Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

vrijedi li ubacivati ?
nokia mape idu preko gprs-a ? tako da necu koristiti :)
ima li kakav change log..
i pričali su da je video slabiji na ovoj verziji pre ove.. jel to u ovoj ispravljeno?
Nokia n73 music + 1gb 'n' Nokia 2310 : ))

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Stefke_W_, Pa nisam dovoljno testirao fon da bih video ima li jos nekih promena
Mape ubacis preko map loadera i moze da se namesti da ne ide preko gprs-a ali nema navigacije dok ne kupis gps reciever 8)
video snimak jos nisam probao jeste da je bio los ne samo na prosloj ali to samo u slabijim uslovima osvetljenja.Javicu kad probam 8)
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Stefke_W_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 20:33

Post od Stefke_W_ »

nseries, evo odradio sam i ja :) sve je prošlo ok...
nije loše šta znam Slika

neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

Ima li negde da se procita koje su izmene (pricam o novom software-u za N73)? Nesto tipa sta je fix, sta je new... itd.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

neko ko ima n73 imas to u temi o n73.
novo je:
Nokia Maps 1.0
update za Music Player i jos neke gluposti za sms(valjda za slanje poruka ili tako nesto)...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

Da li se zna mozda kada ce izaci novi SU za N70? ili ako neko zna mozda je izasao?:wacko: I koji je najnovijiu Software update za N73
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Cola15, toliku lenjost nisam u životu video!
Digni pogled i 6 postova iznad tvog čovek javlja da je izašao i koji update!
A bar jedno 10 x je bio link za proveru na kome možeš sam da proveriš!
http://europe.nokia.com/A4305060
Što mrzim gotovane! :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

gameforce bio sam pre nekoliko dana i stalno gledam i dosadilo mi pa sam mislio da za moj product code nema izvini :(
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sta da vam kazem, ja nisam uradio update, imam verziju prije najnovije ali sam Nokia Maps program ubacio u telefon i ubacio nekoliko mapa tako da zbog toga nemam potrebe ubacivati novi softver. Sto se tice rada sa starim softverom nemam zamjerki tako da ne trcim za novim softverom osim ako nema nekih poboljsanja sto se tice kvaliteta muzike, ili snimanja i slikanja pa ako neko primjeti nesto tako neka postavi. I na Nokia sajtu ima da se skine program Nokia Maps 1.0 koji je bas namijenjen za N73 i jos neke modele E i N serije.

jaca_85
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 15:21

Post od jaca_85 »

skinula sam nokia software update al mi pisi da imam najnoviju verziju softvera,a to je 3.0638.0.0.2 a Nseries kaze da ima ovaj neki novi pa kako ga mogu naci,jel problem do mog tel il??
8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

jaca_85, verovatno ti je product code brandiran.
Moraš da odradiš sve do poslednje stavke kako piše ovde:
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
i onda ćeš dobiti novi sw
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

gylypter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 02:07

Post od gylypter »

Imam problem. Naime, kupila devojka Nokia-u N73 ME i ja hoću da joj apdejtujem softver. Trenutna verzija joj je V4.0726.2.0.1 i preko linka http://europe.nokia.com/A4577224 proveravam novu verziju i ispiše da je nova verzija dostupna i to V3.0638.0.0.2 (!?). Kako bre? Kada http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/ ... ?model=N73 i korisnik nseries na vrhu ove strane lepo kažu V 4.0736.3.2.1! U čemu je problem?

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

kako da instaliram drivere za nemesis??? Ima Instaliran nokia PC suite i Nokia Software update, ali kada instaliram nemesis pise da treba da instaliram neke drivere koje to i kako?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

gylypter, nemoj još da radiš update, bilo je raznih problema od pojave v4.xx verzije i još uvek nije puštena za sve varijante N73. Sačekaj malo, na telefonu je već sveža verzija. Gde je devojka kupila mob, verovatno je flešovan tamo.

NoBodyAsAleksa, drajvere koje ti traži NSS su za box, a pošto ga nemaš - ni drajveri ti ne trebaju...

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Dobro, ali zasto onda kada imam vec na kompu najnovije verzije PC Suite I Nokia Software Update nemesis mi ne pronalazi telefon to jeste ja odem u nemesisu na Phone i na scan ali on mi ne pronaliazi telefon, a PC Suite I Nokia Software Update mi pronalaze fon?
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Pozdrav za sve! Ovako ljudi, procitamo sam temu koliko sam stigao, i u jednoj sam nedoumici, i dalje mi nije jasno da li kada updejtujem (na nacin na koji ste napisali putem interneta, preko nokijinog sajta), svoj N70 na kome se nalazi neki stari softver v 3.546.2.3 da li ce mi se taj postojeci softver samo upgrejdovati ili ce posle update-a u telefonu biti poslednja verzija softvera za N 70? Hvala unapred.

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Kada ti uradis update software-a u telefonu ce ti biti poslednja verzija software-a, a koji ti je software proveravas *#0000#!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

NoBodyAsAleksa, da li ti je ikada radio NSS? Ako nije, probaj neku drugu verziju, a možda je problem i u samom Windows-u, poigraj se malo, isključi PC Suite, reinstaliraj drajvere...

gylypter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 02:07

Post od gylypter »

Miškoni napisao:gylypter, nemoj još da radiš update, bilo je raznih problema od pojave v4.xx verzije i još uvek nije puštena za sve varijante N73. Sačekaj malo, na telefonu je već sveža verzija. Gde je devojka kupila mob, verovatno je flešovan tamo.

NoBodyAsAleksa, drajvere koje ti traži NSS su za box, a pošto ga nemaš - ni drajveri ti ne trebaju...
Jeste, u radnji je serviser flešovao telefon da mu se izgubi onaj TIM meni ili Vodafonov beše i sda je na ovoj verziji. Kažeš V4xxx ima problema? Nisam znao. Onda neću ništa da diram, sačekaću neku drugu verziju.

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od NoBodyAsAleksa »

Ma sve sam probao Xp, 2000 I Linux. Svi instairaju Nemesi ali nemesis nemoze da mi pronadje telefon!!! Probao sam bez PC suita, sa, onda sa nekim drugim driverima, nove, stare verzije, ama bukvalno sve. Mislim da cu odustati zato sato sam cuo da i nije neka razlika izmedju 6630 i 6630 Me software-a!!!
Sve u svemu Miskoni puno ti hvala!!!!

Odgovori