6600, kako povećati kvalitet zvuka na slušalicama?!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

6600, kako povećati kvalitet zvuka na slušalicama?!

Post od SnoopDoggyDogg »

kupio sam slusalice za 6600 da slusam mp3,posto je zvuk dosta los :shock: ,e sad ne znam koja podesavanja da stavim na mom mp3 konverteru,,Xilisoft\3GP Video Converter,, da bi se muzika uz pomoc slusalica i ultra mp3 najbolje cula na fonu?ako neko zna i neki drugi format pjesme koju nije mp3,da ga 6600 podrzava,a da se na mobu preko sluski bolje cuje neka kaze!nadam se da sam bio jasan
ne moze da skodi!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

ogg se malo bolje cuje....Ima program koji se zove ogg player koji se koristi...I ima ikonvertor...I postoji program koji se koristi da se postavi za zvono....Potrazi na netu lako tjes natji....
Pozz
Black Sabbath!!!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nemas vajde od tih slusalica, s obzirom da je na 6600 mono zvuk, ja kad sam ranije probao mp3 preko slusalica na N-gage QD-u zgrozio sam se... :ohmy:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

ma neka neko da link za ogg konverter koji se skida z dz,pa cu ja sam vidjet valja li sto,i neka neko,ko stavi link kaze kako treba podesiti podesavanja na konverteru da bi zvuk bio dobar,zar nije u svake slusalice zvuk stereo,slusalice imaju dva zvucnika a tel jedan.
ne moze da skodi!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Pa idi na symbian-mobile.co.sr pa tjes natji sve sto ti treba plus jos mnogo stvari...... :D

Pozzzzzz
Black Sabbath!!!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e kuzmane,i svi ostali,skinuo sam sve i ogg play i recognizer i controler i ogg converter ali,uvjek postoji ali,kad konvertujem mp3 u ogg,posaljem ga na fon,nadjem ga u ogg play,ali mi pise da je pjesma u ogg formatu unassigned?u cemu je fora? ogg player nece da pusti takvu pjesmu?zasto?
ne moze da skodi!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Evo ti dobar alat za sve moguće konverzije audio fajlova... Zove se CDex, potpuno je besplatan i radi brzo....
http://cdexos.sourceforge.net/
Uz njega obavezno koristi najnovije ogg biblioteke koje možeš naći na
http://www.rarewares.org/ogg.html
Preporuka: koristi biblioteku "ogg vorbis dlls using libVorbis v1.1.0"

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa nije problem u slusalicama nego u zvuku koji 6600 salje na njih ja mislim, posto 6600 ima mono izlaz... :wink: :wink: :wink:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

ja i dalje pitam zbog cega moj ogg play nece da pusta ogg format?poret imena pjesme pise ogg.(unissigned)sta to treba da znaci?u cemu je frka,daj odgovorite mi na to pitanje
ne moze da skodi!

Odgovori