N-gage help!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
brat_coa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Okt 2004. 01:50

N-gage help!

Post od brat_coa »

Kako da mi se pojavi slika na ekranu kad me neko zove, ubacio sam u imeniku slike uz brojeve ali mi se pokaze samo broj koji me neko zove ?Unapred zahvalan na odgovorima ,Brat_coa.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Aco, možda je problem ako te neko zove sa +38163, a tebi u imeniku piše 063, ili te možda zovu sa stare centrale. Možda si postavio veliku sliku, ali ne i tumbnail(to se dešava kod starijih verzija softvera), dakle ona slika na koju vidiš kada klikneš levo pod tim imenom nije i ona koja će se prikazivati, dakle moraš da odeš do Edit, Options pa Add thumbnail(ili neki izraz na A, ne mogu da se baš setim). :mrgreen:
Poslednja izmena od Ludak u Pon, 18. Okt 2004. 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...

brat_coa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brat_coa »

nema nista tako sa add ,ubacio sam sliku sa kompa 25kb ,menjao sam i +381 i 063 nece .A na slici u contacts ima samo add image i remove image i naravno help i exit.

brat_coa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od brat_coa »

Hvala brate ,ipak sam nasao.Hvala jos jednom. Moram da napisem jos nesto da bi poruka uopste bila poslata :]

Odgovori