Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
da....i ovde u ns-u sam nasao radnju koja ce kao imati za 400 e ...nemaju jos cenovnik....tek za koji dan...ce ...imati zvanicno........ako je istina mozda se i isplati uzeti.........ali videcemo...... ...koliko.ce zapravo biti.....javicu.....
Freyr, u paketu treba da dobiješ:
Nokia N80- colors available: Smooth stainless, Pearl black
Nokia Charger (AC-4)
Nokia Charger Adapter (CA-44)
Nokia Battery (BL-5B)
Nokia Stereo Headset (HS-23)
Nokia Connectivity Cable (CA-53)
Wrist strap
128 MB miniSD memory card
Nokia Audio Adapter (AD-15)
ne znam da li je neko od was ishao u u mobilwood, da li ste videle kakvo je pakovanje???
jadno, nema nishta od toga, samo CD, kabal, slushke i ona kutija mobile phone... i to platite 1100 ma strashno
Ma ljudi sve je to super, i tačno što pričate, ali ono što ću sad reći ljudima koji su ga kupili verovatno uopšte nije važno. Jel stvarno hoćete da se odreknete skoro svih onih programa koje sad koristite? Nisam tražio jer mi ne tebaju, ali mislim da programe za njega još nisu počeli da prave, ili ako i jesu, još neko vreme ih neće biti za nas, obične smrtnike. Mada, ima ih i koji imaju para, i ne mogu da odole . . .
U casopisima pise da je realna cena ovog telefona oko 400 eura,a ovo sad je bolesna cena.Kupiti simbian telefon bez softverske podrske,sa nerealnom cenom,sa manjim softverskim problemima koje imaju prve verzije softvera je ludost.Mislim da ce za 3-4 meseca cena biti realnija,stici ce i neka aplikacija i novija verzija softvera i novi telefoni (N-92),samo treba malo sacekati.Pozdrav
Nesto ne verujem da ce biti bas tako jeftin(380),ali ko zna,kad ga nabavi vise radnji sve je moguce ..Daj Boze onda ga se mozda dokopamo i mi ......obicni smrtnici
pa mislim da ce biti negdje oko 400 , jer ce vise radnji da nabavi ove telefone , pa ce cjena da opadne , a i pojavit ce se telefoni skidani sa mreze koji su jeftiniji od onih sa orginalnim software-om
Sve je to lepo,ali ne vidim kako ce cena biti 400 e do kraja leta,kad n90 ne ide ispod 470(a proslo je dosta vremena),n70 350, nije mi logicno da n80 padne tako brzo kad ostali iz n serije nisu.
interesuje me da li ste culi od nekoga..bilo koga..dal n80 pravi neke probleme. jer na nekom stranom forumu lik je pricao kako ga dosta "zeza" taj telefon!?
Sto se problema tice, jedino je prisutan problem sa snimanjem u nocnim uslovima, javlja se uzasno jak sum, i to ce biti odstranjeno u novom firmware-u.
maraja napisao:malo je nezgodna tastatura za kuckanje.....inace ostalo je savrsenstvo u malom!
a i debeljuca je
Ljudi, sto pricate napamet??
Tastatura je veoma komforna i tasteri su dovoljno veliki
Mnogo se lakse kuca nego na n70 recimo...
Igrao sam se sa telefonom i znam o cemu pricam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.