Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lexus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 11:24
Kontakt:

Post od Lexus »

I ja se ovo pitam, mada ima sada 2 setovanja za makro, inace napr N70 pravi dobre slike iz daleka...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja i dalje nisam siguran oko izlazka ovog modela :smutny:
pogledajte ovaj link http://www.nokiausa.com/phones/expectedsoon
kaze:
The Nokia N80 Phone has not been authorized as required by the rules of the Federal Communications Commission ("FCC")

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Mirko BGD, biće sve ok, nije ovo nokiji prvi put da kasni sa izlaskom nekog modela... :wink: :)

kope89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Jun 2005. 16:33
Kontakt:

Post od kope89 »

Mene kod N80 najvise raduje Wifi, procesor i ekran (normalno i symbian 8) ), kamera mi uopste nije bitna......bolje bi bilo da je nema sto se mene tice :)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

pogledala sam i ja snimke,bash mi se svidja dizain a i karakteristike su odlichne :) pa da,u pochetku ce biti skup i to dosta...procice puno vremena dok mu se cena ne stabilizuje,ali ne zurim se,taman za godinu i nesto dana kada se zasitim mog telefona mocicu da kupim nokiu n80 :lol:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jedino sto me najvise brine je trajanje baterije. Kao da je mnogo slaba. Na specifikacijama je standby time mnogo kratako...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Apelujem da se vratimo na ovom topiq komentarima o N80,da se ne bi rasipali po ostalima...Bilo bi pozeljno kada bi moderatori prebacili postove koji govore o ovom fonu nakon njegovog konacnog lansiranja da bi se rasprava nastavila "od pocetka".... 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Test kamera od 3mpx : Nokia N80 vs SE K800 a ponegde se ugura i SE K750 sa 2 mpx kamerom,chisto radi porednjenja... :wink:

Enjoy... kliknite ovde 8)

*So, which camera is better? In our opinion Sony Ericsson K800 takes overall better pictures even with the beta firmware. The pictures taken with K800 look more natural and the camera gives reliable results under various lighting conditions. Not exactly a big surprise taking into account the years of experience and know-how Sony has with its Cyber-shot line of digital cameras.

Nokia N80 shows that it can be an adequate competitor and far exceeded our initial expectations even without the Carl Zeiss logo and the autofocus lens. Overall it is a better imaging device than Nokia N90 and Sony Ericsson K750. Nokia N80 also wins in the video capturing department. It's up to you to decide whether this is important for you and depends on what you are going to use your camera phone mainly for. Not that it takes perfect video records, but K800 doesn't offer more than the current absolute minimum.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa evo pogledao sam ovaj test , i zakljucio da na telefonu tj. na displeju slike bolje izgledaju na SE K800 , barem koliko sam ja primjetio , slike su jasnije , svjetlije i ostrije , isti slucaj je i sa onim vecim slikama tj. kada se prebace na comp slike su jasnije , svjetlije i ostrije , po meni SE K800 ima bolje slike , ali video..... je bolji na N80 8) :wink: :) :D :lol:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

hmm proshlo je dve nedelje od izlaska modela, a cena mu nije spala ni malo... :unsure:
chekam josh nedelju dana, ako ne padne, recjicju burazu da mi donese iz Nemachke... :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Po ovom testu meni k800 pravi najbolje slika,a k750i i n80 su tu negde,neke slike su bolje sa n80,neke sa k750i,mozda kad bih brojao na kome su ispale bolje,onda bih znao ko dobija 2 mesto.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Slazem se sa milan91, -om ali k800 nije pusten u prodaju tako da je ovo mozda prototip mada neverujem i li neki 5 ,6 po redu napravljen tako da mislim da ce slike biti jos bolje uzivo.
......Smej se smej,uvek se smej........

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Espoo, Finland - Nokia today revealed that the Nokia N80 multimedia computer has been voted the Best Mobile Imaging Device in Europe 2006 by the Technical Image Press Association (TIPA), the largest photo and imaging press association in Europe. The award is an endorsement of the Nokia N80's industry-leading feature set, which makes it one of the most high performance devices currently available in the marketplace.

Commenting on the award, TIPA praised the Nokia N80 as "so much more than just a camera phone." The official comment from the TIPA Awards 2006 jury reads: "the Nokia N80 is a multimedia device with a host of superb functions. It combines a 3 megapixel camera, integrated flash, 20x digital zoom, video and MP3 player into one stylish package. As soon as you switch on, the N80 is ready to shoot. Using a 2GB miniSD card you can store nearly 1000 images at up to 2048x1536 (JPEG up to 16.7 million/24-bit color). Printing your images is easy, too. You can take the images off the miniSD card or connect the N80 to your printer via PictBridge or Bluetooth. The WiFi feature also allows you to send your images to any compatible TV or PC, plus you can edit your images, add text and some special effects."

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Epa opasni su... Malo ima nekih opasnih namestaljki, mada kad pogledam "Nokia N80 multimedia computer has been voted the Best Mobile Imaging Device in Europe 2006" :dry: dobro da nisu u januaru 2006 davali dodelu za najbolji 2006... :disgust: Glavni model(i) tek treba da izadju...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

bas me zanima koliku im je donatziju dala nokia za ovu reklamu??? A sto je najbolje 2006. nije ni zavrsena, a cak i da jeste k800 je daleko bolji kao "imaging device"... :roll: jednom recju glupost...

edit: sad videh, ovo je na domatjem terenu :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa to je mene zachudilo malo jer su ga vec proglasili za najboljeg a tek je prva polovina godine... :|

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i mene takodje , ja mislio treba prvo da prodje 2006 , pa da odaberu najbolji telefon 2006 godine , a ovako... , mada ja mislim da ima boljih telefona od n80 8) :wink: :) :D :lol:

Volim_c++
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 17:08

Post od Volim_c++ »

Ja mogu samo da kažem da je telefon stvarno extra, oduševljen sam, bolji mob nisam nikad imao, ovo je vrh 8) :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Jel' bi mogao da nam napises malo opsirniji utisak o trajanju baterije, kvalitetu slider mehanizma i kucista, kvalitet kamere, zvuka, brzini telefona (po mogucstvu poredjenje sa nekim drugim symbianom), kakav je wi-fi i jos nesto ako se setis. Koji si telefon imao pre N80? Pozdrav

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Za vikend sam nesto svrljo po Subotici i naleteo na radnju u kojoj N80 kosta 770e. Mislim da je to prilicno jeftinije nego u bg, ali i dalje prilicno skupo. Ako nekoga zanima adresa radnje mozda bi mogao da zamolim sestru da mi proveri, jer ja sam bio samo za vikend kod nje!!! Pozdrav

Zaključana tema