Uzeo sam n80!!!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

:wink: neka je sa srecom i da te dugo i lepo sluzi dok ga ne zamenis :roll: Pozdrav !!!!!!!!!!!!!!! 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

a shta mislite za ovaj n93 shto je sad izashao dal je pametno da dam n80 i doplatim neku kintu za njega?

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ja to ne bih nikada uradio,n93 je ludnica od telefona,ali u poredjenju sa n80 ne donosi toliko novina. :uhuh: :uhuh: Meni je n80 mnogo lepsi,i mislim da je apsurdno dati toliko para da bi dobio malo bolju kameru. Ako imas para za bacanje,ostavin80 a kupi i n93 :lol: :lol: :D :D
12 godina na forumu!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlajche, pa to mozes i sa N70...a pozivaoca najavljuje tako sto ti izgovori njegovo ime...prepoznaje cak i nasa prezimena... 8) :wink: ...to je bas korisna funkcija, a aktivira se kad, u stand by-u, drzis duze pritisnut taster u desnom uglu ... :roll: :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Extra, nisam imao pojma! :D
I kako radi, jel se dobro snalazi?
Jel postoji neki programcic za to za 6630?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

vlajche, na 6630 moras sam da snimis voice tags ...... za program ne znam...

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

vlajche, pa snalazi se relativno dobro...ali treba ipak razgovetno izgovoriti i ime i prezime ili ono sto je u imenu kontakta...Meni je to extra opcija...A imas programe Interactive Voice Call Master v1.5......SmartVoice.Voice.Dailer.v1.21.... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Znam, znam, za voice tags ali ovo mi je bas gotiva, stvarno nisam znao. A Ninolina uvek kao iz topa ima spreman programcic za sve sto zatreba! 8)
Ti si bre mini ekciklopedija za software za symbian :D :D
Ako slucajno imas neki od tih programa pri ruci i ako ti nije cimanje pusti mi na mail da ne rovarim po netu (vlajche@gmail.com)
Ako nemas nema frke, iskopacu ih negde.
i izvinjavam se, odosmo malo u off topic

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

vlajche, poslato ti je... 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

gallee, pa vidis koliko imam poruka do sada ispisanih...a koliko mi ih je tek obrisano... :chytry: :disgust: ...Pa nauci se nesto usput... 8) :wink:

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

6630 najbrzi, a n80 je sporiji od njega? Pa to je onda katastrofa sporo, ja sam skrenuo zbog sporosti 6630, mislim da je 6680 bio najbrzi Symbian. Recite mi jel vam lepsi sivi ili crni N80? Jel problem doci do krekovanih programa za novu generaciju Symbiana?

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Mozda je taj tvoj 6630 neki ubagovan, ne znam, ali sam siguran da ce ti svako reci da je to najbrzi s60 telefon...
Sto se programa tice, jako ih malo ima i dan danas, oko 30, ali telefon je i ovako veoma kompletan

Mirko BGD napisao:a shta mislite za ovaj n93 shto je sad izashao dal je pametno da dam n80 i doplatim neku kintu za njega?
Nemoj... Mislim znas i sam kako nokia telefoni funkcionisu u pocetku... Sacekaj bar mesec, dva, tri da izadje malo stabilnija verzija... Bolje nego da ti sam fleshujesh

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Brzi je 6630 od 6680 iz nekoliko razloga ... A za to koji je N80 lepsi ipak je stvar ukusa...meni je lepsi sivi... 8) ... Do programa za OS 9.1 moze se doci...ali ih nema puno...treba biti strpljiv...i malo Googlati na netu...ima da se nadje i vise nego sto ocekujes... :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, ne znam gde trazis te programe ali nije bas da ih je samo 95% krekovano..ima ih bar 60% koji su upotrebljivi...bez da ih kupujes... 8) :wink: ...jedino sto je i taj broj postojecih aplikacija jos uvek mali...ali se povecava konstantno... :roll: :wink:

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

@popste

Ja sam uzeo NOV N80 i takodje ima klimav slider, jel i kod tebe to tako? Kao da je telefon koriscen, takav utisak odaje, a evidentno da je potpuno frisak. :x
N80

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ma nije uopste strasno... Malo je klimav, ali opet mi se cini da je dosta jak... Jedino sto se lako otvara pa mi se desi nekad da slucajno malo otvorim u dzepu, ruci... Dobar je, svi su se zalili na kvalitet izrade, meni se cini da je prilicno kvalitetan, a slider je diskutabilan, ko je navikao na samsung, mozda mu je ovo slabo, ali u svakom slucaju nije uopste tako lose

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

Pa sta ce vam taj telefon ako nema programa za njega? Ako je slider na N80 kao na 6280 ima i one da pocnu da crkavaju! Za`mesec dana kad se pojavi software za njega cena ce mu biti oko 300 evra tako da je sada kupovina cisto bacanje para. Kupis nov telefon za koi nema software, radi sporo i klima mu se slider, nije mi bas najjasnije!

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

A kada pomeras slider levo desno dok stoji na stolu recimo, znaci ne GORE DOLE, jel vidis da ima lufta??? Neverovatna glupost....!!!!
N80

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

seljakcovek,

1 programa ima
2 cena neca toliko pasti 100% jel je n80 za 12 dana pojeftinio za 24 evra
3 softver za tel nije neophodna stvar
4 uopste ne radi toliko sporo da se moze reci da je spor
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Pavle, au ljudi te je zakon!!!! i ti kazes da je neverovatna glupost...

3.14 mpx
bt 2.0
wlan
rezolucija videa
rezolucija ekrana
CENA

i na sve to kazes da je neverovatna glupost... :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh: :uhuh:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori