Mp3 plejer za Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

b_udder, ja ga koristim i prezadovoljan sam, ne secka, cak i kada koristim kameru secne na pola sekunde i nastavi da svira i ima precice na tastaturi FF i REW... Ne znam koju verziju ti imas ali moja nije trial, poslacu ti je
HOX Titanium gray

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

n90 player je odlican.Probao sam skoro sve mp3 playere za symbian i mogu vam reci sto se tice funkcija a i zvuka(subjektivno) najbolji.Sad nemoram da prvim liste po izvodjacima ili albumima,n90 uradi to za mene.
nokia n80

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

b_udder napisao:a je l ima neko iskustva sa PowerMP3?
Evo ja ga isntalirah sino i mogu ti reci da totalno uspori telefon cak mi se jedamput i sam restartovao ali na izgled i na funkcijama je totalno cool takoreci imate winamp u telefonu...

Edit:
e da nadjoh ovo na da je ova verzija 1.01 za 6600 , 7610 dok je ova 1.00 za Nokia 6620/6630/6680/6681/6682 i mogu vam reci da kad sam stavio ovu 1.0 verziju da mi uopste nije sporo koliko sa ovom 1.01 sto mi je ne logicno jer kako da starija verzija programa je kompatabilna sa novijim telefonima a novija ver sa starijim tel.... :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

napster, meni je mkvb, poslao 1.01 (za koju, izmedju ostalog, i pise da je popravljen neki bag vezan za 6630...) .... meni radi odlicno.......... danas sam je malo vise koristio za probu i sve je "u savrsenom" :D

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Napster ako ti treba javi se, poslacu ti, meni savrseno radi i vise mi se svidja on N90 player-a, jedini bug sto sam primetio je kada te u toku slusanja muzike neko zove, muzika prestaje ali se posle poziva ne nastavlja, ostaje pauzirana, ali to i nije neki problem, sve ostalo je ok, cak i zvuk moze da se malo popravi i sa ovim skromnim slusalicama i da se pojaca, sa EQ, probaj, ne skodi :)
HOX Titanium gray

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

mkvb, Hajde mi posalji ako ti nije tesko da probam tu verziju evo ti mail na p.m :)

b_udder, zahvaljuljem za info :)

Edit:
Evo probao sam i ovu verziju ali opet je isto uspori telefon skroz ne mogu da vjerijem nemojte mi reci samo da i vama ne usporava tel koliko toliko....Kad pustim u klasicnom nokia playeru iz galerije pici ko lud a sa ovim sporo skroz... :unsure:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

napster, meni su razni programi usporavali i seckali UltraMP3, WMA+, cak i VikingMP3 Player ...... ovaj ne secka uopste .... ne znam zasto kod tebe pravi problem .... jos je meni Best Desk uvek aktivan...

pozdrav

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

hm.. :| Koja ti je verzija softwera????? :unsure:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Meni na 5.03.08 radi savrseno, ne usporava i ne secka :)
HOX Titanium gray

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

b_udder, i meni je ta verzija softwera i ne secka ona uopste eto samo kad slikam sto je i normalno nego mi sporije radi tel kad slusam muziku preko njega u odnosu na onaj standardni nokia player...Znaci on radi fantasticno ali uspori mi telefon za niansu... :|

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

napster, e pa sad, istina je da nisam probao da igram igre i surfujem dok slusam muziku, tako da nisam primetio usporavanje :D

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

e pa probaj pa mi reci kako se ponasa kod tebe a posle ga uporedi sa klasicnim fabrickim playerom pa mi rreci primjecujes li kako je sporo :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

napster, pa sve je sporije od fabrickog plejera :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Upravo tako...Ja sam isprobala sve moguće plejere, ali sam se vratila na fabrički, iz prostog razloga što je najbolji, radi u pozadini bez problema, ima sve potrebne funkcije... :wink: :roll:

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

nikoola, ja ne vidim nista poboljsano osim izgleda koji mi je odvratan u odnosu na fabricki od 6630 ili sqam ja slijep kod ociju pa mi daj neke dodatke koji su toliko veliki da bih zamjenio standardni sa tim n90 ??Po meni je powerMP3 najaci mp3 player jer imate winamp u tel jedina mana mu je sto malo uspori tel pa sporije se otvaraju aplikacije druge dok svira muzika a i to sam rijesio jednostavno iskljucite idete na options /control spec.analyer off i radice mnogo brze nego sa ukljucenim spec.analyer off

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

napster, mene nervira Power sto pauzira kad stigne poruka ili kad pokrenem neku aplikaciju koja sadrzi zvucni signal i sl.
iPhone 3G[s] 16GB

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

nikoola, pa ne rzumijem kako mozes da slusas muziku i da slusas neku zvucnu aplikaciju u isto vrijeme :) i ne pauzira kad ti stigne poruka naravno prekine na sec i onda nastavi kao mi sa razgovorom....

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Niko ovdje ne koristi ALON Mp3 Player? Probao sam sve gore navedene, ali ovaj mi je najbolji (licni stav). A ekvilajzeri mu nisu samo sminka, definitivno... U poredenju sa OggPlayerom, Ultra i ovim fabrickim mnogo bolji zvuk. Jos kad se koristi audio adapter pa slusate preko nekih kvalitetnih slusalica...
Pozdrav

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ad_insane, adapter za pop-port?! .... GDE SI TO NASAO!!?? :o ..... ja nigde nisam uspeo...

pozdrav

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Hehehe, izgleda da ću ja opet morati u akciju traženja, samo što umesto maske sad tražim ovaj AD-15...Pogledaću u toku nedelje, pa ako nadjem javljam :wink: :)

Odgovori