Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Knele, taj update ti i jeste flash
Ako si radio onda znaš gde je uputstvo
LIčno sam ti dao link juče
Mada si ti to pitanje oko btt postavio i pre nego što si navodno flešovao tako da ti ne verujem u tu tvoju priču da ti je flash to pokvario.
Ako si uopšte ikada flešovao, flashuj ponovo možda je bi neki bug prilikom flasha.

Ako si radio onda znaš gde je uputstvo

LIčno sam ti dao link juče

Mada si ti to pitanje oko btt postavio i pre nego što si navodno flešovao tako da ti ne verujem u tu tvoju priču da ti je flash to pokvario.
Ako si uopšte ikada flešovao, flashuj ponovo možda je bi neki bug prilikom flasha.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
ljudi... sorry ali imam n73 MUSIC i evo trenutno radi update..

zašto ovdje ne piše nokia n73 music ? ili nema veze
stavio sam product code
N73 ME: 0539291
ali me brine što ne piše ovdje ME ? ajde nek se javi neko..
zamislite da updatujem n73 music na običnu n73

EDIT:
GOTOVO!!!
sad mi je v4.0727.2.2.1
rm-133
Nokia n73(07)
samo me zbunjuje sto nidje ne piše me ali je player isti ostao tak oda je sve ok!
)))
i nema mi više game
tj snake.

zašto ovdje ne piše nokia n73 music ? ili nema veze

stavio sam product code
N73 ME: 0539291
ali me brine što ne piše ovdje ME ? ajde nek se javi neko..
zamislite da updatujem n73 music na običnu n73

EDIT:
GOTOVO!!!
sad mi je v4.0727.2.2.1
rm-133
Nokia n73(07)
samo me zbunjuje sto nidje ne piše me ali je player isti ostao tak oda je sve ok!

i nema mi više game

Osim nestanka Snakes, postoje li još neki nedostaci u odnosu na verziju 3?
I ja sam upravo pazario Vodafone N73, dao da mi ga flešuju oni (da ne sj#%$/*! nešto prvi put) i dobio N73ME sa verzijom 3.0705.1.0.31. Na Nokia forumu čitam da se ljudi žale na "bad video quality" i dr. nakon upgrade-a na v4.0727.2.2.1.
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=18790
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=15578
Planirao sam da se prebacim sa v3 na v4, ali posle ovoga verovatno neću.
Postoji li negde na njihovom sajtu neki version history, gde beleže šta su čačkali/opravili u svakoj verziji firmware-a?
I ja sam upravo pazario Vodafone N73, dao da mi ga flešuju oni (da ne sj#%$/*! nešto prvi put) i dobio N73ME sa verzijom 3.0705.1.0.31. Na Nokia forumu čitam da se ljudi žale na "bad video quality" i dr. nakon upgrade-a na v4.0727.2.2.1.
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=18790
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&message.id=15578
Planirao sam da se prebacim sa v3 na v4, ali posle ovoga verovatno neću.
Postoji li negde na njihovom sajtu neki version history, gde beleže šta su čačkali/opravili u svakoj verziji firmware-a?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Stefke_W_, ako ti je igra snakes toliko bitna mozes je skinuti sa ovog sajta http://europe.nokia.com/A4323689 (mozda ti igra bude isla malo sporije jer je igra za n95)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Zauzima baš onoliko koliko treba.
To ne treba da te brine jer nema veze sa memorijom koja je tebi na raspolaganju. Prilikom flešovanja se briše kompletan sadržaj interne memorije pa bi trebalo da sačuvaš sve ono što ti je bitno (imenik, slike, poruke, itd). Takođe ćeš morati da reinstaliraš sve što si sam instalirao na mob. Nova verzija firmvera uvek ispravlja razne greške, neke su vidljive, neke nisu. Za backup pogledaj link...
viewtopic.php?p=71005#71005

viewtopic.php?p=71005#71005
● PRAVILA FORUMA ●
e imam problem prilikom download NSU linka .. el ne radi ili... ovako izdje http://www.nokia.co.uk/NOKIA_UK_23/Sorry/