Nokia N80

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

tachno... tastatura je sooper odradjena... meni se jedino ne svidja slajder... nekako kao da tezhe klizi, ne ide tako glatko kao na samsungu d500...

AnalyseThis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21

Post od AnalyseThis »

Mirko BGD, n80 nema automatsko zavrsavanje, bar tako pise..verovatno se zbog toga razlikuje od d500 i d600 mada verujem da su u svakom slucaju dobro odradili slide. sve je stvar navike! :)

DXC
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:10

Post od DXC »

tastatura je super samo kao i kod vecine slajdera mali problem predsavlja kucanje na tipkama 1 2 3 ........ne svidja mi se sto se automatski pri spustanju ne zakljucava i ima isti problem kao 6280 nema mogucnost premotavanja za video...inace je super! :) :wink:

maraja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Sep 2005. 16:34

Post od maraja »

napamet? odakle ti ideja???

meni je licno tastatura nezgodna, jer gornji poklopac ogranicava pokrete prstiju....

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Rekao sam napamet jer sam se i sam uverio i svi su rekli da je tastatura dovoljno velika, jedina ,,mana'' je sto su tasteri malo tvrdji i potrebno je malo vremena da se covek navike na njih

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa mi i nemozemo trenutno govoriti o njegovim manama , jer ga rijetko ko ima , za nekih 2 mjeseca kada postane popularniji i kada bude vise njegovih korisnika , tek onda cemo moci govoriti o njegovim manama , a ovako mozemo samo da pretpostavljamo 8) :wink: :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ima mi ga ortak i ono.... Nije me fascinirao neshto mnogo.... 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo bas juce sam vidio u jednoj radnji u sarajevu koja se bavi prodajom mobilnih telefona nokiu n80 , i cijena joj je 1100KM = oko 550e 8) :wink: :D

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Telefon za svoju cenu deluje tako jeftino... Razocaran sam. :smutny:
Slajder nema automatsko zavrsavanje i dosta "seta" levo desno... Ni N71 nije nista bolji...
make. believe

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma ni meni nije nista posebno, ali uopste... Moze nokia to mnogo bolje ali ne zeli, a i sto bi kad se i ovako najvise prodaje. Kad prigusti, pocece da obraca paznju i na spoljasnjost. A i automatsko zavrsavanje ostavlja za sledece modele, nije fazon da sve sad ubaci :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Zna li neko ima li hotspot negde u zgradi tehnickih fakulteta(ETF,Gradjevinski i Arhitektura) :? :? ..... :D :D :D
12 godina na forumu!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

koliko ja znam imas na aerodromu to ti je 100% i za free a za unutrasnjost grada neznam...to ce ti neko iz bg'a reci :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

Sav sam sretan! Danas sam dobio N80, novu, original. Mob je super, ne vidim mu ni jednu manu. Slike i kamera super! Softver brzi! PC suite je isto super! Ali nemogu naći niti jednu aplikaciju za nujega :( Zna neko barem gdje se može FExplorer instalirati. molim da ovdje stavi link ili da mi ga pošaljena PP

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Bas mi je drago sto si dobio,i da te sluzi 100godina,koliko je para bila,e za aplikacije pogledaj pp.Aj okaci neke slike.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Bas sam se bio zagrejao za ovaj telefon,i spremao se da ga uzmem cim mu cena padne do nekih 500e,ali sam poceo ozbiljno da se premisljam.Naime,citao sam po stranim forumima utiske onih koji ga imaju i zapepastio se kolicinom ozbiljnih nedostataka koji su skoro svi korisnici iznosili(uzasno los video,losiji cak i od videa na d500,kako rece jedan lik,cesta restartovanja,problemi sa wi-fi itd...) zanima me kada bi na nase trziste mogla da stigne sa novijim firmverom,koji bi,nadam se, trebalo da resi ove probleme?
12 godina na forumu!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

juche sam i ja postao vlasnik nokie n80... ewo par utisaka...
telefon je malo podebeo... shto meni ni malo ne smeta... takodje je i tezak ali mi ni to ne smeta :)
slajder je uradjen perfektno... telefon klizi po shinama... tasteri koji se nalaze ispod ekrana su malo ne prakticni [ili se ja jos nisam navikao]
numericka tastatura je ODLICNA ne pamtim da je neki model imao udobniju tastaturu od ovog... cak tasteri 1,2,3 su lepo odvojeni od gornje ivice pa ni to ne smeta... a kucanje SMS poruka je i vishe nego udobno
ekran je brilijantan... zvucnik je vrlo jak ali ton nije toliko cist... pretpostavljam da je to zbog jacine... sto jaci zvuk to manja cistina...
kamera je odlicna... ne znam zbog cega ljudi imaju toliku zamerku na kameru... :uhuh: blic zavrshava posao ali u granicama do 2-3m
wi-fi josh nisam probao... ali imam nameru...
jachina radia je standardna...
od mogucnosti koji bih izdvojio kao posebnu interesantnu a da je niko nije spomenuo to je mogucnost poziva na glas... ali nema potrebe da se snime prethodno nazivi kao na ostalim modelima, vec je dovoljno samo reci ime osobe koja je u kontaktu i telefon sam prepoznaje i zove tu osobu... takodje postoji mogucnost kmandovanja glasom ali to josh nisam provalio....
ako nekoga nesto zanima nek pita... :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, cestitam ti, evo, javno...cujem da je pala crna verzija ove zverke... :D ... kakva mu je brzina kretanja kroz menu? Mada je sad tvoj telefon prazan i neopterecen svakojakim programima...ali ipak... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hehe,Mirko BGD, oni to zabodu iz full pakovanja chim dobiju i posle prodaju bez toga....tako ti je to... :wink:

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

Imam i ja utiske. Klima se gornja polovica telefona, i to me živcira. Ostalo je ok. Na kameri, slika ponekad ispadne izvrsna, a ponekad katastrofalna.
Nego, nemogu instalirati FExplorer. Stalno mi piše not suported u file manageru. Ako netko ima kakvo rjšenje, molio bi da mi napiše!

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

poshot je ovo novija verzija symbiana, za nju josh ne postoji FE explorer...
ali postoji SExplorer... inache telefon koristi sisx fajlove a ne obichne sis

Zaključana tema