Uzeo sam n80!!!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04
Ja cu ga sigurno kupiti, jer volim dobre telefone. Imao sam odlicno iskustvo sa 6270 jer je imao perfektan slide mehanizam i odvratno i mucno iskustvo sa 6280 koji je imao klimav slide i koji je crkao 2 puta za 15 dana. Vec skoro mesec dana imam 6233 i on je za moje standarde odlican telefon. Ako se uskoro ne pojavi neki neSymbian telefon sa 3mpix, n80 je sigurno sledeca.
- Pavle
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
- Kontakt:
Ne preterujem nego ne volim klimanje - ni mrvicu, narocito na novom aparatu...
A da je najbolji telefon momentalno na trzistu po ceni/kvalitetu, svakako jeste.
A da je najbolji telefon momentalno na trzistu po ceni/kvalitetu, svakako jeste.
Poslednja izmena od Pavle u Sre, 02. Avg 2006. 01:24, izmenjeno 1 put ukupno.
N80
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telefoni sa realno najboljim odnosom cena/kvalitet, u ovom trenutku i trenutnoj situaciji, su telefoni do 200e.
A sto se tice N80, jedina mu je mana sto nema autofocus i baterija je trebalo da bude malo jaca... da moze da izgura i savremene funkcije telefona, a ne samo telefoniranje. Jel' moze malo vise info o bateriji? Sta mu radis, pa izgura tih dva dana?
A sto se tice N80, jedina mu je mana sto nema autofocus i baterija je trebalo da bude malo jaca... da moze da izgura i savremene funkcije telefona, a ne samo telefoniranje. Jel' moze malo vise info o bateriji? Sta mu radis, pa izgura tih dva dana?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
e jedno pitanje: da li traba cekati n73 ili uzeti n80 (meni treba sto bolja kamera) jel kad kad uzmem tel ja ocekujem da mi on traje godinu dana i hocu da imam tel sa dobrom kamerom (da ne trebam da merkam tel sa jos boljom, nego kad ga uzmem da sam ga uzeo). ukratko da li da sacekam da n73 padne cena, i da platim razliku izmedju n80 i n73 za bolju kameru?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
gargamel4, hvala na predlogu u svakom slucaju. naravno ne mislim da ga kupim (n73) cim izadje (imam 6630 i skroozz sam zadovoljan, nega ja gledam ciljeve iz daleka (vremenski)) ipak nisam dobio na gps coca coli
. uvazavam tvoj predlog nego pitam za n80 i n73..

N-Naravno..!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gallee, ako ti je kamera, sama, mnogo vazna ... onda je nemoj traziti u telefonu ... nikad ti fon nece pruziti takav kvalitet ...
... medjutim za neke hitne i neredvidive trenutke moze puno da znaci..u to sam se i sama uverila ...
... Imam N70 pa mi je cak i ta kamera od 2mpx odlicno posluzila u nekoliko navrata ... Mislim da ce ti i kamera od 3mpx biti dobra za neke stvari i momente ...
... i u tom slucaju bih ti preporucila n80 ... prakticniji je bar iz mog ugla gledano ... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Pavle
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
- Kontakt:
Znam cemu sluzi, ali me zanima gde moze da se pronadje...Nije mi problem ni da platim, ali me zanima da li postoji "narodna" verzija, da li je, i koliko moze biti stetna za telefon?ninolina napisao: Koja ti informacija o tom programu konkretno treba...Cemu sluzi ta aplikacija ili gde mozes da je pronadjes?
Hvala.
N80
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
gallee, a do tada ce se pojaviti jos mnogo boljih telefona...tako da ne treba da sad razmisljas da li da kupujes N80 ili N73 ... vec kad za to dodje vreme ... do tada prati sta se sve novo pojavljuje i nacices sigurno bolje resenje od oba ova telefona...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***