Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Tanja, au ako nece da se upali pa to je onda ozbiljan problem, jel si bila u servisu da se raspitas oko tog problema?
Postoji kombinacija par dugmica koje stisnes i onda bi telefon trebalo da se upali, a ako ni to nepomogne onda mora servis. nazalost neznam kombinaciju tih dugmica al ce valjda neko napisati.
Postoji kombinacija par dugmica koje stisnes i onda bi telefon trebalo da se upali, a ako ni to nepomogne onda mora servis. nazalost neznam kombinaciju tih dugmica al ce valjda neko napisati.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Znima me sta ce sve izbrisati firmware update kada budem radio znam da ce izbrisati programe koje sam instalirao na svoj mob i kontakte kao i poruke!!! A da li ce neke programe koje sam dobio uz telefon onaj recorder, real player, image manager, calculator.... sta sve????
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
NoBodyAsAleksa, updateom firmvera ce ti se izbristati imenik,poruke,slike,video,audio ali to sa memorije telefona zato uradi backup na memorijsku i izvadi je kad budes radio update a ti sistemski programi tipa calculator i dr. nece biti obrisani
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones
gameforce, stavio sam novi product code za balkan verziju, iliti srpski meni... Ali to mi nista ne vredi kad ne mogu da update-ujem software, jer vec imam najnoviji! A ne mogu da ga ponovo update-ujem ili refresh-ujem... Tako da mi promena product code-a nista ne vredi...
донт микс фрогс енд грендмадрс
zeens, covece kako bre ne mozes da reinstaliras software???Ili ti ne gledas dobro opcije u updateru ili ne znam sta vec.Kad se prikacis na nsu i kad ti prepozna telefon i kaze ti da imas najnoviju verziju,sledeca opcija je da ti nudi reinstall.Ako nemas tu opciju skini novi nsu sa linka i onda probaj
http://europe.nokia.com/softwareupdate
http://europe.nokia.com/softwareupdate
Imam Nokiu 6131, verziju softvera 3.70 .
Kupljena je pre par dana, nova, i pravi probleme... moze da otvori samo 3gp fajlove ciji je bitrate ispod 80 - naravno, kvalitet takvog snimka je ocajan, u rezoluciji 176x144, isto je i sa mp4 fajlovima.
Ako je video fajl boljeg kvaliteta (oko 150 kbps) zna da secka, a zvuk kasni za slikom... uzas. Da li je to normalno za ovakav telefon?
Stavio sam Kingston microSD od 1GB i radi savrseno brzo, sve je bez problema, osim sto muzicki plejer kad cita muzicke fajlove sa kartice cesto zna da "preskoci" u toku pesme...ima jos nekih sitnih bagova (npr.kadaa iskljucim ton, na ekranu se ne pojavljuje nikakvo obavestenje o toma)... Da li bi update softvera preko NSU-a resio ove probleme?
PS. Telefon ima srpski meni, pa mislim da ne treba da mu menjam product code.
Kupljena je pre par dana, nova, i pravi probleme... moze da otvori samo 3gp fajlove ciji je bitrate ispod 80 - naravno, kvalitet takvog snimka je ocajan, u rezoluciji 176x144, isto je i sa mp4 fajlovima.
Ako je video fajl boljeg kvaliteta (oko 150 kbps) zna da secka, a zvuk kasni za slikom... uzas. Da li je to normalno za ovakav telefon?
Stavio sam Kingston microSD od 1GB i radi savrseno brzo, sve je bez problema, osim sto muzicki plejer kad cita muzicke fajlove sa kartice cesto zna da "preskoci" u toku pesme...ima jos nekih sitnih bagova (npr.kadaa iskljucim ton, na ekranu se ne pojavljuje nikakvo obavestenje o toma)... Da li bi update softvera preko NSU-a resio ove probleme?
PS. Telefon ima srpski meni, pa mislim da ne treba da mu menjam product code.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.
Za sve korisnike Nokie n73 izasao je novi softver verzija 4.0736.3.2.1 mozeste ga preuzeti preko NSU-A
Jedna od novina softvera je da donosi podrsku za program NOKIA MAPS i ako imate program nokia map loader mozete prebaciti zeljene mape u n73 preko mass storage moda

Jedna od novina softvera je da donosi podrsku za program NOKIA MAPS i ako imate program nokia map loader mozete prebaciti zeljene mape u n73 preko mass storage moda