Cudno...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Cudno...

Post od stefank »

Prije neki dan mi odjednom samo prijavi da je MMC izbacena fon. 8O U tom trenutku sam igrao monopol, i odjednom samo, nije mi ni pao ni nishta fon... :roll: Izvadio sam i opet stavio MMC i nije se vise ponavljalo... Zbog cega to moze da bude, da nisu poceli kontakti za MMC da nesto slabe il...? :roll:

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

I meni se to desava na mom n-gageu kad je kartica potpuno puna. Ako nije to formatiraj karticu pa ce sve da radi. Posto ti cesto vadis karticu mozda su se kontakti zaprljalji :roll: :roll:
Black Sabbath!!!

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Moze cak da bude da imas lufta izmedju MMC i fona. jednom mi se to desilo.... :mrgreen:...ali opet nije nista strasno
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nije ništa strašno Wobby, može samo da zezne podatke, karticu i telefon... Ali nije ništa stašno... :roll: :roll: :roll:

Odgovori