Naime sve je vrlo prosto i jednostavno
ubacio sam cca-40tak modova sad da ne nabrajam sve napomenucu samo odredjene
Ubacen rom patcher sa svim patchevima koji postoje znaci fon mi ostaje hack sa fw40 i nakon hard reseta

Ubacena tema Se7en_Black_by_Nca sa slidespin efektima koji su po meni fantasticni e sad razmisljam da iskombinujem vise efekata u jedan ono od vise njih uzmem samo ono najbolje ali otom potom
Povecana ram mem po paljenju radi gasenja mnogih aplikacija koje nepotrbno guse fon
Iz galerije iskljucen Garmin\\;Res\\;Sounds\\;System\\;Temp\\;Private\\;sys\\;resource\\;activenotes\\;Others\\Contacts\\;Cities\\
Ono sto mi se najvise svidja iskljucena vibracija prilikom otkljucavanj i zakljucavanja fona

Ugasena svetla tastature i onog media sensora u cosku
Izbacena upozorenja za javu i instalaciju aplikacija
poboljsan kvalitet kamere, povecan kesh, promenjen default ring ton, promenjena startap slika,
svi fajlovu stizu u E:\\Received\\
promenjen home screen sad imam 4 ikone dole i jos 4 shortcut-a gore
dodate opcije sensorima, poboljsan kinektik.
promenjeno default ime BT
I jos neki.

E sad ubacivanje aplikacija je vrlo prosto sve sto vam treba je program siscontents sa njim razbijete sis i prebacite sve kako jeste onaj pkg ne mora da se prebacuje
I tu ima jedna caka treba dosta igranja jer ima aplikacija koje rade samo u rofs3 pa njih nije moguce ubaciti u rofs2
Treba voditi racuna kod ubacivanja aplikacija da rofs2 ne sme da predje 32-33mb a rofs3 10-11mb
Eto toliko od mene.

Ako se sme ovde okacicu taj oj rom ako ne ko hoce PM.