Imam nekoliko pitanja u vezi sa ovim telefonom, ako znate, pomozite.
1.Da li je moguce obrisati melodije koje su dosle uz telefon, tipa nokia tune, i ostale gluposti.
2.Kako da aktiviram Operu, posto mogu da se konektujem preko meny/services, ali za operu kaze / Could not connect to remote server.
3.Da li telefon ima auto keylock ili postoji poseban program za to.
4.Da li postoji program za produzenje duzine sms_a ili beskonacan sms.
6600, par pitanja
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
1. Ako se te melodije nalaze samo u profilima, a ne i u galeriji, ne.
2. Pa imas valjda neka podesavanja pa tu sve podesi. Jesi li podesio GPRS?
3. Cackaj malo po podesavanjima, nisam siguran ali mislim da ima. A program sigurno ima, samo ga treba naci.
4. Pa sms ti se automatski prouduzuje, samo nastavi da kucas dalje kad stignes do 160 karaktera. Bar je tako meni na sve Nokie bilo.
Pozdrav.
2. Pa imas valjda neka podesavanja pa tu sve podesi. Jesi li podesio GPRS?
3. Cackaj malo po podesavanjima, nisam siguran ali mislim da ima. A program sigurno ima, samo ga treba naci.
4. Pa sms ti se automatski prouduzuje, samo nastavi da kucas dalje kad stignes do 160 karaktera. Bar je tako meni na sve Nokie bilo.

Pozdrav.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
1. Ovako nije moguce, ali se to moze izvesti sa programom koji se zove FExplorer, mada ni sa njim ne bih rizikovao neshto da zeznem.
2. Ni ja nisam uspeo da je "aktiviram" iako sam podesio sve shto treba, pa sam je uninstall-irao jer zauzima dosta prostora a nishta narochito njom ne dobijash...
3. Sam telefon ne sadrzi tu opciju, ali posoje razni programi za to, a ja bih ti preporuchio Extended Profiles Pro sa kojim dobijash josh dosta zanimljivih dodataka...
4. Maksimalan broj karaktera po jednoj SMS poruci je 160, i to je ne moguce promeniti. Poruke sa vishe karaktera shalje u vishe porka sa 160 karaktera.

2. Ni ja nisam uspeo da je "aktiviram" iako sam podesio sve shto treba, pa sam je uninstall-irao jer zauzima dosta prostora a nishta narochito njom ne dobijash...
3. Sam telefon ne sadrzi tu opciju, ali posoje razni programi za to, a ja bih ti preporuchio Extended Profiles Pro sa kojim dobijash josh dosta zanimljivih dodataka...
4. Maksimalan broj karaktera po jednoj SMS poruci je 160, i to je ne moguce promeniti. Poruke sa vishe karaktera shalje u vishe porka sa 160 karaktera.

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
- Sve osnovne melodije su u ROM-u telefona i ne mogu se brisati, a "ostale gluposti" bi možda i mogle, zavisi na šta misliš.
- Poruke bi trebalo da su ti već podešene na "Long SMS", što znači (kao što Doktor reče) da je prva poruka max 160 karaktera a druga i ostale po 145.
- ostalo je već rečeno...

- Poruke bi trebalo da su ti već podešene na "Long SMS", što znači (kao što Doktor reče) da je prva poruka max 160 karaktera a druga i ostale po 145.
- ostalo je već rečeno...
● PRAVILA FORUMA ●
`Dr. Nick Riviera` napisao:1. Ovako nije moguce, ali se to moze izvesti sa programom koji se zove FExplorer, mada ni sa njim ne bih rizikovao neshto da zeznem.:wink:
:wink:
Objasni covjeku fino sto je FExplorer,da ne misli da samo sa tim programom moze da izbrise samo to.
To ti je kao Windows explorer ili total comander na kompu,sa njim mozes da gledas sve podatke u kompu i o kompu(ne znam sad kako to da ti objasnim),a sa FExplorerom mozes da gledas podatke sa mobilnog,zato sto ima symbian os,a komp windows, linux...
3220