Uzeo sam n80!!!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Seljak, to je tvoj licni izbor i ne slazem se sa tobom...
Sto se tog slidera tice Pavle, sa tvojim telefonim ocigledno nije nesto u redu ili ti malo preterujes... Klima se malcice, ali bas malcice, pa mora da ima malo lufta, ne moze drugacije

seljakcovek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Jul 2006. 18:04

Post od seljakcovek »

Ja cu ga sigurno kupiti, jer volim dobre telefone. Imao sam odlicno iskustvo sa 6270 jer je imao perfektan slide mehanizam i odvratno i mucno iskustvo sa 6280 koji je imao klimav slide i koji je crkao 2 puta za 15 dana. Vec skoro mesec dana imam 6233 i on je za moje standarde odlican telefon. Ako se uskoro ne pojavi neki neSymbian telefon sa 3mpix, n80 je sigurno sledeca.

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

Ne preterujem nego ne volim klimanje - ni mrvicu, narocito na novom aparatu...

A da je najbolji telefon momentalno na trzistu po ceni/kvalitetu, svakako jeste.
Poslednja izmena od Pavle u Sre, 02. Avg 2006. 01:24, izmenjeno 1 put ukupno.
N80

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pavle, za uklanjanje Active Desktopa...to je taj "leteci meni"... Ides u glavni Menu>Tools>Settings>Phone>Standby mode>Active stanby>Off... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pavle »

Hvala , pronasao....! Zato sam editovao poruku...Trebalo mi je malo vremena dok se snadjem...

Ne lici P910i symbian na ovaj ni malo, trebace mi vremena za adaptaciju...
N80

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Pavle, izvini, ali ovo definitivno nije najbolji telefon po odnosu cena/kvalitet.... cak je daleko od toga...

pozdrav...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Telefoni sa realno najboljim odnosom cena/kvalitet, u ovom trenutku i trenutnoj situaciji, su telefoni do 200e.
A sto se tice N80, jedina mu je mana sto nema autofocus i baterija je trebalo da bude malo jaca... da moze da izgura i savremene funkcije telefona, a ne samo telefoniranje. Jel' moze malo vise info o bateriji? Sta mu radis, pa izgura tih dva dana?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pavle »

Hteo sam da kazem da za ovih 400-500 eura nema nista bolje da se uzme, bar sto se mene tice, zato sam toliko dugo nosio P910i...

Jel zna neko nesto vise o ovom:

Best Full Screen Caller version 1.00
N80

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pavle napisao: Jel zna neko nesto vise o ovom:

Best Full Screen Caller version 1.00
Koja ti informacija o tom programu konkretno treba...Cemu sluzi ta aplikacija ili gde mozes da je pronadjes? 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa znas kako, izgura sa nekih 20 min razgovora dnevno, 30min slusanja mp3-a, i 2,3 fotke kamerom... otprilike... naravno, ugasen je wifi...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Ima mana, ali definitivno je dobar telefon. :)

Ni baterija mu nije za podcenjivanje ali bi mu i malo veća prijala. :wink:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

e jedno pitanje: da li traba cekati n73 ili uzeti n80 (meni treba sto bolja kamera) jel kad kad uzmem tel ja ocekujem da mi on traje godinu dana i hocu da imam tel sa dobrom kamerom (da ne trebam da merkam tel sa jos boljom, nego kad ga uzmem da sam ga uzeo). ukratko da li da sacekam da n73 padne cena, i da platim razliku izmedju n80 i n73 za bolju kameru?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Sačekaj N93, ili neki jeftiniji digitalac i neki običniji fon (što je uvek moja preporuka).
Izvini ako sam promašio temu i to nije odgovor na tvoje pitanje, ali i jedan i drugi su jako skupi, ali ako ti stvarno treba dobra kamera razmisli o ovome.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

gargamel4, hvala na predlogu u svakom slucaju. naravno ne mislim da ga kupim (n73) cim izadje (imam 6630 i skroozz sam zadovoljan, nega ja gledam ciljeve iz daleka (vremenski)) ipak nisam dobio na gps coca coli :lol: :lol: :lol: . uvazavam tvoj predlog nego pitam za n80 i n73..
N-Naravno..!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

gallee, ako ti je kamera, sama, mnogo vazna ... onda je nemoj traziti u telefonu ... nikad ti fon nece pruziti takav kvalitet ... :) ... medjutim za neke hitne i neredvidive trenutke moze puno da znaci..u to sam se i sama uverila ... :D ... Imam N70 pa mi je cak i ta kamera od 2mpx odlicno posluzila u nekoliko navrata ... Mislim da ce ti i kamera od 3mpx biti dobra za neke stvari i momente ... :wink: ... i u tom slucaju bih ti preporucila n80 ... prakticniji je bar iz mog ugla gledano ... 8)

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Pavle »

ninolina napisao: Koja ti informacija o tom programu konkretno treba...Cemu sluzi ta aplikacija ili gde mozes da je pronadjes? 8)
Znam cemu sluzi, ali me zanima gde moze da se pronadje...Nije mi problem ni da platim, ali me zanima da li postoji "narodna" verzija, da li je, i koliko moze biti stetna za telefon?

Hvala.
N80

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pavle, postoji "upotrebljiva" verzija...(ja bih je pre tako nazvala... :roll: )...poslacu ti link na PP... 8) ... i ne treba da platis...xexexe... :lol: :D :lol:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa posto imam srecu da imam odlican digitalac (dobio sam ga za rodjus) jurim za telefonom koji ima dobru kameru za nepredvljidive slucajeve (n80 i n73), imam nameru da ga uzmem tek sledece god pa pitam za tada...
N-Naravno..!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

gallee, a do tada ce se pojaviti jos mnogo boljih telefona...tako da ne treba da sad razmisljas da li da kupujes N80 ili N73 ... vec kad za to dodje vreme ... do tada prati sta se sve novo pojavljuje i nacices sigurno bolje resenje od oba ova telefona... 8) :wink:

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Uzmi ih ti tada, a u međuvremenu će k750 i da spadne na ispod 100e.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori