Ubi me bluetooth na 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2005. 00:04

Ubi me bluetooth na 6600

Post od igoce »

Par dana vec pokusavam da aktiviram BT MSI sa PC Suite al ne ide,neznam u cemu je problem,povezao sam BT sa 6600 ali samo preko My Bluetooth place ali treba mi i sa PC Suite,jer mi ovako slike uvek stizu kao poruke u mob. i komplikovano je da ih prebacujem u neki drugi folder,a i ne mogu da prebacujem slike koje sam slikao sa mob. iz mob. u komp. aj ako vas ne mrzi malo detaljnije da se napise sta da podesim

Edit:
Ovo sam zaboravio da napisem :) dole u tray-u mi je zelene boje BT ikonica i pise BT on... znaci prikljucen je,ali ima i ona ikonica mRouter i tu ima connect to BT device i odem na search i pise mi

Windows cannot find any Bluetooth devices. Make sure that your Bluetooth radio is attached to your computer and is turned on, and that your Bluetooth device is turned on. Follow the setup instructions that came with the device, and then click Search Again.
I uvek ovo pise,a otkacio sam sve com portove,isao sam i na Change device i na refresh i nemoze da pronadje BT,a pre sam koristio IR i sve je radilo kako treba,a da promenuo sam i u PC Suite-u u control panelu sa IR na BT i opet nece :angry:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

koji Windows koristis jel mozes uopste da posaljes nesto sa kompa na tel i obrnuto, ako mozes onda ti je verovatno do pc suita pa skini ovaj> http://www.nokia.com/popupDisclaimer?pr ... nguageId=1

igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igoce »

Skinuo sam tu verziju ali nju vec imam instaliranu,znaci meni PC Suite u opste ne konta BT,a pre je radio ok sa IR.A slike i sve mogu da ubacujem preko BT samo preko My Bluetooth place i tako poslata slika ili sta vec stigne mi na mob kao poruka kad se posalje sa jedne nokie na drugu,a ja hocu i preko PC Suita jel sam navikao na njega

igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igoce »

Sada sam poslao slike uslikane kamerom na komp. bar mislim i cuo mi se zvuki kao da mi je stigao mail u outloockexpres-u ali ne mogu da nadjem gde je ta slika :unsure:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ako nisi menjao ništa u podešavanjima za BT, sve ide u "Bluetooth Exchange Folder" u "My Documents", pod XP-om se to sve nalazi u "Documents and Settings" - pa tvoj profil. Moraš da podesiš mRouter da koristi COM port preko koga BT obavlja razmenu. Imaš masu informacija na forumu, koristi opciju traži, u dnu foruma... (use the force Luke) :wink:

oDDbaLL
Banned
Pridružio se: Čet, 03. Mar 2005. 02:00

Post od oDDbaLL »

Ja imam slichan problem: preko BTa mogu da shaljem slike na komp, ali ne mogu uopshte da startujem PC Suite. Kaze da je disconnected. Sa kompa mogu da shaljem razne stvari na fon preko "send by BT"... Nemam pojma... Da li neko moze u par koraka da objasni kako se povezuje fon preko BTa za PCSuite? Windows XP je OS, a PC Suite je 1.1.0

BTW, shta je to mRouter i gde se nalazi?

P.S. U Control Panel/Nokia Connection Manager-u mi prepozna da je povezano preko BTa, ali mi izbacuje poruku: Operation failed: 80043605 kada kliknem na 'apply'.

igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igoce »

Ja sam se mucio par dana i odustao od PC Suita,sada se polako navikavam na "sent via BT" nema sanse da mi se pokrene Suit a neznam zasto

Odgovori