btw, izlazi u Q1, verovatno...
Jbt, imaš prilično nenormalne stavove... kako bi svi čekali ovaj? Kao, svi imaju tih 600 i kusur Evra, koliko će minimum ovo zadovoljstvo da košta? Pa ljudi i ne kupuju telefone za sva vremena dok ne izađe novi. Rotacija cijena ide ka tome da se za iste pare vremenom dobija sve više tehnologije. A daleko smo od toga da "ne može ništa bolje od ovoga". To su ljudi govorili i za prvi telefon sa kolor ekranom i šta sve ne. Za par godina, imaćeš za iste pare koliko danas košta jedan N80 telefon sa 8MP kamerom, 20GB HDD, 32-bitnim touchscreen 800x600 ekranom, slotom za dodatni HDD, BT 3.0, Wi-Fi, procesorom na 1GHz i Symbianom 12 sa 3D user interfaceom... a da ne pominjem TV i audio izlaz i slične stvari.milan91 napisao:pa niko ne bi kupovao drugi telefon svi bi cekali ovaj (...) Ako izadje ovakvo savrsenstvo onda nece moci da izadje nista bolje od toga.
akki napisao:ova slika sa watermarkom Deuxani je photoshop jednog decka na osnovu ovih slika sto su protzurele, dakle to je fake, ali tako nekako tje izgledati telefon...
Meni to ne treba ništa i samo potvrđuješ moju priču - za te pare koliko bi to koštalo, više se isplati PDa ili laptop. A funkcije ja ne sanjam, ako pogledaš razvoj mobilne tehnologije, to je samo logičan slijed događaja. Ja imam N-Gage QD upravo zato što bih da imam maksimum naprednijih funkcija za male pare.milan91 napisao:Slusaj ako kazes za sta ti treba 20gb,samo to bre nije to komp pa da ti treba za multimediju i za programe,i za velike igrice toliko memeorije.A ti to sanjaj te tvoje funkcije.
Sta ti nije jasno kod tog komentara??? Jasno je na koju se sliq odnosio i da je ta slika fake na osnovu slika koje su protzurele...milan91 napisao:Tako moze biti i sa ovim,akki ako se secas ovog telefon a,ja kazem da fake.Ali vreme ce pokazati.
Akki pogledaj tvoj komentar
Kome trebaju te funkcije, sigurno ih neće koristiti na telefonu... u najboljem slučaju, to je jadna zamjena. A za cijene si malo pretjerao, imaš solidne WM PDA čak od 200€ starije modele, a već za oko 500€ šta ti srce želi.milan91 napisao:Pa dobro ako ti vise volis laptop i pda ti onda uzmi to,bolje da imam svakave funkcije u telefonu kao i ove sto moze da mi stane u dzep,a ti PDA uredjaji koji su slicni po funkcijama sa k750i,samo sto imaju windows kostaju od 600-900e,tako da bolje dam tuh 600-900e za ovakav telefon.Nego laptop ili PDA.
Osim proklete kamere koja ionako ništa ne valja, sve funkcije PDA su još uvijek neuporedivo jače od bilo kojeg smartphone-a. Čak imaš iPaq iz 2003. koji ima XScale 400MHz procesor, Pocket PC OS 2002, koji se lako upgrade-uje na WM 2003, SDIO port za SD/MMC kartice i dodatne uređaje, 240x320pix 3,5" touchscreen, mikrofon + standard phone jack, IRDA, Bluetooth, USB craddle, 64MB interne memorije... za 194€. Dakle, tri godine star model, pazi...milan91 napisao:Roy Fokker, nisam preterao hp,i ostali malo bolji pda uredjaji su toliko,koji imaju 2mpx kameru i ostale dobre funkcije,moze da se nadje PDA i za 180e,ali mogu da uzmem za te pare i neki symbian.
Ajde dobro veliki,nisi niko ni nista na ovom foruma tako da neces da mi zabranis da iznosim svoje komentare,ako smetaju adminu dobicu BAN,i bicu izbacen.Prelistao sam ja svoje postove prelistaj ti tvoje.popste napisao:Ajde bre dosta...
A ti si mali stvarno bezobrazan, kad neko nesto lepo napise, i kad vidis i sam da nisi u pravu, i opet isto...
Necu da se raspravljam, ali malo preispitaj svoje postove i pogledaj sta si pisao...
Sto se teme tice, ovaj model se negde pise kao i n85 i n95, kako ce se zvati ne znam, ali bilo bi zaista lepo da nokia spoji sve ove funkcije u jedno. Naravno da to ne moze biti ni blizu pravoj kameri od 5mpx i pravom mp3 playeru, i naravno da se ne moze porediti sa PDA-om ili LapTop-om, ali je ovo zaista veliki korak u napred