UPUTSTVO: Kako doći do sertifikata
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
oxigen, hehe
I kad si bio dijete, tata te prvi put uhvatio za ruke da bi te naucio da hodas, ali to prije nikad nisi radio, zar ne ?
E tako i mi ovdje... Ne hvatamo se za ruke, ali samo te malo poguramo da sam nadjes rjesenje...
Ako bas ne mozes da nadjes rjesenje, neko ce da ti pomogne...

Ako bas ne mozes da nadjes rjesenje, neko ce da ti pomogne...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
http://allnokia.ru/symb_cert/
Укуцате ИМЕИ и након "субмита" одмах добијете испод линк за скидање .зип-а са церфитикатом.
Без досадног чекања.
Укуцате ИМЕИ и након "субмита" одмах добијете испод линк за скидање .зип-а са церфитикатом.
Без досадног чекања.

ма добијеш одмах.. пише као кроз неколико сати али буде готово одмах.
ево баш сам провјерио опет, укуцао сам имеи од овог горе што је тражио да му неко уради..
Результат операции
Сертификат для IMEI 358082017134335 готов. Для того чтобы его получить, нажмите здесь.
http://allnokia.ru/symb_cert/files/1223 ... -04-01.zip
ето и линк за дл
ево баш сам провјерио опет, укуцао сам имеи од овог горе што је тражио да му неко уради..
Результат операции
Сертификат для IMEI 358082017134335 готов. Для того чтобы его получить, нажмите здесь.
http://allnokia.ru/symb_cert/files/1223 ... -04-01.zip
ето и линк за дл

- zavodnick
- Expert
xentonix, evo i ja sam pokusao i dobio sam tek nakon 10-ak sati... tako da... Vjerujem da bude odmah gotovo, ali s povecanjem broja korisnika povecave se i vrijeme izdrade sertifikata
Evo recimo moje iskustvo sa opda-e ... deksicom mi je rekao kako se ceka dan ili dva, ali kad sam ja pokusao da napravim, nisam uspio a deksicom mi je napravio sertifikat za dan, no medjutim, ja sam svoj sertifikat dobio tek nakon 4 dana
Ali u svakom slucaju xentonix, odlican site

Evo recimo moje iskustvo sa opda-e ... deksicom mi je rekao kako se ceka dan ili dva, ali kad sam ja pokusao da napravim, nisam uspio a deksicom mi je napravio sertifikat za dan, no medjutim, ja sam svoj sertifikat dobio tek nakon 4 dana

Ali u svakom slucaju xentonix, odlican site

- zavodnick
- Expert
Murinho, na kojem sita-u si to uradio ?! Za ovaj novi site nisam siguran, ali za stari ti mogu sa sigurnoscu reci da radi kako treba ( stari site je OPDA )... Evo ja sam i juce trazio .cert i .key za NOKIA-u i nasao sam
Pokusaj ponovo, ako ne na jednom, onda na drugom site-u 

- zavodnick
- Expert
Murinho, hahah pa da... fileovi su istog naziva, ali im je extenzija drugacija ...
naprimjer: zavodnick.cert i zavodnick.key
Da li je mozda u tome fora !? Kad skines ta oba file-a, jedan ce biti onako "kao da nemas program da ga otvoris" a drugi ce biti izgledom kao neki file iz registry editora
Eto... pokusaj tako 
Ako ne bude islo, javi mi na PP, pa cu ja da ti napravim sertifikat i onda cu negdje da ga "okacim" a ti ga "skini"... k`o ves sa strika
naprimjer: zavodnick.cert i zavodnick.key

Ako ne bude islo, javi mi na PP, pa cu ja da ti napravim sertifikat i onda cu negdje da ga "okacim" a ti ga "skini"... k`o ves sa strika

ma nista onda....jbg ima da kazem drugu pa nek uplacuje pare ako oce il nek patchuje telefon ili rootuje ili kako se vec zove...mada prvi put kad sam radio to sacekao sam 4 dana i dobio opciju za download,ali su oba fajla bila ista....sve u svemu hvala na trudu 

Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50