2.Zanima me da li je App. manager isto sto i odeljak u control panelu kod PC-ja "Add/rem programs"?Primetio sam kad deinstaliram neku aplikaciju,ono u sys direktorijumu ipak ostalnu neka s*anja vezana za obrisanu aplikaciju,pa me zanima da li je to kao kod PC-a da i posle deinstaliranja ipak ostaju neki temporary i shared fajlovi i ostala s*anja.Znaci da li ima neki kvalitetan "cleaner" za symbian za tu svrhu?
3.Zanima me koliko se povecava potrosnja baterije kad se brightness ekrana stavi na max,u odnosu kad je na pola.
4.Da li moze da se izbrise tema "TIM" sa telefona skinutih sa iste,i da li moze da se izbrise TIM screen saver.
5.Jel se desavalo nekom da im rikne zvucnik za melodije ili da odu vratanca sa RS MMC?Cini mi se da su kod 6680 vratanca metalna,i da je to bolje resenje
6.Koji je program najbolji za pravljenje tema,i gde mogu da ga skinem posto me zeza sa nokiinog sajta (theme editor)
7.Koji je program najbolji za black listu?
8.Ako neko zna nek postuje dobar sajt za Symbian aplikacije
9.Da li postoji neki kvalitetan program za remont upravljanje PC-jem preko mobilnig i obrnuto?
UNAPRED HVALA na preciznim odgovorima.

Edit:
vidim da niko ne odgovara,ali nema veze.....Zanima me kolike su sanse da mi zvucnik za zvonjavu "produva"?Zanima me posto volim da mi stoji na najjace a ja stalno menjam melodije pa mi se cini da neke malo suste na fonu a na kompu iz winampa ne;naravno mono melodije.