nokia6680 i problemi
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
nokia6680 i problemi
zdravo momci molim vas za pomoc ali potrban mi je cveoma brz odgovor.naime,kupio sam nokiu 6680 ali imam jedan problem kad ukljucim kameru i zelim da slijkam u normal modu unutra u sobi blic se sam oglasava tako da mi unutar sobe izlaze mutne slike tako da je camera skoro neupotrebljiva.pitam vas da li je moguce nekeko resiti ovaj problem
The Bloody Alboz
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
Nokia 6680/6681/6682 ne @pamte@ podesavanja parametara kamere, tako da i ako je blic slucajno podesio na automatski mod, vec pri sledecem slikanju ta opcija nije bila aktivna. Moyda je podesavanje balansa belog ili slicno, mada se, opet ni to ne cuva u podesavanjima kamere. Pokusaj da promenis balans belog na sunny, cloudy ili slicno ... Javi rezultate ...
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!