Mp3 plejer za Symbian?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Evo ja ga isntalirah sino i mogu ti reci da totalno uspori telefon cak mi se jedamput i sam restartovao ali na izgled i na funkcijama je totalno cool takoreci imate winamp u telefonu...b_udder napisao:a je l ima neko iskustva sa PowerMP3?
Edit:
e da nadjoh ovo na da je ova verzija 1.01 za 6600 , 7610 dok je ova 1.00 za Nokia 6620/6630/6680/6681/6682 i mogu vam reci da kad sam stavio ovu 1.0 verziju da mi uopste nije sporo koliko sa ovom 1.01 sto mi je ne logicno jer kako da starija verzija programa je kompatabilna sa novijim telefonima a novija ver sa starijim tel....

Napster ako ti treba javi se, poslacu ti, meni savrseno radi i vise mi se svidja on N90 player-a, jedini bug sto sam primetio je kada te u toku slusanja muzike neko zove, muzika prestaje ali se posle poziva ne nastavlja, ostaje pauzirana, ali to i nije neki problem, sve ostalo je ok, cak i zvuk moze da se malo popravi i sa ovim skromnim slusalicama i da se pojaca, sa EQ, probaj, ne skodi 

HOX Titanium gray
mkvb, Hajde mi posalji ako ti nije tesko da probam tu verziju evo ti mail na p.m
b_udder, zahvaljuljem za info
Edit:
Evo probao sam i ovu verziju ali opet je isto uspori telefon skroz ne mogu da vjerijem nemojte mi reci samo da i vama ne usporava tel koliko toliko....Kad pustim u klasicnom nokia playeru iz galerije pici ko lud a sa ovim sporo skroz...

b_udder, zahvaljuljem za info

Edit:
Evo probao sam i ovu verziju ali opet je isto uspori telefon skroz ne mogu da vjerijem nemojte mi reci samo da i vama ne usporava tel koliko toliko....Kad pustim u klasicnom nokia playeru iz galerije pici ko lud a sa ovim sporo skroz...

nikoola, ja ne vidim nista poboljsano osim izgleda koji mi je odvratan u odnosu na fabricki od 6630 ili sqam ja slijep kod ociju pa mi daj neke dodatke koji su toliko veliki da bih zamjenio standardni sa tim n90 ??Po meni je powerMP3 najaci mp3 player jer imate winamp u tel jedina mana mu je sto malo uspori tel pa sporije se otvaraju aplikacije druge dok svira muzika a i to sam rijesio jednostavno iskljucite idete na options /control spec.analyer off i radice mnogo brze nego sa ukljucenim spec.analyer off
Niko ovdje ne koristi ALON Mp3 Player? Probao sam sve gore navedene, ali ovaj mi je najbolji (licni stav). A ekvilajzeri mu nisu samo sminka, definitivno... U poredenju sa OggPlayerom, Ultra i ovim fabrickim mnogo bolji zvuk. Jos kad se koristi audio adapter pa slusate preko nekih kvalitetnih slusalica...
Pozdrav
Pozdrav