nokia6680 i problemi

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

nokia6680 i problemi

Post od mitar »

zdravo momci molim vas za pomoc ali potrban mi je cveoma brz odgovor.naime,kupio sam nokiu 6680 ali imam jedan problem kad ukljucim kameru i zelim da slijkam u normal modu unutra u sobi blic se sam oglasava tako da mi unutar sobe izlaze mutne slike tako da je camera skoro neupotrebljiva.pitam vas da li je moguce nekeko resiti ovaj problem
The Bloody Alboz

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Blic se ne podesava po tim modovima nego u posebnoj opciji flash!Sem ako ti se nije"zaglavio"blic?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da nisi ukljucio opciju da automatski pali blic dok slikash? Pogledaj to... Ako ne, mora da ima nesto sto automatski pali blic na senzor, ako se njemu cini tamno... :unsure:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Nokia 6680/6681/6682 ne @pamte@ podesavanja parametara kamere, tako da i ako je blic slucajno podesio na automatski mod, vec pri sledecem slikanju ta opcija nije bila aktivna. Moyda je podesavanje balansa belog ili slicno, mada se, opet ni to ne cuva u podesavanjima kamere. Pokusaj da promenis balans belog na sunny, cloudy ili slicno ... Javi rezultate ...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Odgovori