nokia n-gage kabal za slusalise od diskmena npr gde kupiti ?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
sandrabg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Maj 2005. 02:34
Kontakt:

nokia n-gage kabal za slusalise od diskmena npr gde kupiti ?

Post od sandrabg »

e ovako imam nokiu n-gage uz telefon sam u kompletu dobila neki mali kabal (nemam pojma kako se tacno zove)i pomocu tog kabla sam mogla da spojim neke obicne slusalice znaci od diskmena,vokmena,kompa ittd sa telefonom e ja sam taj kabal izgubila a strasno mi treba jer ne mogu da slusam muziku ko covek nego jer zna neko gde ima mozda da se kupi taj kabal ko zna nek javi pliz inace sam iz bga zbog radnji to kazem
hvala u napred pozdrav
pozdrav

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa imas u svakoj (boljoj) prodavnici kablova valjda... Pretpostavljam da je to kao neki adapter 2.5 mm stereo jack ---> 3.5 mm stereo jack?
Inace, kako to da zensko nosi N-gage? :blinky: 8)

Kovca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Mar 2005. 17:51

Post od Kovca »

pa paz ovako...taj "mali" :D mali kabal ima stručan naziv ADA-2 i koristi se za sve što si ti gore navela :)... a možeš ga naći u telekom+-u ili u apolo-u...telekom + ti se nalazi pored ulaza u beograđanku a apolo je preko puta robne kuće Beograd (koja je u sklopu beograđanke) u ulazu jedne zgrade...nemoš' da promašiš....al sam ti objasnio svaka mi čast :oops: :P 8) 8)
----PRIDE OF FA LEAGUE----

Odgovori