Nokia 6600 ostecen pixel?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Nokia 6600 ostecen pixel?

Post od cale »

Od kako sam kupio n6600 primetio sam tamnu (jedva vidljivu) "tackicu" na display-u za koju sam do danas mislio da je neki trun.Medjutim danas pokrenem jednu app. sa crnim wellcome screen-om,kad,na tom mestu za koje sam mislio da je "truncica", pocne da treperi.(kao strobo) :o
Sada je 99% ocigledno da je ostecen pixel.Da li sam u pravu,i ako jesam sta mi je ciniti?Kako je do ovoga moglo doci?
Tel. je "star" tek dve nedelje. :cry:

driveryu1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2004. 10:55

Post od driveryu1 »

To ti se zove "mrtav pixel", i ako ti smeta onda nosi u radnju da ti zamene telefon, posto tu nema popravke. Ja tako nesto imam na monitoru racunara ali samo ako se dobro ubuljis mozes da vidis taj jedan pixel, a koliko samo prasine padne i na ekran monitora i na ekran moba. Pa sad vidi da li je to nesto vazno. :lol:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Pa iskreno i nije toliko vazno.A i stvarno trebas da se "ubuljis" da bi primetio.A i pitanje je vredi li zezati se oko toga po servisima i radnjama.Ali,kad je covek "picajzla" kao ja... :roll:
Mislim da cu se bataliti toga i zanemariti,zatamnio sam malo ekran(brightness) i skoro da se i ne primecuje.
Samo me plasi da se ne prosiri :?: Po prvi put se srecem sa takvim problemom.

La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

Kod mog prijetalja na nokiji 6600 imaju čak tri mrtva pixela i ne širi se. Kod njega je to od prvog dana, a tu nokiju ima već 7-8 mjeseci.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa za te pare si mogao da uzmes 7610 pa bi ti bio dobar :lol: , ovako mislim da si malo preplatio ali si se bar otarasio 66-ce :mrgreen:

fića
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 10:14
Kontakt:

Post od fića »

imao sam i ja taj problem,ali sam otisao do radnje i zamenio telefon,jednostavno platio sam ga u to vreme 350€ sto nije malo , pa zasto bi me onda neko zezao za moje pare,a ti kako hoces.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kad si ga vac kupio....shto bi imao neispravan fon...jeste da je to mali problem....ali nema veze imash pravo da ga zamenish...lepo imash onda fon kome nishta ne fali.... :mrgreen:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Upravo tako, ako je tek kupljen vrati ga, jer rješenje je zamjena ekrana, jedino nemoj da te navuku na priču ostavi telefon dan-dva, jer će ti mjenjati ekran i vratiti isti telefon, što ti ne ide u prilog jer kad se telefon jednom otvori :lol: :cry:

Ili traži novi ili ništa ne diraj 8)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Mrtvi pixeli... mrzim ih... :x
Slazem se ako ti je pod garancijom trchi u prodavnicu i smaraj ih dok ti ne zamene. :wink: :mrgreen: [Tako sam ja zamenio svoj kad sam se zeznuo pa qpio sa T-Mobile znakom...)
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Kao sto rece "miljex",jer kad se telefon jednom otvori...A da im ostavljam fon,i zezaju nesto(a posebno ovde u Pozarevcu),no way.Zato pare u dzep i zamena uz doplatu.Neispravna 6600 za 6670 i kraj. 8)
Lako je kad se ima...sad da se nesto (nedaj boze) desi,ne gine mi reklamacija...
Nema se vise... :cry:

Odgovori