Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mils, pa tako bre samo se javi da vidimo a i da drugi zainteresovani clanovi koji imaju slican problem procitaju da postoji resenje.
Professional, za pravljenje sertifikata je zatajio auu stacemo
sad, postoje i ROMPatcher-i koje ces moci instalirati ali ti u njemu pachevi nece biti aktivni. Procitaj malo unazad slican problem sam i ja imao i resio sam ga hard resetom sto i tebi preporucujem.
Norton dali ti odradi onaj postupak kako treba ?

Professional, za pravljenje sertifikata je zatajio auu stacemo

Norton dali ti odradi onaj postupak kako treba ?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ljudi ne mogu da hakujem e71 metodom norton hacka,prililkom instalacije mi nortona mi javlja gresku sertifikata.Sta da radim?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Deksi, ma javlja mi tu gresku nakon instalacije novog firmvera preko phoenixa,sveze instalacije.Nista drugo nisam instalirao pre toga i opet mi javlja gresku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
Pozdrav ponovo svima i ja bi samo da se izvinim ako se na mene mislilo u prethodnim postovima da ne javljam da li sam resio problem pa se pretpostavlja da jesam...Razlog je jer nisam ulazio na forum od tada a nisam nista resio i dalje inace bi ja javio i postavio bi kako sam to resio, ne bih zaboravio ali posto nisam nista uradio malo sam resio da batalim to jer me je pomalo frustriralo toliko provedenog vremena oko toga a nema rezultata a nisam strucan dovoljno u ovoj oblasti da bi mogao da dam nekom neki pametan savet za sada pa nisam posecivao ove forume...Izvinjavam se ako je ispalo da sam "jedan od tih" cim bude neke promene javljam...Pozz svima 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 08. Dec 2011. 19:23
Samo da javim, uspeo sam da namestim internet, uradio sam ponovo hard reset i instairao najnoviji softwer preko ovi suite i proradio je napokon kao sto mi je rekao Toda81 i zahvaljuem se na savetu jos jednom...Pokusao sam ponovo da hakujem sa norton hack ali i sve sam uradio kako treba korak po korak isto kao i ranije ali i dalje prijavljuje ono sto mi je i ranije /sys/bin/patcher* LDD Not Found! i nemam predstavu sta bi vise mogao da uradim vec pola godine pokusavam saslusao sam svaciji savet ali nece i stvarno mi nije jasno sta moze da bude...Dajte momci ako ima neko ko stvarno zna o cemu se radi dosao bi doneo bi telefon bilo gde platio bi po dogovoru samo da vise hakujem taj telefon, ako neko ima predlog ili bar zna nekog ko bi mogao to neka mi javi na mail ja1805@gmail.com stvarno vise ne mogu jer nema smisla da vise pokusavam a zelim hack tela puno ali se samo vrtim u krug...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Strahinja45, prvo sto si trebao da uradis posle reseta je hak pa posle bilo sta.
Ovi koraci su vrlo bitni:
3. Go Options - Anti-Virus - Quarantine list;
4. Go Options - Restore, accept prompt - Yes;
Kad otvoris Quarantine list vidi li se tamo nesto.
Ja kad nisam uspeo da uradim hak meni prilikom otvaranja norto-na se pojavljivala ova slika

posle reseta ovaj srveni kruzuc sa X je bio zelen i stikliran.
Opet ti ponavljam vrlo je bitno da se odmah po resetu odradi hak.
Ovi koraci su vrlo bitni:
3. Go Options - Anti-Virus - Quarantine list;
4. Go Options - Restore, accept prompt - Yes;
Kad otvoris Quarantine list vidi li se tamo nesto.
Ja kad nisam uspeo da uradim hak meni prilikom otvaranja norto-na se pojavljivala ova slika

posle reseta ovaj srveni kruzuc sa X je bio zelen i stikliran.
Opet ti ponavljam vrlo je bitno da se odmah po resetu odradi hak.