + standard phone jack, IRDA, Bluetooth, USB craddle, 64MB interne memorije... za 194€. Dakle, tri godine star model, pazi...

Znači ne kažem, super gadgeti i sve to, ali mnogo, mnogo novca.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ajde bre dosta...
A ti si mali stvarno bezobrazan, kad neko nesto lepo napise, i kad vidis i sam da nisi u pravu, i opet isto...
Necu da se raspravljam, ali malo preispitaj svoje postove i pogledaj sta si pisao...

Sto se teme tice, ovaj model se negde pise kao i n85 i n95, kako ce se zvati ne znam, ali bilo bi zaista lepo da nokia spoji sve ove funkcije u jedno. Naravno da to ne moze biti ni blizu pravoj kameri od 5mpx i pravom mp3 playeru, i naravno da se ne moze porediti sa PDA-om ili LapTop-om, ali je ovo zaista veliki korak u napred

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

pravoj kameri od 5mpx netje ali se kvalitet zvuka kod novih telefona prakticno izjednacio sa mp3 player-ima... garantujem da vetjina ne bi primetila razliq na blind testu izmedju I-pod-a i w810... ja nisam primetio... dok mi je n91 bolji od w810, cekam w950, za njega kazu da je najbolji... mada kao sto rekoh stvar ukusa i sluha... :)
i rekao sam netju vise da radim blind testove ali naleteo drugar sa n91 pa smo morali da probavamo... :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa koja je razlika izmedju PDA sa funkcijom telefoniranja i smartphonea? I nema bas tolike razlike. PDA ima veci display i vise MHz. Za godinu dana nece biti ama bas nikakve... sve ce to biti telefoni, samo neki sa vecim, drugi sa manjim displayom ;)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

popste napisao:Ajde bre dosta...
A ti si mali stvarno bezobrazan, kad neko nesto lepo napise, i kad vidis i sam da nisi u pravu, i opet isto...
Necu da se raspravljam, ali malo preispitaj svoje postove i pogledaj sta si pisao...

Sto se teme tice, ovaj model se negde pise kao i n85 i n95, kako ce se zvati ne znam, ali bilo bi zaista lepo da nokia spoji sve ove funkcije u jedno. Naravno da to ne moze biti ni blizu pravoj kameri od 5mpx i pravom mp3 playeru, i naravno da se ne moze porediti sa PDA-om ili LapTop-om, ali je ovo zaista veliki korak u napred
Ajde dobro veliki,nisi niko ni nista na ovom foruma tako da neces da mi zabranis da iznosim svoje komentare,ako smetaju adminu dobicu BAN,i bicu izbacen.Prelistao sam ja svoje postove prelistaj ti tvoje. 8)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa da, ali w810 i n91 su potpuno muzicki orijentisani telefoni, dok je n83 nesto slicno kao n80 samo sa mnogo jacom specifikacijom

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Da, ali n83 ima taj novi New Nokia-style media control panel i mini 3.5 mm jack, pa shodno tome ocekujem da tje reprodukcija muzike biti ista ( ako ne i bolja ) nego ona sa n91... ;)

Odgovori