screen shoot

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 23:54

screen shoot

Post od Jack »

Dali je moguci na mobilni telefon napraviti screenshoot kao na komp na printsceen pa paste u paint dali ovde ima neki poseban program ili kako to vec ide??
NOKIA 6600

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

U file manageru FExplorer u opciji "tools" ima podopcija "turn screen shot" - ukljucis je da bude "on", i aplikacija ce ti ponuditi pocetno ime pod kojim ce snimati screen shotove. Potvrdi ga i dobices obavestenje da ce se aplikacija prebaciti u rad u pozadini, i da trebas pritisnuti ABC+0 da napravis screen shot, te da ce on biti snimljen u c/nokia/images...
E, sad - tako bi nekako trebalo da funkcionise, ali kod mene u mom FExploreru izgleda nesto ne radi kako treba (ili ja nesto ne radim dobro), jer nikako da napravim screen shot...
Miskoni, Dr. Nick, Ludak... pomozite coveku - ja sam bar dao ideju

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imas program koji se zove screen capture mozes ga skinuti sa yahoo group,u stelovanju tog programa imas opis kako da uhvatis scrin shoot i da ti bude u galeriji posle toga sa njim radis sta hoces :wink:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Program je besplatan, možeš ga naći na http://www.my-symbian.com. Glupo je tragati za nečim što se zna gde je, mada nbnebojša je u pravu što se tiče koji program treba koristiti. :D
U susret novim izazovima...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

SeleQ ima takođe Screen capture ociju, i to radi bez greške, ali aktivan je samo dok program radi. Ima nekoliko programa za tu namenu...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Screen Capture Ver.1.12

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Sve je vec recheno...
Najbolji program (za nokiju) je Screen Capture Ver.1.12
SlikaSlika

P.S. Ako neko provali caku kako se moze koristiti FExplorer u te svrhe nek javi :!:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Caka je u tome što u verziji koju ti koristiš to izgleda ne radi. U v1.11 sve šljaka ok, mada se meni više sviđa kako to radi u SeleQ-u, ima bolje opcije. A PsiNT je sadašnji Psiloc, koga ja baš nešto ne ljubim... :mrgreen:
Probaj programe pa iznesi svoje mišljenje. :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

:mrgreen:
FExplorer v1.11 je dosta napredniji (od v1.10), ali izgleda da ni kod njega ne radi opcija ScreenShot (barem meni), iako kazu da su popravili. :(
SeleQ je isto dobar program, ali je MNOOOOOGO bagovit (barem kod mene :mrgreen: ).
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

E, onda je izgleda problem u nekompatibilnosti između 7610 i ovih programa. Bilo bi bolje da koristiš FileMan koji je rađen za 6600, najbrži je, sve radi, jedino što nema mogućnost da menja atribute fajlova, i nema capture, ali sve ostalo je na nivou. A za capture ti ostaje neki drugi program. :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Meni je sasvim dovoljan i FExplorer (v1.11 :mrgreen: ).
Ja ionako ne koristim opciju ScreenShot, a zadovoljava mi sve ostale potrebe. :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

sta ce vam taj screencapture to je jedan bezveze program :evil: ,nicemu neswlusi taj screen ionako vec imas u galeriji. :mrgreen:

Odgovori