Symbian?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Symbian?

Post od Wobby »

Brat hoce da kupi neki telefon sa Symbian! E sada on pita sta je zapravo to jer i meni nije bas najjasnije! Jel moze neko to malo bolje da mi objasni? Unapred hvala!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Symbian je operativni sistem kod moblnih telefona. Dosta je rasprostranjen i nije teshko praviti aplikacije za njega zbog chega ih i ima toliko shto je i njegova najvetca prednost... :wink:
Moja prepotuka shto se tiche symbian telefona: N6600 ili N-gage(QD)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

Znaci to ti ja kao na kompjuteru XP? Koliko sam ja razumeo! A ako moze jos neko detaljnije da mi kaze sta je Symbian da ga ja pozovem i preko telefona mu objasnim! Unapred Hvala!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, tako dodje, samo sto je ovo za mob. :) S tim sto su Symbian telefoni uvijek veci i tezi od ostalih, ali to je kao mali kompjuter. :) Ovi noviji sad (6630 recimo, 220 mhz) imaju mnogo jake procesore. (za jedan mobilni uredjaj) Mozes da trpas mnogo aplikacija, nabrojacu neke mogucnosti: mp3 muzika, divx filmovi, daljinski za raznorazne uredjaje, web browser koji otvara strane skoro kao na kompu, e-mail, chat... Nema shta tu da se objashnjava preko fona... Neka ti brat uzme Symbian fon obavezno. A ako tebi nije jasno, je li bar njemu jasno shta je Symbian? :mrgreen:

angel~vanja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02

Post od angel~vanja »

Simbian stvarcica imas sada na svakom koraku, sta god te zanima!
6600 bih ti ja preporucio, ona je oko 260 E .
Za pocetak nisu losi ni 3650, 3660, N-Gage, koji su do nekih 170 E (najbolje za pocetnike).

angel~vanja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02

Post od angel~vanja »

I da dodam da ti neko preko telefonskog razgovora nece moci u potpunosti objasniti sta je to simbian. Najbolje bi bilo da sam otkrijes cari simbiana cackanjem, a sta ti ne bude bilo jasno tu smo mi. 8)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wobby »

ok hvala vam ja sam polovicno znao ali nisam znao kako da mu objasnim u svakom slucaju ste mi pomogli! Puno hvala

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Prednost symbiana je (kao sto je neko gore rekao) to sto mozes da ubacis aplikaciju koja ti padne na pamet.. Kao kod kompjutera !

Symbian je zakon !!! :wink:

mata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 27. Maj 2005. 21:20

Post od mata »

Eh ukljucih se ovde posto moram da priznam da sam i ja bio u dilemi sta je symbian.
I sada jedno pitanje, kada sam vec ovde da iskoristim priliku,koj telefon kupiti 6600 ili 6630 u dilemi sam ?

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Nema velike dileme... Imaš malo para - 6600, pare nisu problem - 6630... Veoma jednostavno!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Uh kakvo pitanje!!!!!!!!

Pa naravno ako imash para uzmi 6630 to se ne postavlja pitanje...

A ako nemash puno kesha onda uzmi 6600..ali u svakomk sluchaju je 6630 bolji... 8)

Eto dilema ti je reshena!! :)

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

A ako nemas para za 6600 onda uzmi Motorolu mpx200 - ima windows koji je po meni bolji od symbiana samo sto ima manje aplikacija za njega :wink: + ima mp3 (nabavio sam sluske :) :) :) )
+ super ekran ali jedino sto fali je kamera. Za 130 eurica bolji telefon neces naci! 8)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ma 6630 je super telefon . iako drugi nokia symbian telefoni nisu losi, ja sam imao n6600 i odlican je mobitel , i bio sam zadovoljan s njom sve dok je nisam oprao, :(
rocK for ever

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Hahahahahahaha, oprao... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nego mi se ovdje iskucamo bespotrebno, mata, reci bar do kolko para si ogranichen? :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Da odosmo u off,a ti rock si tu prichu trebao da stavish u temu "najizdrzljiviji fon" :D

Lepo reci koliko para imash pa da ti kazemo nashe mishljenje...

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

Post od punkrockserbia »

mozda je ipak najbolje da za 100 evra nadjes nokiu3650 i na njemu otkrijes cari symbiana,ubacis jedno 50 programa,uradis format jedno 5 puta i navuces se dozivotno na symbian,kasnije ces verovatno preci(kao ja na a925)na nesto malo jace(citaj skuplje)i prici nikad kraja....
mislim da cu ja licno cekati laptop sa opcijom da moze da bude i mob......
a925

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa kako ko, mene Symbian smorio i vratio sam se na S40. :D
Laptop, ne nego ves masinu strpaj u dzep... :roll: :lol: :lol: :lol:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa shto se toga tiche,i mene je smorio symbian neshto i zadnjih nedelja samo furam razne fonove s40... :)

Hah pa da,nikad kraja tehnologija napreduje... 8)

Freeman
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 31. Maj 2005. 21:35

Post od Freeman »

Symbian je najbolji jer sta hoces ubacis u svoj fon , ako zelis da imas sve programe i igrice slicne kao na kompu kupi fon sa symbianom..... 8)

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

Ako sam te dobro razumeo mislis na doc. ... uz 6630 dobijas takav program a mozes i da ga skines sa neta!Idi na nokia.com i tamo ga nude besplatno!

Odgovori