Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Е овако:видим како се неки сони ериксони сређују и модују и свашта нешто...
Да ли неко зна шта се и како може урадити на нпр. н82 који ја имам...
Гуглао сам и мучио се да не кажу људи да ми је гугл пријатељ пошто знам да јесте
Али ретко имаш пријатеља који те не изневери Шалу на страну,ако неко зна нешто о неким изменама итд,нек постује...
Велики поздрав форумашима...
Скинуо сам гдеск,инсталирао око 4-5 ствари што сам добио,и како сад да радим?
Није ми баш најјацније,да ли треба да убацим неке иконице па да их лепим одатле...?
nadji neke gdesk dizajne imaš vec gotove na sajtovima nekim, možeš to da izguglaš
ili ako hoces uradi sam ko ja, ako si dobar u photoshopu uradi sebi ikonice u png formatu(možeš da biras ikonicu za koju oces aplikaciju na gdesk-u)
mislim da imas i uputstvo za gdesk, zavisi odakle si skino ali videces lako je ja sam ga brzo skontao )
ps. koju verziju imas?
скинуо сам 0.32,теби су екстра иконице,нема теорија да радим у photoshopu
обрисао сам га,али видећу понова да га убацим...јел могу да поставим иконице на екран?
и да мењам мени?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.